Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitenschilderwerk:

Buitenschilderwerk

Ik wil: - Vermolmd balkon repareren en opnieuw schilderen - Kozijn van de keuken uitbouw aan de buitenkant schilderen - Dak kapelletje schilderen - Dakgoot van 15 meter schilderen - Nog een raamkozijn schilderen
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenschilderwerk uit heel Nederland:

Buitenschilderwerk van een compleet pand met vier etages

Ik zoek een schilder die al het buitenwerk van een (wit) pand kan schilderen. Betreft al het buitenwerk, inclusief gevel, deur, kozijnen en ijzerwerk. Het balkon hoeft niet gedaan te worden omdat het vernieuwd wordt. Ik wens geen hoogwerker, dus moeten samen in overleg bekijken wat het beste is om deze klus uit te voeren.

Buitenschilderwerk huis

Wij overwegen de buitenmuren van ons huis te schilderen en zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Ons huis is volledig van stucwerk voorzien en in het stucwerk is een soort van siergrind verwerkt. Het gaat om circa 300 m2 te verven muur. We zien uit naar uw berichtje.

Deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om 1 voordeur, 1 dubbele tuindeur en 6 kozijnen. Het betreft allemaal buitenschilderwerk.

Buitenschilderwerk voorzijde woning

Het gaat om buitenschilderwerk, begane grond 1 groot kozijn en een voordeur. Eerste verdieping 1 dakkapel. Kleuren: wit en wat er nu op zit. Verf mee aanbieden. Details over de kleur. Graag op korte termijn aangezien we het huis willen gaan verkopen.

Buitenschilderwerk tussenwoning

Het gaat om het schilderen van kozijnen, openslaande ramen, in totaal kozijnen van 8 ramen, de voor- en achterdeur. Het gaat om buitenschilderwerk van een tussenwoning.

Binnen-/buitenschilderwerk: deuren & kozijnen

Betreft: (1.) binnenschilderwerk van 5 deuren met kozijnen in RAL 9016, zijde mat. Let op: 2 deurkozijnen zijn van metaal 2 deurkozijnen hebben een houten bovenstuk van ca. 30 x 100 cm en 1 deurkozijn heeft een houten bovenstuk van ca. 50 x 75 cm. (2.) buitenschilderwerk van voordeur en 3 raamkozijnen in RAL 7016, hoog glans. In offerte graag rekening houden met geldende premie/korting voor winterschilderwerk.

Buitenschilderwerk langgevel woonboerderij

Schuren /verwijderen oude verflaag, gronden en aflakken van het houtwerk aan de buitenzijde met uitzondering van de gevel en de luiken. Het gaat dus om de kozijnen, deuren en ramen. het betreft 5 buitendeuren, 18 ramen met ruitverdeling en 1 groot raam met ruitverdeling (voormalige staldeur)

Buitenschilderwerk van een woning

Ik wil mijn woning met 6 kozijnen en 2 deuren buiten laten schilderen. Deel van het werk bevindt zich op de 1e etage dus er zal mogelijk met een steigerbouw gewerkt moeten worden. Het materiaal zoals de verf mag worden opgenomen in de offerte.

Binnen en buitenschilderwerk

Wij zouden graag de muren en het plafond van de begane grond met een vloeroppervlakte van 30m2 willen laten schilderen. Daarnaast willen we 5 deuren, plinten, ongeveer 13 kozijnen en 2 trappen laten schilderen. Indien mogelijk willen we ook de voorgevel laten schilderen van 30m2 ongeveer. Geschatte totale muuroppervlakte is 160m2.

Buitenschilderwerk hout

Ik ben op zoek naar iemand voor buitenschilderwerk. Het gaat om de boeidelen, de dakconstructie en 2 dakkapellen. Steiger is reeds aanwezig. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius