Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderwerk aan de buitenkant:

Schilderwerk aan de buitenkant

Schilderen van openslaande balkondeuren + 1 stuk raam+kozijn . En vensterbank aan de achterkant ook eerste verdieping geen foto van En de boeideel aan de voorkant. Stellingen zijn waarschijnlijk nodig.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderwerk aan de buitenkant uit heel Nederland:

Buitenkant woning schilderen inclusief dakkapel

Schilderen buitenkant woning in Middelburg. Voor en achterzijde. Schilderwerk nu in matig tot slechte staat. 9 kozijnen bovenverdieping plus voorraam en voordeur en achterraam en achterdeur ( volledige woning aan de buitenzijde). Het betreft een tussenwoning.

Schilderwerk binnen en buiten

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: • Ik wil 5 kozijnen laten schilderen, binnen en buitenkant. • Ik wil 2 kamers laten schilderen (muur en plafond) • Ik wil de keuken plafond laten schilderen. • En ik wil een deur plaatsen voor mijn trap richting de 1e verdieping.

Dak repareren, isoleren en zonnepanelen installeren

Ons jaren '30 tussenwoning heeft onderhoud aan het dak nodig. Dit onderhoud moet volgens de bouwkundig adviseur, verslag bijgevoegd: - schoorsteen repareren en voegen - lood schoorsteen vervangen - nokvorsten vastzetten - pannen nalopen en rechtzetten - platte daken van 2 dakkapellen opnieuw dekken en isolatie verbeteren - zinken goten nalopen en eventueel repareren, 1 ervan moet gesoldeerd worden - dak van erker controleren en eventueel isoleren. Als de dak specialist het kan aanbieden: - zonnepanelen plaatsten (schatting 10 stuks) - dakisolatie verbeteren (nu 4-6 cm), wellicht aan binnenkant uitvoeren? - schilderwerk buitenkant huis, al het houtwerk (zie verslag adviseur). Omdat het huis nog niet te bereiken is voor ons kan ik geen afmeting van het huis geven. Er is ooit een adviseur geweest die heeft gezegd dat er 10 zonnepanelen passen. Het dak bevat wel 2 dakkapellen.

Schilderwerk en onderhoud

Ik wil de serre aan de binnenkant schilderen, 2 deuren beneden, plinten aanbrengen, pleisterwerk in orde brengen en sausen, onderhoudswerk aan de buitenkant van de serre.

Schilderwerk aan de buitenkant van de woning

Wij willen dit najaar of anders in het voorjaar van 2018 de buitenzijde laten schilderen van onze parterrewoning. Het gaat om: - (voorkant) een voordeur -voorzien van gekruld traliewerk- met daarboven een klein raamkozijn - (voorkant) twee grote raamkozijnen - (achterkant) een keukendeur met ruit - (achterkant) openslaande tuindeuren met aan weerskanten raamkozijnen met boven het geheel raamkozijnen - (achterkant) twee raamkozijnen met daarboven een klapraam - (achterkant) openslaande balkondeuren - (achterhuis, eerste etage) 10 meter lange boeidelen onder de dakgoten We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Stacaravan verbouwen

Ik heb een stacaravan op een Camping in Den Ham (ov.). Nu wil ik het een en ander laten verbouwen. - Stofferen van alle banken, incl. Vervangen van diverse zitkussens. - Renoveren van douche en toilet - Aanbrengen van centrale verwarming, het verwijderen van gaskachel in de woon kamer. - Bekleden of schilderen van de buitenkant, inclusief aanbrengen van isolatie en nieuwe dakgoot - Leveren en aanbrengen kozijnen met dubbelglas. - Het maken van een nieuw dak incl. Plafond. - Binnen schilderwerk - Het vervangen van de kraan in de keuken.

Divers schilderwerk laten doen

Ik ben op zoek naar een schilder voor schilderwerk aan de buiten zijde, deuren, kozijnen, buitenkant van een gevel, houten pilaren en dergelijke, en het aanpakken van de binnenzijde. Daar het om 4 bedrijfspanden gaat zou ik graag een afspraak willen maken met de vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Houtwerk buiten schilderen

Het gaat om het schilderwerk van de kozijnen van ramen en voordeur van een hoekwoning van 3 laag. De woning is 5,5 meter breed. Ik wil graag dat de klusser komt kijken en daarna een offerte maken. Het gaat in principe om de totale buitenkant van de woning. Ik heb geen afmetingen van de kozijnen en de deur maar het is een wat grotere woning.

Schuur- en schilderwerk

Schuren en schilderen van het kozijn, alleen de buitenkant, van het voorraam, 2 bij 2 meter. Schilderen van het plafond van de badkamer, 2,5 bij 1,2 meter. Schuren en schilderen van 2 binnendeuren. Graag wil ik dat de binnendeuren meegenomen worden en elders worden geschilderd en dan wanneer deze gedroogd zijn weer terug meegenomen worden.

Stucen van de badkamer

Graag wil ik de binnen- en buitenkant van de badkamer laten stuken en waterdicht maken. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Partners

Partners van Casius