Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Den Haag of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: woning en schuur keimen, het reinigen, voegenherstel en keimen, 16 huizen schilderen (3 types 1 vrijstaand 2 type 2 onder 1 kap), buitenmuur schilderen, buiten schilder werk voor-en achterkant herenhuis, wanden en plafond behangen, 2 onder 1 kap woning spackspuiten 350 m2, gehele woning schilderen, buitenschilderwerk, gevlinderde betonvloer behandelen 460 m2, voordeur schilderen, schilder of spuitwerk binnenshuis, behangen sausen aflakken nieuwbouw woning, buiten schilderwerk en kraan vervangen, nieuwbouw woning renovlies behang + sauzen muren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Den Haag:

Muur kamer schilderen

Door lekkage zijn er vochtplekken op de binnenmuur in de woon- en slaapkamer ontstaan. Deze muren moeten opnieuw worden geschilderd. Het gaat om 20 m2.

Verven van betonvloer

Wij betrekken binnenkort dit appartement. Op het moment is de betonvloer in een onwenselijke kleur (rood) geverfd. Wij willen zelf graag een moderne (industriële) uitstraling in een nog nader te bepalen grijstint. Wij hebben echter zelf geen verstand van het verven van betonvloeren. Moet hiervoor eerst de huidige rode laag worden afgeschuurd/verwijderd voordat onze wenselijke kleur erop kan? Het gaat om ongeveer 85 m². Wat zullen ongeveer de totale kosten zijn van deze klus? Zouden de kosten lager zijn wanneer de huidige laag verf eerste verwijderd wordt?

6 houten eetkamerstoelen wit spuiten

Zes houten eetkamerstoelen wit glanzend overspuiten. Zie foto

Voor en achtergevel verven (herenhuis)

Graag willen wij de voor- en achtergevel van ons huis laten schilderen. Mocht u even langs willen komen om het werk te bekijken voor een offerte dan bent u van harte welkom. Voor het gemak stuur ik een google maps link mee met foto en locatie van het huis, dan weet u waar het ongeveer over gaat. Ik zie u reactie graag tegemoet, Alvast hartelijk dank. Met vriendelijke groet,

Buiten schilder werk voor-en achterkant herenhuis

Werkzaamheden bestaan (naar verwachting) uit: Voorgevel 1 daklijkst 6 ramen 2 deurfronten 1 erker 2 deuren + kozijnen (vernissen) 1 hek 1 plafondje witten Achtergevel 2 daklijsten 1 dakkapel 1 balkondeur + kozijn 3 ramen 2 raamfronten 1 deur + kozijn Werkzaamheden houtwerk Afwassen met water en reiniger, afbranden waar nodig is, gronden, licht schuren, afslijpen, plamuren, openingen en kieren afkitten, voorlakken, en aflakken. Offerte inclusief materialen en steiger aan de voor-en achtergevel. Verzoek om op maandag 17 februari tussen 14.00-16.00 uur op dit adres af te spreken om de voor en achterkant te bekijken

plafond schilderen van twee kamers

Ik ben opzoek naar een vakman die mijn plafond, woonkamer en slaap kamer kan schilderen 50 m2 in totaal. Huidige situatie casco plafond.

Schilderwerk slaapkamer

Ik zoek iemand voor het verven van een slaapkamer, is 45 m2 standaard wit.

Dakkapellen laten schilderen

Ik zoek een vakman die mijn dakkapellen kan schilderen. Het gaat om de voorzijde en de achterzijde. Er is een steiger nodig om bij de dakkapellen te komen. Op dit moment heb ik geen goed idee wat de afmetingen zijn, wel kan ik aangeven dat het om 3 dakkapellen gaat, 1 is bij de badkamer 2 is bij het dakterras en 3 is de slaapkamer.

Slaapkamer verven

Ik ben op zoek naar iemand die mijn slaapkamer kan verven en ik wil graag weten wat dit kost. Het gaat om 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Plafond en binnenmuren sauzen

Van een flat (geen nieuwbouw) van 108 m2 sauzen van het plafond en de binnenmuren zonder de deuren, ramen en kozijnen. De muren en plafonds zijn met latex beschilderd en onbeschadigd. Vrijwel de gehele vloer is van hout. De totale muuroppervlakte is naar schatting 325 m2. Een sterke voorkeur om in de laatste week van februari 2020 te starten.

Dakkapel schilderen achtergevel

Ik wil mijn dakkapel aan de achtergevel laten schilderen. De gevelbeplating is circa 10 m2. De dakgoot is circa 5 meter lang. Verder heeft het dakkapel 2x draai ramen en 1x vast raam.

Fotobehang plaatsen

Hoogte 2,63m, Breedte 2,95m. Is een muur in de badkamer, stenen muur met monodek voor vochtige ruimtes als ondergrond. Belangrijk is dat het fotobehang ook tegen vocht kan. Graag zou ik in de wc vliesbehang willen. Hoogte is 1,33m en breedte per muurtje ongeveer 0,92m.

