Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muur opnieuw schilderen:

Muur opnieuw schilderen

Door een lekkage is de muur nat. Deze lekkage is opgelost maar de muur zal wel opnieuw geschilderd moeten worden. Het gaat om 1 muur met een afmeting van 2.20 bij 2.60 meter en dan nog een lager stukje hiernaast van 77 cm bij 120 cm.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur opnieuw schilderen uit heel Nederland:

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: • Ik wil 5 kozijnen laten schilderen, binnen en buitenkant. • Ik wil 2 kamers laten schilderen (muur en plafond) • Ik wil de keuken plafond laten schilderen. • En ik wil een deur plaatsen voor mijn trap richting de 1e verdieping.

Behangen en schilderen van de woonkamer

Wij zoeken iemand die 1 muur in de woonkamer komt behangen, 6,92 meter breed en 2,65 meter hoog, en de woonkamer/plafond schildert.

Gangmuren stucen en schilderen

Ik wil mijn muur in de gang laten stucen en schilderen. Daarnaast wil ik ook nieuwe plinten laten plaatsen. De muur die gestuct en geschilderd moet worden is ongeveer 30 vierkante meter. Er moet 12 meter aan plinten geplaatst worden.

Plafond en muur schilderen

Door een lekkage zijn de muren en een deel van het plafond verkleurd. De lekkage is inmiddels opgelost maar er dient wel geschilderd te worden. Het gaat om ongeveer 15 a 20 m2 schilderwerk.

Muur schilderen

Muur schilderen waar een fles soyasaus tegenaan is gelekt. Vervolgens is er met met verf op oliebasis over heen geschilderd waardoor het een nare vlek is geworden (afmeting 3 x 2 meter).

Kamer op laten knappen

Ik wil mijn kamer graag opknappen. Het oude behang moet verwijderd worden, dat doe ik zelf. - Muur behangen (20 banen), daarna schilderen; - De kozijnen moeten geschuurd en geverfd worden; - De deur moet geschuurd en geverfd worden.

Wand opknappen en witten

Op ons kantoor hebben wij een foto geplaatst op onze muur. Voor a.s. vrijdag moeten wij deze muren wit opleveren. De muur is 260 hoog en 540 lang. De opdracht is dus: de foto eraf halen en wit schilderen.

Wanden met spackwerk glad stucen

Bestaande muur is spackwerk en willen wij het glad laten stucen en laten schilderen. Goed toegankelijk maar er zit wel een trapgat bij. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 30

Woonkamer schilderen en behangen

Een muur dient geschilderd en behangen te worden. Het gaat om 2,50 m x 8 m = 20 vierkante meter in verband met waterschade.

Muur schilderen in feestzaal

Schilderen van achterwand van een feestzaal, muur is van gemetseld met grijze stenen. 12 meter breed en 4,7 meter hoog.

Partners

Partners van Casius