Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor gang met glasvlies behangen:

Gang met glasvlies behangen

De gang moet behangen worden, het betreft een wand van 4,30 bij 2,52 meter, een wand van 5,46 bij 2,52 meter en een wand van 1,5 bij 2,52 meter. In een wand zitten 4 deuren en in een andere 1 deur. De wanden zijn behangklaar en moet behangen worden met glasvlies. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gang met glasvlies behangen uit heel Nederland:

Wandafwerking met renovlies

Graag ontvangen wij een offerte voor de wandafwerking van onze nieuwbouwwoning. Wij willen deze voorzien van glad glasvlies/renovlies behang. Het gaat om ongeveer 200 m2 in totaal: • Begane grond woonkamer en gang, inclusief trappengat • 1e verdieping 3 slaapkamers + overloop, inclusief trappengat • 2e verdieping 1 open ruimte (1) Muur behangklaar opgeleverd (2) Geen schuine wanden aanwezig Oplevering 29 september 2017

Behangen van de woonkamer met glasvlies

Graag zou ik een offerte ontvangen om onze woonkamer en gang met glasvezelbehang te laten behangen. Het betreft een oppervlakte van 92 m2. De ondergrond is gestuct. Wat rekent u hiervoor? En eventueel daarna latexen? Alvast bedankt voor uw reactie en vriendelijke groet. Op maandag en donderdag ben ik overdag het best bereikbaar.

Behangen van een appartement

Ik wil ons nieuwe appartement snel en vakkundig laten behangen. Het gaat om 1 woonkamer, 2 slaapkamers en de gang. Donderdag 22 juni krijgen we de sleutel en ik zou graag de week erop alles klaar hebben. De totale oppervlakte van de woning is 77 vierkante meter, maar ik weet niet om hoeveel vierkante meter de wanden zijn. Ik heb graag dat glasvezel/glasvlies behang wordt geplaatst.

Behangen van de trapopgang

Op 2 locatie, 10 minuten van elkaar verwijderd, dient er glasvlies behang geplaatst te worden. Bij locatie 1 gaat het om ongeveer 16 m2 in een gang en een deel in een trapopgang. Bij locatie 2 gaat het om een muurtje van 3 meter breed en 2.6 meter hoog.

Behangen en witten

Wij willen graag behangwerk laten uitvoeren. Het betreft de woonkamer, 25 m2, slaapkamer, 15 m2 en de keuken en de gang, 5 m2. Het glasvlies behang zullen wij aanschaffen bij de Karwei, 10.05 m x 0.52 m per rol PATTERN NR 33-163. Kunt u aangeven hoeveel rollen wij nodig zullen hebben. Tevens ontvangen wij graag separaat een offerte voor het verwijderen van het huidige behang. Tevens moet het plafond over de gehele oppervlakte gewit worden.

Wanden behangen en laminaat leggen

Ik wil graag de bovenverdieping van mijn huis laten behangen met glasvlies/vezelbehang, in totaal 91,5 m2. Verder wil ik graag laminaat laten leggen in mijn woonkamer en gang, in totaal 36,5 m2. Laminaat heb ik zelf in bezit.

woonhuis Zoetermeer glasvlies

Behangen van 2 x slaapkamer (2 bij 4m + 3m-4m) en 1 x gang/trapgat met 2 trappen. Behang leveren we waarschijnlijk zelf.