Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen:

Behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen

Schilderen nieuwbouwwoningn muren en plafond in 1 kleur (wit). De wanden worden behangklaar opgeleverd door de aannemer. Oppervlakte woning 155m2.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen uit heel Nederland:

Behangklare woning strak stucen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. De wanden worden behangklaar opgeleverd en willen we graag gladgestuct hebben. Wanden Vierkante meter: 400 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Behangklare wanden stukadoren

Kleine benedenwoning - Gerenoveerd - Nieuwe wanden behangklaar + oude wanden niet - Ong. 110 m2 - Woonkamer + gang - Spackspuitwerk + afplakken vloer en ramen, 2 deuren - Kleinste korrel - Wit - Oplevering + toegang woning rond de 1e week van december. Wanden Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen van nieuwbouw

Een dun laagje stucen op behangklare wanden in gehele appartement. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor het afval.

Nieuwbouw woning stuken en spuiten

Diverse behangklare wanden door het gehele huis stuken en latex afwerken. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucwerk in een nieuwbouwwoning

In 2018 wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd in de Torensteepolder in Numansdorp. De woning wordt eind 2018 opgeleverd en ik ben nu de kosten voor de afwerking aan het begroten. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het glad stuken van 165 m² behangklare wanden en 65 m² betonnen plafonds.

Behangklare wanden afwerken

De wand is behang klaar Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Behangklare wanden schilderen

Het betreft een nieuwbouwwoning waar ik de behangklare muren wil laten schilderen. Het plafond wordt met spuitwerk opgeleverd dus ik neem aan dat die dan niet gedaan hoeft te worden. De woonkamer is 5.92 meter lang bij 4.92 meter breedte en een normale hoogte van plafond. De slaapkamer is 2.90 bij 1.90 meter en de berging is 1.92 bij 1.90 meter.

Muurafwerking nieuwbouwwoning

Ik wil de muren van mijn nieuwbouwhuis graag strak laten afwerken. Dit willen wij laten doen met een dun laagje stucwerk (filmlaagje) en daarna wit latex spuiten. Het gaat om circa 340 m2 muur, waarvan een deel betonnen (behangklare) buitenmuren zijn en de rest gipswanden. Het plafond is reeds afgewerkt. De vloer en de keuken is nog niet geplaatst, dus hoeft niet afgedekt te worden. Wij hebben ook een gashaard laten plaatsen. Deze willen wij ook gestuct hebben. Op zolder hebben wij schuine houten wanden. Ook deze willen wij afgewerkt hebben. In de bijlagen vindt u de plattegronden en een tekening van de haard.

Behangklare nieuwbouwwoning stucen

Nieuwbouw woning stucen met behangklare muren stucen Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden nieuwbouwwoning pleisteren

Behangklare muren van nieuwbouwwoning (ongeveer 260 m2) voorzien van dunne stuclaag en spuiten/schilderen.

Partners

Partners van Casius