Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor sauzen van een penthouse:

Sauzen van een penthouse

Ik wil dat er 135 meter wand in RAL 9010 wordt gesaust en 100 meter plafond in echt wit wordt gesaust. Dit moet na het stuken gedaan worden. De vloer dient ook afgeplakt te worden. Dat is ook ongeveer 100 m2.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sauzen van een penthouse uit heel Nederland:

Geachte heer/mevrouw, In verband met ...

Geachte heer/mevrouw, In verband met een inrichting- en stylingopdracht van een appartement/penthouse in Groningen, informeer ik of u voor diverse werkzaamheden beschikbaar bent in de periode van 19 juli t/m 30 juli. Het betreft hoofdzakelijk het behangen met glasvliesbehang en het schilderen van de wanden, sauzen van de plafonds. Schilderen van kozijnwerk (inwendig). Evt. aangevuld met het leggen van tapijt, het aanbrengen van raambekleding en kleine montagewerkzaamheden. De sleutel zal naar verwachting rond 15 juli beschikbaar zijn en per 1 augustus (uiterlijk) moet er verhuisd worden. Graag verneem ik uw spoedige reactie.