Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woonkamerplafond witten en behang vervangen:

Woonkamerplafond witten en behang vervangen

Ik wil een vrijblijvende offerte aanvragen voor het witten van het plafond in de woonkamer (lengte 11 meter, breedte 4.06 meter) en een muur laten behangen (lengte 12 meter, hoogte 2.70 meter een onderbreking van 2 schouwen, beide 1.22 cm breed). Onder het behang moet eerst nog isolatiebehang worden bevestigd.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamerplafond witten en behang vervangen uit heel Nederland:

Plafond witten of spuiten

Ik wil mijn woonkamerplafond witten of spuiten. Deze is 26 m2.

Woonkamerplafond witten en behang vervangen

Het plafond moet gewit worden en omdat te doen moet er eerst gestuct worden door de woningbouw. Door u moet het plafond dus gewit worden. Het plafond is ongeveer 50 m2. Ook moet er behang verwijderd worden van de wanden en opnieuw behangen worden. Het oppervlak is ongeveer 14 bij 4 meter (60 m2).

Binnenschilderwerk uit laten voeren

Wij hebben een eengezinswoning gekocht uit bouwjaar 2008 en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. We zijn nu op zoek naar een schildersbedrijf dat direct op 2 augustus wil starten met het witten van het woonkamerplafond en het sausen van diverse muren in de woonkamer. Er moet 1 muur in kleur en de rest wit. Verder willen we de openslaande deuren en een raamkozijn in de keuken aan de binnenzijde laten schilderen, van de huidige kleur groen naar wit. We hebben nog geen sleutel en kunnen niet op locatie met u gaan kijken. Er staan wel foto's van de woning op internet en we kunnen u ook een tekening met de maten toesturen per mail. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Plafond laten witten

Betreft woonkamerplafond, ongeveer 35 vierkante meter het gaat om L vormige kamer. Verf is reeds aangeschaft.

Woonkamerplafond laten witten

In mijn L-vormige woonkamer wil ik het plafond laten witten. De oppervlakte is 35 + 20 m2.

Stucwerk van het plafond herstellen en witten

Door wateroverlast is er schade ontstaan aan het stucwerk rondom twee lichtpunten in het woonkamerplafond. Ik wil dit door een stukadoor laten herstellen. Vervolgens moet het plafond van 30 m2 opnieuw worden gewit. Vooraf ontvang ik graag een offerte voor de verzekering. Na akkoord zal ik het werk z.s.m. laten uitvoeren. Er zijn foto's van de schade beschikbaar.

Plafond woonkamer schilderen

Het betreft een woonkamerplafond van ongeveer 45 m2 laten witten. In het midden van de kamer zit een afzuigkap. Daar is het rondom wat vervuild door de recirculatiekap. Tevens is er gerookt in huis. Het is voor een woning die wij per 1 september in ons bezit krijgen. Begin september deze klus uitvoeren.

Woonkamerplafond en -muren witten

In de woonkamer wil ik het plafond en muren (totaal ongeveer 95 m2) laten witten.

Het witten van het woonkamerplafond ...

Het witten van het woonkamerplafond (gemeubileerd)

Het gaat om witten van een in goede ...

Het gaat om witten van een in goede staat verkerend woonkamerplafond en het behangen van woonkamer muren waar het oude ehang al van verwijders is.