Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trap, hal en dakkoepel schilderen:

Trap, hal en dakkoepel schilderen

Ik woon op de bovenste etage. Hier zijn 2 lichtkoepels in de traphal en badkamer die beide afgebladerd zijn. Daarnaast wil ik de dicht trap volledig wit geschilderd hebben en de muren en het plafond wit gesausd. Dit is ongeveer 20 m2 groot.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap, hal en dakkoepel schilderen uit heel Nederland:

Trap schilderen

Welk model heeft de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien. In mijn hal staat een open trap dat bestaat uit 2 kwarten (bochten). Deze trap gaat van de begane grond naar eerste verdieping. Er zijn meerdere oude verflagen daarom wil ik de trap, inclusief rails, gezandstraald en opnieuw geverfd hebben. De rails hebben tevens wat schade. Ik zou graag willen weten of dat de beschadigde deken na zandstralen en opnieuw verven nog zichtbaar zijn? Hoelang heeft u voor de klus nodig?

Lamimaat en tapijt leggen

Beneden laminaat leggen in de woonkamer, hal en keuken. De klant wil tevens graag vloerbedekking op de trap, 3 slaapkamers en de overloop.

Metalen trap laten monteren

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke metalen trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We zoeken een rechte metalen trap met eventueel houten of glazen treden met balustrade van staaldraad. Balustrade niet alleen aan weerszijden van trap maar ook om vide op 1e verdieping. Trap moet ruim genoeg zijn om 2 mensen elkaar te laten passeren. Trap staat vrij in hal en gaat van begane grond naar 1e verdieping. Ik kan ook een tekening mailen.

Houten trap laten plaatsen

Goedemorgen, Ik ben op zoek naar een nieuwe trap in mijn woning de trap wordt in de hal geplaatst. Er zit nu een rechte steektrap in die slecht beloopbaar is. We zoeken een houten trap met beenedenkwart of enkelscheluw aan de onderzijde. De totale hoogte van de trap is 2870 mm de breedte is 900 mm lengte is 2970 mm. Er moet op de overloop nog ongeveer 1500 mm balustrade geplaatst worden in de stijl van de trap. Ik verwijder de oude trap zelf en wil graag dat de nieuwe geplaatst wordt.

Hal verkleinen

Ik wil de hal verkleinen waardoor de trap in de woonkamer komt te liggen. Zie bouwtekening.

Volledige verdieping opbouwen

Ik wil een volledige verdieping laten opbouwen van 6 bij 9 meter. Betreft dakopbouw met schuine kanten bedekt met dakpannen. Aan beide kanten dakramen. Binnenkant bestaande uit 3 grote kamers een trap naar boven en hal. Electra/cv/water/schoorstenen en dergelijken moeten doorgetrokken worden naar boven. De verdieping willen wij basis afgewerkt zodat wij zelf kunnen stuken/behangen en laminaat leggen. Verdere details bespreken we later.

Stukadoorswerk aan muur/plafond

Gipsplaat muur, plafond en wand boven trap. Plafond hal moeten gestuukt worden. Muur is ongeveer 18 m2. Plafond is ongeveer 9 m2. Huidige ondergrond van de muren is oude stuc. Er zat eerst een schrootjesplafond, dit plafond ligt nu open. Hier moet nog gipsplaat tegen aan, daarna stucen.

Houten trap plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik zou heel graag advies willen over de nieuwe trap. De huidige is te steil en mag op een andere plek. De hal is flexibel in te delen. Het enige wat er bij moet is een toilet en een bergruimte onder de trap.

Bestaande woning volledig stuken

Woning volledig stuken. Wanden en plafonds strak afgewerkt. Keuken, woonkamer, hal met trap, slaapkamers. Grotendeels beton maar ook gipswanden en gipsplaten. Wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Houtenvloer vervangen door beton met vloerverwarming

Wij willen de houten vloer eruit en een broodjesvloer erin. Met vloerverwarming. Dat is de benedenvloer ook onder de wc Keuken hal en trap.

Partners

Partners van Casius