Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muren schilderen in roomkleur:

Muren schilderen in roomkleur

Schilderen in room kleur 4 ×5 meter. De muur is glad.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren schilderen in roomkleur uit heel Nederland:

Stucen van een slaapkamer

Het behang in mijn slaapkamer liet los en met een stoomapparaat heb ik het behang van een betonmuur gehaald. Het verwijderen van het behang lukt niet bij alle muren goed bij de tussenwanden durf ik geen stoomapparaat te gebruiken. Graag zou ik alle wanden glad willen en klaar om te schilderen. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kozijnen, deuren en muren schilderen

Wilde graag een offerte aanvragen voor het schilderen van het hele huis u kunt mij bellen na 14. 00 uur woensdag de 15e november Bvd

Hal schilderen op twee woonlagen

Wij wonen in een oud en monumentaal pand met hoge plafonds. We zoeken een schilder voor het witten van de muren en plafonds in de hal op de begane grond en eerste verdieping. Het aantal m² moet hier even worden opgemeten. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Schoorsteen en schouw compleet slopen

Ons huis is uit 1963 en heeft een beneden en boven verdieping met een houten plat dak en houten vloeren. In de woonkamer bevind zich de schouw van de toenmalige gashaard. Deze gashaard is er niet meer en we hebben nu CV. Om dus extra ruimte te krijgen en willen wij de schouw verwijderen en zijn van mening dat ook op de boven verdieping en het dak de rook afvoer moet worden verwijderd mede ook omdat hierin volgens ons asbest in zit. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte. Tevens zouden we willen weten wat het kost om de muren te egaliseren voor schilderen of behangen.

Badkamer- en WC-renovatie

Graag zou ik de badkamer en wc (twee aparte ruimten) laten renoveren. Dit is sinds oplevering vd woning in de begin jaren 80 nog nooit gedaan. Badkamer is een ruimte van 1. 90 x 1. 60 en een doucheruimte van 1. 20x 96cm. Granieten vloer em standaard witte badkamertegels. Geen daglicht / raam. Wensen: (1) wegwerken leidingen (loopt langs een muur die 2. 80m lang is en een muur die 1. 90m lang is. Ik twijfel over exacte inrichting (verplaatsing doucheruimte om een langere / nog grotere douche te mkn?). De wasmachine moet in ieder geval in de badkamer. Sowieso opnieuw tegelen (grote tegels) en schilderen (plafond maar ook de muren die niet getegeld worden). De granieten vloer wil ik eigenlijk ook vervangen aangezien we dan toch bezig zijn. Is een bezichtiging op locatie voor advies over indeling mogelijk? De wc is 1. 13m x 0,83 cm. Complete vervanging van alles: fonteintje, kraan, wc (inbouw), tegelen en schilderwerk. Bij voorkeur ook een bidet mogelijkheidvoor zover daar rekening mee gehouden moet worden wb aanleg leidingen. Wegwerken van leidingen is ook een vereiste voor de wc.

Buitenschilderwerk aan muren en houtwerk

Wij willen volgend jaar ons huis aan de buitenzijde laten schilderen. Bij dit periodiek onderhoud laten we graag de buitenmuren witten en het houtwerk schilderen. We willen een afspraak maken om de klus hier in te meten en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Plafond en eventueel de muren witten

Ik krijg op 1 februari de sleutel van mijn nieuwe woonplek. Ik wil daar het plafond in de woonkamer van ongeveer 35 m² laten witten. Ik overweeg om ook de wanden te laten schilderen. De ruimte is ongeveer 8 x 5 meter groot en 2,4 meter hoog. Ik ontvang graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Stuken plus schilderen wanden

Nieuwbouw woning welke mei/juni wordt opgeleverd. De muren worden behangklaar opgeleverd. Verf sluitwerk wil ik graag in een kleur. 1 overal kleur en 2 muren met een andere kleur. Wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Muren en plafond glad stuken

Ik zou graag een vrijblijvende prijsopgave willen ontvangen over de de kosten inclusief alle kosten btw van glad stucwerk op muren en plafon op de begane grond. Betreft huiskamer, en halletjes. Nu zit er spuitwerk klein structuur met bobbeltjes deze willen we glad gestuukt hebben om de later te kunnen schilderen. En hoeveel dagen neemt deze klus dan in beslag? En moet dan de hele kamer leeg zijn? Muren totaal 53.63 m2, plafond is 43.60 m2 Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren stuken en schilderen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in mijn huis. Ik zou de muren graag gestuct willen hebben en eventueel laten verven. Een kamer van 12 m2, 8 m2, keuken van 12 m2, gang van 10 m2 en de woonkamer van 24 m2. De wanden zijn deels gestuct.

Partners

Partners van Casius