Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor wand behangen met patroonbehang:

Wand behangen met patroonbehang

Ik wil graag een wand laten behangen van 8 meter breed en 2,58 meter lang. Wij hebben al het oude behang al verwijderd en de muur is schoon en kaal. We hebben bij Gamma patroonbehang gezien wat we willen kopen. We ontvangen graag uw offerte voor het aanbrengen daarvan.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wand behangen met patroonbehang uit heel Nederland:

Geluidsisolerende voorzetwand plaatsen in een B&B

In het huis waar ik woon verhuur ik een etage als B&B. Omdat de gasten soms laat thuis komen, geeft dit wat geluidsoverlast voor mijn buren. Ik wil daarom een rechte muur van 250 cm hoog en 350 cm breed laten voorzien van een geluidsisolerende voorzetwand. Het materiaal kan ik zelf wel verzorgen en ik ben ook best wel handig, maar ik durf de wand niet helemaal zelf te plaatsen. Ik kan wel helpen. Er zitten overigens 2 stopcontacten in de muur, die weer terug moeten komen op de voorzetwand. Deze hoeven niet ingebouwd te worden. Ik neem aan dat de muur helemaal afgewerkt wordt, zodat ik 'm zelf alleen nog maar hoef te schilderen, te behangen of te bekleden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Behangen van een wand

Betreft 8 rollen behang plakken. Het is een rechte muur van 8 meter breed en een klein muurtje tussen en boven 2 grote ramen (5 meter breed). Huidige behang zit er nog goed strak op dus het kan hier overheen. Graag ontvang ik een offerte.

Slaapkamers behangen met glasvliesbehang

Wij willen binnenkort 2 slaapkamers laten behangen met glasvliesbehang. De hoogte van de kamers is 245 cm. Het gaat om 4 wanden van 230 cm breed, 4 wanden van 210 cm breed, 1 wand van 260 cm en 1 wand van 120 cm breed. De wanden van 210 cm lopen schuin af tot een hoogte van 25 cm. Op beide slaapkamers zit aan een van de aflopende wanden een radiator. Aan de wand van 260 cm breed is een wastafel bevestigd. Wij zullen zelf voor alle materialen zorgen. We ontvangen graag uw offerte.

Gang en trappengat laten behangen

In de gang en het gedeelte bij de trap moet de behang eraf gehaald worden en dan zou ik graag nieuwe behang erop willen hebben. Boven een deur zit een gat in de wand die gevuld moet worden. Er heeft een buis van een afvoerpijp of iets dergelijks gezeten. Misschien komen er nog meer gaten tevoorschijn bij het weghalen van het behang. Ik weet niet de lengtes en breedtes, kunt u dat opmeten? Dan weet ik hoeveel behang ik moet kopen.

Muren glad pleisteren

Een wand van 18m2 met spachtelputz en graag strak stucwerk zodat weer kan behangen Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gang met glasvlies behangen

De gang moet behangen worden, het betreft een wand van 4,30 bij 2,52 meter, een wand van 5,46 bij 2,52 meter en een wand van 1,5 bij 2,52 meter. In een wand zitten 4 deuren en in een andere 1 deur. De wanden zijn behangklaar en moet behangen worden met glasvlies. Graag ontvang ik een offerte.

Twee kamers behangen

Ik wil een kleine slaapkamer van 7 m² laten behangen. Ik wil op 1 wand patroonbehang. In een andere slaapkamer wil ik vliesbehang laten aanbrengen. Het materiaal heb ik al gekocht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte

Behangen met fotobehang

Ik wil in mijn woning fotobehang aanbrengen. Het gaat om 2 stukken wand van ieder 1,90 bij 2,20 hoog.

Slaapkamers en trapopgang schilderen en behangen

Het schilderen en behangen van drie slaapkamers en een trapopgang. Ik heb een slaapkamer van 10 m2, 7.50 m2 en één van 5 m2. De trapopgang is zo'n 3.50 - 4 meter. De wanden zijn nu ook behangen, dit graag verwijderen. Ik denk ook dat er één wand is die voorbewerkt moet worden.

Slaapkamer muur behangklaar maken

We willen 1 wand in de slaapkamer behangen, maar oud stucwerk moet eerst geëgaliseerd worden. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius