Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor binnenschilderwerk verrichten:

Binnenschilderwerk verrichten

Binnenschilderwerk 7 kamers (in zijn geheel), gang en keuken, eventueel nog 4 kozijnen en een deur. Bij elkaar rond de 400 m2 (schatting). Graag een complete offerte inclusief materialen en manuren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenschilderwerk verrichten uit heel Nederland:

Buiten- en binnenschilderwerk

Ik zoek een partij die schilderwerk aan de achterzijde van mijn woning kan verrichten. Het gaat voornamelijk om buitenwerk, maar ook deels binnen. Het gaat om het schilderen van de boeiborden, kantelraam en alle kozijnen verdeeld over de twee verdiepingen en de tuindeuren. De achterzijde van mijn woning is goed bereikbaar.

Binnenschilderwerk aan trappenhuizen van complex

Betreft verrichten van binnenschilderwerk met betrekking tot 3 trappenhuizen van een appartementencomplex. Hierbij gaat het om het sausen van het plafond en de wanden, het schilderen van de betonnen randen langs de trappen en het schilderen van de postvakken unit 3 stuks.

Binnenschilderwerk

Omdat de schilder die het werk zou doen last minute heeft afgezegd zijn we met spoed op zoek naar een schilder die vanaf 1 september binnenschilderwerk kan verrichten in ons huis. Het gaat om het witten van de muren en plafonds van de beneden- en bovenverdieping (spuiten). Ongeveer drie muren moeten in een kleur worden geschilderd. De totale oppervlakte dat geschilderd moet worden is ongeveer 260 m2 Indien er geen tijd is om de gehele klus te doen maar wel een deel horen wij dit ook graag.

Er is in mijn huis nog wat ...

Er is in mijn huis nog wat binnenschilderwerk te verrichten. Zolder: balken, ramen, kastenwand en enkele delen muur. Verdieping: binnendeuren 4 x 2 kanten, hal muur. 2 wenteltrappen. Beneden: ramen binnen en openslaande deuren. Daarnaast heb ik op 2 verdiepinge houten vloeren die nog een keer moeten geschuurd en gelakt. Hiervoor moet er kamer voor kamer gewerkt worden. Ook de buitenramen en deuren wil ik graag geschilderd hebben, maar dat kan ook in het voorjaar daarnaast zou het fijn zijn als ook muren en plafond worden gewit beneden (totaal ongeveer 150m2). (deze zijn vers gestuct) Graag zou ik een aanbieding ontvangen voor deze werkzaamheden. Uiteraard kunt u deze ook eerst komen opnemen alvorens een prijsopgave te maken.