Binnenschilderwerk van muren en deuren

Ik wil de muren in de woonkamer laten overschilderen, opnieuw in een frisse witte kleur. Totale oppervlakte is zo'n 25 m2. Ook drie zeer oude ingebouwde kast schuifdeuren moeten gedaan worden en een losse deur inclusief opknappen. (Schuren, verven etc)

Gevel kantoorgebouw schilderen

Het betreft een kantoorgebouw. Hier willen we de gehele voorgevel van 1 verdieping blauw schilderen in de lengte aan 1 kant en de breedte. Het gaat om de blauwe strook op de afbeelding. De voorgevel is 60 meter lang en 1 meter hoog ongeveer (in totaal 65 m2). Met de zijkant meegerekend zou het geschat op 70 m2 komen. Ik vermoed dat de ondergrond beton is, maar dat weet ik niet zeker. Een steiger plaatsen is mogelijk, de rand begint op ongeveer 7 meter. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Graag ook onze bedrijfsnaam erop vermelden.

Plafond schilderen n.a.v. lekkage

Plafond schilderen/herstellen n.a.v. lekkage. Lekkage plek heeft mogelijk speciale verf nodig. Totale oppervlakte: circa 8m2. De lekkage is al opgelost gaat puur om de schilderklus.

155 m2 aan betonnen vloer van bedrijfspand schilderen

Ik heb een bedrijfspand van 155 m2 waarvan ik de betonnen vloer wil laten verven. Het is nog nooit geverfd. Er is geen zware belasting van toepassing. Het is alleen gestort en verder nog niks meegedaan. Kleur wil ik grijs houden en ik wil een mooi uiterlijk. Helaas is een epoxy laag niet mogelijk.

Witten van de huiskamer, open keuken en plafond

Het gaat om het witten van de huiskamer en open keuken (2 muren) en plafond. De huiskamer is ongeveer 4 x 5 m. Het gaat om een appartement. De meubels zouden goed afgedekt moeten worden. Ik kan zelf niet alle meubels schuiven. Er hoeft geen behang of iets dergelijks verwijdert te worden, er kan direct geschilderd worden.

Plafond van bedrijfspand schilderen

Het gaat om een bedrijfspand waar het plafond moet worden gewit. circa 100 m2. De hoogte kun je vergelijken met een gewone woning, zo'n 2.5 meter.

Deur, kozijnen en dakkapel schilderen

We willen graag de deur, kozijnen en dakkapel schilderen. Het gaat om 1 voordeur en 11 kozijnen (dit is inclusief de 3 kozijnen van de dakkapel). Ik schat dat elk raam ongeveer 1,40 x 1,40 meter is. Elke kamer heeft twee ramen en de dakkapel heeft er drie. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het buitenwerk en een offerte voor zowel het binnen- als buitenwerk. Het houtwerk is minder dan 6 jaar geleden voor het laatst gedaan. We willen zowel buiten als binnen. Maar afhankelijk van de prijs dat we eerst buiten laten doen en later binnen. Graag ontvangen we een offerte.

Muren, woonkamer en tussendeuren schilderen

Het gaat om voor, achterkamer en tussendeuren met glas in lood. Ook 2 plafonds. Klassiek huis uit 1910. Is in totaal ongeveer 50 m2.

Schilderen (over schimmel)

Wegens schimmel water schade aan de helft van de muur is er verf los gekomen. Het is structuur verf. Dit wil ik graag laten herstellen.

Verven van alle binnen muren in nieuwbouw appartement

Het gaat om appartement van ongeveer 130 m2. Aan een lange kant zijn er veel ramen. Alleen de muren moeten worden geverfd, ze zijn 290 cm hoog. Een laag voorstrijkmiddel en twee lagen acrylmuurverf wil ik graag. Periode december 2019 kan de klus uitgevoerd worden.

Glas lat op voordeur schilderen

Het glas in mijn voordeur wordt vervangen. Er worden nieuwe glaslatten geplaatst. Deze latten moeten geschilderd worden. Binnen mat wit en buiten hoogglans wit. Ik kan niet inschatten of om alles weer netjes uit te laten zien misschien de hele deur(binnen-en buitenkant) geschilderd moet worden. Afmeting glas= 24 cm bij 94 cm. Hierom heen worden de glaslatten geplaatst. Graag een vrijblijvende offerte svp.

Kozijnen van voor- en achtergevel schilderen

De voor en achterzijde van het kozijnwerk op de bel-etage van mijn appartement hebben dringend een schilderbeurt nodig. De verf bladert op sommige plekken af en er beginnen wat kleine plekjes te rotten. Aan de voorzijde is er een ladder nodig, en aan de achterzijde een steiger.

Buiten schilder en onderhoud

Het betreft schilderwerk onderstaande deuren en ramen: VOORZIJDE ? Het schilderen van de voordeur ? Het schilderen van de sierlijst bg ? Het schilderen van 1 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de dakkapel ? Het schilderen van de daklijst ? KOPSE KANT ? Het schilderen van de openslaande deuren plus hekje op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam 2ste verd ? Het schilderen van de daklijst plus dakkapel ZIJGEVEL ? Het schilderen van de sierlijst op de bg ? Het schilderen van 3 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 3 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de daklijst ? ACHTERZIJDE ? Het schilderen van 2 ramen (zonder steiger te bereiken) Reparatie houtrot en/of vervangen . Onderhoud dakgoot lekkage, dak luikje en schoorsteen .