Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trappenhuis behangen:

Trappenhuis behangen

Het behangen van de strook van het trappenhuis over 3 verdiepingen. Het betreft hier het behangen van het stenen gedeelte tussen de treden en trapleuning. Deze is 65 cm hoog. Dit was vroeger gelakt maar we willen dit nu behangen hebben. - behang is aanwezig - behang heeft een patroon wat moet doorlopen - totaal zal het ongeveer 19 meter behang zijn.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappenhuis behangen uit heel Nederland:

Behangwerk op eerste verdieping

Ik heb een behangklus. Het gaat om (naar schatting) 100 m2, volledige 1e verdieping van een eengezinswoning te Diemen. Oppervlakte is 9 x 5 meter met een hoogte van 2,45 m waarvan 3 slaapkamers plus het trappenhuis. De begane grond is in orde. Ik zou het willen behangen met glasvliesbehang. Het liefst volgende week / de week erop. In afwachting van jullie reactie. Bellen kan ook, zie onderstaand m'n mobiele nummer.

Behangen met glasweefsel

Het betreft het behangen van de begane grond (6 x 4.60 meter): de gang en het trappenhuis. Graag met glasweefsel. Graag een offerte met en zonder materiaal.

Trappenhuis en slaapkamer behangen

Ik wil een trappenhal en slaapkamer behangen. Groote slaapkamer is ongeveer 4.50 bij 3 meter. De trappenhal wil ik laten behangen vanaf de voordeur, de trap op door naar boven. De muren zijn al kaal.

Schilderwerk binnen en buiten

Mevrouw, heer, Deze zomer willen we het schilderwerk (laten) uitvoeren. We willen graag weten of dat ook financieel uitvoerbaar is. Daarom het verzoek voor een prijsopgave: 1 buiten ? Betonnen rand rondom de voordeur 2 binnen ? Plafond woonkamer witten (zal inclusief keuken maximaal 34 m2 zijn) 3 binnen ? Entree / halletje / gang —> glasvliesbehang verven (circa 17 m2 ) 4 binnen ? Trappenhuis (eerste trap en portaal) —> glasvliesbehang verven (circa 20 m2 geschat) 5 binnen ? In plaats van behangen structuur muurverf (korrel midden) ongeveer 52 m2 Wij verwijderen zelf alle lagen behang Eventuele meerwerk 1 portaal eerste etage schilderen 5 opdekdeuren en kozijnen 2 eerste etage ouders slaapkamer ? Witten plafond 13 m2 3 eerste etage ouders slaapkamer ? Glasvliesbehang verven (circa 30 m2 geschat, als we achter de kast ook verven) Nu hebben we alle glasvliesbehang in de zelfde kleur. Het zou zo maar kunnen dat dit strakjes ook weer zo het geval is.

Laminaat leggen, behang- en schilderwerk trappenhuis

Laminaat leggen in ouderslaapkamer + overloop. Trappenhuis (2 lagen) behangen/stucen + schilderen. Prijsindicatie per e-mail svp.

Behangen van een woning

Ik heb een offerte nodig voor het behangen van de gang en het trappenhuis. De oppervlakte is ongeveer tussen de 45 en 50 vierkante meter. Volgens mijn berekening zijn het 9 rollen behang (op basis van een rol van 10 meter en 3 banen uit een rol gehaald kunnen worden). De rollen behang dienen ook in de offerte opgenomen te worden. De maximale prijs is €40,- per rol.

Trappenhuis behangen en schilderen

Ik wil graag mijn klein trappenhuis (dertien treden) laten behangen, omdat ik het zelf niet durf. Graag een offerte. Het gaat om een kleine ééngezinswoning, het heeft geen haast. Materiaal regel ik zelf.

Plafond uitvlakken en trappenhuis afwerken

Van onze beneden etage is het plafond vanuit de bouw niet mooi afgewerkt en we overwegen deze op relatief korte termijn te laten sausen, met kleine reparaties, of op langere termijn te laten uitvlakken. Het oppervlak zal zo rond de 70 m2 liggen. Alles is al ingericht en (deels) behangen dus er moet uiterst netjes worden gewerkt en alles dient uiteraard te worden afgeplakt. Wij zouden graag weten wat de (on)mogelijkheden en de kosten zijn van bijwerken van de lelijke plekken en erna sausen of het volledig uitvlakken van het plafond. Daarnaast hebben we nog een trappenhuis die we, als de zolder klaar is willen afwerken. We zijn ook geïnteresseerd in de mogelijkheden en kosten daarvoor. Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 70

Trap bekleden en muren afwerken

Mijn klus is de trap bekleden en het "trappenhuis" renoveren. Betreft een dichte trap, 13 treden, boven een kwartslag en deze is nu wit geschilderd. Ik wil hier over tapijt of overzettreden laten plaatsen. De muur aan de linkerkant en de rechterkant van de trap wil ik ook mooi laten maken. Deze is al kaal en deze wil ik laten behangen of stuken. Graag ontvang ik een offerte.

Behangen in woonkamer, keuken, hal en trappenhuis

Behangen van woonkamer, keuken, hal, trappenhuis. Totale is oppervlakte ongeveer 125 m2, het oude behang zal moeten worden verwijderd. Behang is nog niet gekozen, waarschijnlijk zonder motief. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius