Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behang- en schilderwerk in een koopwoning:

Behang- en schilderwerk in een koopwoning

Ik heb een woning gekocht waarvan ik de tweede helft 2018 de sleutel ga ontvangen. Er dient schilderwerk en behang werk uit gevoerde te worden. De woning is 12 jaar oud en de vloeroppervlakte 130 m2. Het schilderwerk betreft de voordeur, 2 trappen en 9 raamkozijnen. Daarnaast dienen er gaatjes in de muren en kozijnen gerepareerd te worden, ontstaan door schilderijen en dergelijke. Verder dient er vliesbehang aangebracht te worden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behang- en schilderwerk in een koopwoning uit heel Nederland:

Schilderwerk woonkamer opknappen

Eerst het oude behang verwijderen, daarna de gaatjes in de muren dichten om vervolgens de muren te verven. Ook het plafond opnieuw witten. Het oppervlak van de muren is 54 m2, dit is exclusief twee deuren en twee ramen. Het plafond heeft een oppervlak van 37 m2. In de kamer zijn twee radiatoren, verder geen grote obstakels. Het appartement is gebouwd in 1992, de muren en het plafond zijn van beton. De werkplek is goed bereikbaar

Stuc- en schilderwerk

Stuc- en schilderwerk wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Schilderwerk na lekkage

In verband met lekkage graag offerte inclusief antischimmel en verf. Woonkamer 3. 50 X 10. 00 meter 2. 60 hoog Plafond is aangetast en één muur. (Muur is10. 00×2. 60 hoog) Gang 3. 00 x2. 30 alleen plafond. Keuken 3. 25x1. 65  plafond en halve muur(3. 25×1. 15) Slaapkamer 3. 15×1. 94 plafond en loszittende behang met bubbels en natte inbouwkast 0. 43 diep 1. 18 breed 2. 07 hoog .

Behang- en schilderwerk na waterschade

Ik heb lekkage gehad op de bovenverdieping van mijn woning. Op 2 augustus komt er een schade-expert van de verzekering de schade opnemen. Ik wil graag voor die tijd een offerte ontvangen voor het vervangen ongeveer 20 m² behang in een slaapkamer en voor herstel aan wat schilderwerk bij kozijnen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik kan wegens reuma niet zelf het oude behang verwijderen, dat moet ook in de prijs worden opgenomen.

Waterschade herstellen

Door lekkage aan het CV-Systeem bij de buurman hebben wij vochtplekken in de scheidingsmuur. Tevens schade aan behang en schilderwerk. Voor de opstalverzekering van de buurman hebben wij een offerte nodig. Tevens heeft de buurman ook schade en wil graag een offerte laten maken.

Spachtelputz wanden weer glad stucen

Wij hebben gespoten spachtelputz wanden in de woning die we weer glad willen hebben voor behang of schilderwerk. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter.

Schilder- en behangwerk in het appartement

Wij hebben net in een nieuw appartement betrokken in Leidschendam en hebben in de woonkamer en slaapkamers schilderwerk (plafonds) en behang (muur) nodig. Appartement van 150m2, circa 80m2 plafond witwerk nodig en behang voor alle muren. Idealiter quote en beginnen met werk deze week (5 juni).

Offerte schilderwerk nieuwbouw

Het plafond en kozijnen zijn al afgewerkt. Alleen de muren moeten nog worden gesaust. De wanden zijn sausklaar. We verwachten wel een primer nodig te hebben. Wanden Vierkante meter: 190 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw van binnen pleisteren

Sinds enkele weken ben ik de eigenaar van een nieuwbouw woning in Venray. Tijdens de bouwfase hebben wij ervoor gekozen om de gehele woning texklaar (groep 1) te laten opleveren. Helaas valt het resultaat behoorlijk tegen en heeft de schilder (latex spuitwerk) laten weten geen strak schilderwerk af te kunnen leveren. Kortom, ik ben op korte termijn op zoek naar een stucadoor die het huidige resultaat kan beoordelen en met dat uitgangspunt een offerte kan opstellen om: - het stucwerk op te leveren volgens groep 1 - het stucwerk op te leveren volgens groep 0 Wanden Vierkante meter: 475 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 225 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Behang schilderen

70 m2 schilderwerk behang

Partners

Partners van Casius