Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muren schilderen:

Muren schilderen

1 keuken - de muren van 18 m2 moeten eerst goed schoon gemaakt worden en ontvet. 2. Slaapkamer - de muur 4 m2 in de slaapkamer is een beetje beschadigt, die moet gerepareerd worden en geschilderd
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren schilderen uit heel Nederland:

Plafond en muren

Het gaat m het schilderen van plafond en muren en trappen gat , overloop , gang toilet en de douch. Er is inbraak schade vernieling het huis is bespoten met zwarte verf op wanden en plafonds . De bestaande verf kleur is wit met zilver glitters . Graag een offerte hier over .

Renovlies aanbrengen en schilderen

Momenteel wordt ons nieuwbouwhuis gebouwd. In week 35 verwachten wij onze sleutel. Nu zijn wij ons aan het orienteren op renovliesbehang. Wat zijn ong de kosten per m2? Ik begrijp dat het renovlies vaak 1 keer wordt geschilderd in een witte kleur. Er zijn een aantal muren die wij een kleurt willen geven. Sommige helemaal en sommige voor de helft (horizontaal) Wordt hier een meerprijs voor gerekend? De totale oppervlakte van de te behangen muren is ong 280m2. Met vriendelijke groet, Femke van der Meijden

Appartement schilderen

Ik zoek een partij de muren en de plafonds van mijn appartement kunnen schilderen/spuiten. Het gaat om ongeveer 240m2 wat ik opnieuw gewit wil hebben. Het appartement is goed bereikbaar.

Schilderen van de woning

Muren en plafonds van onze woning van 80 vierkante meter moeten geschilderd worden.

Diverse schilderwerk in de woning

Ik wil graag het plafond in de slaapkamers laten schilderen en de muren. De afmetingen zijn 4,30/2,85 en 4/3,60 en 3/3 hoogte is 2,59 ook 5 deurkozijnen zou ik willen laten schilderen. Het zou gaan om de 1e of 2e week van september. Ik zie graag uw offerte tegemoet.

Trappenhuis renoveren

Wij hebben een typisch Amsterdams trappenhuis met 4 woonlagen. De eerste woonlaag beslaat 1,5 verdieping (20 treden), de overige 3 woonlagen beslaan 1 verdieping (13 treden). In totaal 59 treden. Drie van de woonlagen hebben voor hun voordeur een plat stuk in het trappenhuis van ongeveer 5 m2. Naast de nieuwe bekleding (geluiddempend tapijt) van de trap moeten ook de muren (stucen) en leuningen (aanschroeven, schuren en schilderen) worden gerenoveerd.

Muren in nieuwbouwwoning schilderen

Volgende week wordt de woning opgeleverd (nieuwbouw). De muren worden behangklaar opgeleverd. Het plafond en kozijnen en deuren zijn al geverfd. Tevens zijn de badkamer, berging en toilet ook al geschilderd. Zouden jullie een offerte kunnen maken voor het schilderwerk van de muren (plattegrond zie foto bijlage).

Woning laten schilderen

Schilderen van de gehele woning (binnenkant). Muren ongeveer 212 m2, betonnen vloer 100 m2 (wil ik met Epoxy laten doen), plafond ook 100 m2, raamkozijn ongeveer 10 m2 en badkamer 6 m2. Kunt u apart in de offerte vermelden wat de meerprijs is voor het leveren van verf en dergelijke?

Muren en plafonds wit schilderen

Schilderen van 2 plafonds en 4 muren (allemaal wit). Gaat om vochtplekken die hersteld moeten worden.

Plafond en muren schilderen

Plafond van de woonkamer en muren schilderen

Partners

Partners van Casius