Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muren sauzen:

Muren sauzen

Ik wil twee muren in onze huiskamer licht laten herstellen (druipers voorstrijk weg schuren en enkele gaatjes vullen) en daarna laten sauzen. Het gaat om 1 muur van 25 m² en 1 muur van 10 m². De muren zijn hier 330 cm hoog en er moet daarom wel een kamersteiger worden gebruikt. Dee kan zonder problemen op de huidige vloer worden geplaatst, omdat we die toch gaan vervangen. De werkzaamheden moeten binnen twee weken worden uitgevoerd in verband met het leggen van de nieuwe vloer. Uiterlijk 20 oktober moet het schilderwerk klaar zijn. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren sauzen uit heel Nederland:

Muur boven en onder trap in woonkamer sauzen

Gaat om de wanden onder en boven de open trap in woonkamer. Hier zit lichtgrijze structuur op maar ik wil de muren een andere kleur.

Wanden en plafonds stucen

In mei/juni 2018 zijn wij van plan om de begane grond van ons huis compleet te gaan verbouwen. Het plafond op de begane grond incl. Entreehal strak stuccen. De muren op de begane grond stuccen en in 2 kleuren sauzen (RAL-kleuren worden door ons aangeleverd). Ook de muren langs de trap naar de 1e etage en de muren op de overloop dienen gestucd en gesausd te worden, maar deze krijgen dezelfde kleur. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Muren glad stucen

Ik heb nu strakke muren voorzien van spac spuitwerk deze wil ik graag glad laten stucen zodat ik deze kan sauzen en 1 muur behangen. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Verbouwen van een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1998 en willen die laten verbouwen. De werkzaamheden willen we begin maart 2018 laten starten en we willen daarover in gesprek met een aannemer die de diverse werkzaamheden kan uitvoeren en aansturen. In de zijgevel willen we een kozijn met daarin openslaande houten deuren en een raam met 6 vlakken kan plaatsen. De maat is 2100 x 2500 mm. In de woonkamer willen we 50 m² muren waar nu nog behang op zit, glad laten stuken en daarna laten sauzen of spuiten. We willen een plafond van 60 m² laten voorzien van latex spuitwerk. Op de 1e verdieping willen we de indeling wijzigen. We willen diverse binnenmuren laten verwijderen en 3 nieuwe muren laten plaatsen. Daarbij moeten ook 3 kozijnen met deuren in de slaapkamers worden geplaatst. De wanden moeten worden glad gestuukt en de wanden en plafonds moeten worden gesausd of gespoten. In de keuken willen we de bestaande tegelvloer laten vervangen en daar een nieuwe vloer met vloerverwarming laten aanleggen. Op de 1e verdieping willen we mogelijk ongeveer 65 m² laminaat laten leggen. Voor de plaatsing van de keuken en renovatie van de badkamer hebben we al een partij gevonden. Er kan een afspraak gemaakt worden om de woning te bezoeken. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Sauzen binnen

Muren en plafond sauzen van een kamer: 40 m2. Er zijn maar 2 wanden in de kamer. De ene wand bestaat uit een glazen schuifpui. De andere wand ontbreekt, omdat deze overgaat in de open keuken. De werkplek is goed bereikbaar en de klant ruimt de rommel op.

Muren sauzen op benedenverdieping

Het schilderen van alle muren op de beneden verdieping behalve bijkeuken en eventueel ook bovenverdiepingen (graag aparte prijzen vermelden) op korte termijn. Ongeveer 130 m2 in totaal. We zijn op zoek naar iemand die binnen twee weken kan komen. Huis in Maastricht gevonden via #funda

Sauzen van de muren

Het gaat om het sauzen van de wanden van een nieuwbouwwoning.

Sauzen van muren en plafonds

Het betreft het sauzen van de muren en de plafonds in de woonkamer en de hal. Het plafond heeft een structuur en de wanden zijn glad. De woonkamer is 12 meter lang, 5 meter breed en 2.79 meter hoog. De gang is 10 meter lang en 2.50 meter breed.

Muren en plafonds sauzen

Het gaat om het schilderen van een nieuwbouwwoning. De wanden worden sausklaar opgeleverd. Het gaat om circa 145 m2. (3 slaapkamers, woonkamer/keuken, 2 badkamers, berging, 2 halletjes, toilet en werkruimte). Graag een offerte voor alles schilderen en eentje voor de wanden schilderen en de plafonds spuiten. Het liefst via de mail. Ik ben telefonisch slecht te bereiken.

Muren sauzen of spuiten

Ik wil van de nieuwbouwwoning de wanden die behangklaar worden geleverd sauzen of spuiten. Het gaat om ongeveer 300 m2.

Partners

Partners van Casius