Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trappen verven:

Trappen verven

Twee trappen (1 open 15 treden en 1 gesloten15 treden) verven of andere ideeen om de trappen af te werken?
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen verven uit heel Nederland:

Televisiewand met sfeerhaard bouwen en andere klussen

In onze woning is een aantal werkzaamheden die wij graag laten uitvoeren: - In de woonkamer willen wij aan plafond spotjes en LED verlichting; - Tegen de wand willen wij een tv meubel met daaronder een elektrische open haard laten inbouwen; - Wij willen onze 2 trappen pvc bedekken met lichtjes; - Hele huis aan binnenkant laten verven, plafond muren deuren en kozijnen naar kleur wit. Ik heb voorbeelden bijgevoegd van hoe we ongeveer willen.

Trappen zandstralen

In ons huis hebben wij twee trappen waar linoleum afgehaald is. We willen die trappen graag verven, maar ze moeten eerst gezandstraald worden. Het zijn houten trappen. Beide trappen zijn dicht.

Trappen schilderen in de nieuwbouwwoning

Het gaat om 2 x een woningtrap schilderen in de nieuwbouw woning. Ik wil dit of laten bekleden of laten verven. Het gaat om een totaalklus. 1 trap is open en de andere is dicht.

Trappenhuis renoveren in een VvE-complex

Onze VvE bestaat uit 1 (Amsterdams) huis van 4 verdiepingen. De begaande grond is 1,5 trap en vervolgens volgen 3 "normale trappen". Het trappenhuis moet volledig opgeknapt worden (muren stucen & verven, nieuwe vloerbedekking, leuningen schuren & verven). Het gaat dus om ongeveer 59 treden.

Lambrisering aanbrengen langs drie trappen

Wij willen graag tot de hoogte van de leuning eenvoudige lambrisering aan laten brengen. Het gaat dan om recht stukken in drie delen van 1 meter hoog van 300, 210 en 90 cm en drie trapmuren van 270 oplopend van 60-80 cm hoog en drie delen 90 cm van ong. 80 cm hoog. Het moet gaan om eenvoudige lambrisering, niet dikker dan 0,35/0,4 cm, mogelijk geverfd of te verven.

Plafond en eventueel trap schilderen

Ik wil graag mijn plafond strak en glad laten maken en spuiten. Op de begane grond (woonkamer, keuken en hal) en op de eerste verdieping (3 slaapkamers en overloop) Doen jullie ook verven van trappen? Hartelijk bedankt. Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Trap verven

Wij willen twee trappen laten verven. Alleen de trapbomen en hek want daarna wordt de trap gestoffeerd. Verf hebben we zelf.

VVE onderhoudsplan trappenhuis

Voor de VVE zijn we opzoek naar een betrouwbaar bedrijf wie onderstaande klussen op zich kan nemen. Het gaat om een woonhuis met 6 lagen. Planning is begin 2018. Hopelijk kunnen jullie er iets mee?! - Trappenhuis is z’n geheel kan een opknapbeurt gebruiken houten trede incl. balustrade leuning schilderen, wanden/plafond verven, nieuwe vloerbedekking op hal en tredes. Het gaat om 5 trappen. 1 van deze trappen is momenteel bekleed met zeil. We zouden graag het hout weer zichtbaar laten zijn. - Terras dakrand. Op de topverdieping hebben we een loggia. De dagkant van de logia is gemaakt van hout en heeft z’n beste tijd gehad. De rest van het dakterras is nog in goede staat. - Metselwerk portiek is niet een goede staat. Door vocht zijn de vo

Muren en trappen laten verven

Ik wil graag woonkamer, zolder, 3 slaapkamers, hal, laten verven. Ik wil ook trap en zoldertrappen laten verven. Totale oppervlakte weet ik niet precies. er zitten ook enkele gaten in de muur die opgevuld moeten worden. Offerte is inclusief materiaal.

Trap verven en bekleden

Ik wil mijn beide trappen (1 open en 1 dichte) laten schilderen van rood naar wit en met tapijt laten bekleden. Ook wil ik nog een extra leuning toevoegen want die ontbreekt bovenaan en dat zorgt nu voor gevaarlijke situaties. Het gaat om 13 tredes per trap volgens mij.

Partners

Partners van Casius