Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muren schilderen in roomkleur:

Muren schilderen in roomkleur

Schilderen in room kleur 4 ×5 meter. De muur is glad.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren schilderen in roomkleur uit heel Nederland:

Betonmuren binnen schilderen

Het betreft binnenschilderwerk, betonnen nieuwbouw muren, 4 verdiepingen ongeveer 260 m2, schilderen wit. Het hoeven overigens geen strakke muren te worden. De oplevering van de woning is in november.

Schilderen van muren en plafonds

Wij gaan verhuizen en zouden graag de muren en plafonds van de begane grond (60m2) en eerste verdieping (40m2) willen laten schilderen. Graag een indicatie van de kosten.

Herstellen van waterschade

Na lekkage van de dakgoot nu waterschade op plafond, muren en het kozijn. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor behandelen en schilderen van bovenstaande onderdelen.

Binnenschilderwerk in een woonhuis

Wij hebben een huis gekocht en willen alles laten schilderen plafond en muren en kozijnen eventueel deuren hierbij willen wij een kleine idicatie hebben prijs opgave

Gehele huis laten schilderen

Het betreft een eengezinswoning van 6 meter breed en 8 meter diep met 2 etages en een zolderruimte. In de gehele woning dienen de plafonds geschilderd te worden en enkele muren. Hiervoor maak ik graag een afspraak met de vakman om dit te laten beoordelen.

Kleine woning schilderen

Ik heb een kleine woning van circa 30 m2. Ik wil graag de muren en kozijnen laten schilderen. Een deel is houtwerk en zal dus eerst geschuurd moeten worden.

Alle muren en plafonds latexen

Ik wil graag weten wat het verschil is tussen het spuiten of schilderen van 523 m2 binnenmuren en plafonds.

Muren en plafond schilderen

Het gaat om een plafond en de muuren van woonkamer 23 m2, 3 slaapkamers keuken en gang

Binnen nieuw schilderwerk aanbrengen

Schilderen van muren en plafond van ongeveer 280 m2. Kijken is niet mogelijk. Kleur wanden zijn vooral wit kleur, hier en daar een wand met andere kleur. Moet gebeuren 2e week van juli 2018. Graag offerte inclusief. Materiaal en uurloon. Ik hoor graag van u terug.

Buitenmuren van schilderwerk voorzien

De gehele buitenkant (muren) van deze 2 onder 1 kap wil ik laten schilderen. Wat kost het om de helft wit te laten schilderen en wat kost het als de buren ook mee doen? De buren (rechts) hebben de gevel aan de achterkant in plaats van aan de voorkant. De zijkanten zijn 11 meter lang, de gehele voorkant (met buren) is 13,2 meter lang.

Partners

Partners van Casius