Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Den Haag of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnen schilderwerk, deuren kozijnen pafond schilderen, behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies, buitenschilderwerk langgevel woonboerderij, complete appartement schilderen, stucen en trapverlichting aanbrengen, huis van binnen schilderen en sauzen, woonboerderij wanden en plafonds, kozijnen, trap en keuken spuiten, gevel schoonmaken en bekleden, plafond van bedrijfspand schilderen, nieuwbouwwoning stucen en schilderen, het witten van meerdere plafonds, anhydriet nieuwbouw vloer verven, schilderen van de buitenkant van het huis, muur en plint schilderen, plafond muren al houtwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Den Haag:

Plafond van bedrijfspand schilderen

Het gaat om een bedrijfspand waar het plafond moet worden gewit. circa 100 m2. De hoogte kun je vergelijken met een gewone woning, zo'n 2.5 meter.

Deur, kozijnen en dakkapel schilderen

We willen graag de deur, kozijnen en dakkapel schilderen. Het gaat om 1 voordeur en 11 kozijnen (dit is inclusief de 3 kozijnen van de dakkapel). Ik schat dat elk raam ongeveer 1,40 x 1,40 meter is. Elke kamer heeft twee ramen en de dakkapel heeft er drie. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het buitenwerk en een offerte voor zowel het binnen- als buitenwerk. Het houtwerk is minder dan 6 jaar geleden voor het laatst gedaan. We willen zowel buiten als binnen. Maar afhankelijk van de prijs dat we eerst buiten laten doen en later binnen. Graag ontvangen we een offerte.

Muren, woonkamer en tussendeuren schilderen

Het gaat om voor, achterkamer en tussendeuren met glas in lood. Ook 2 plafonds. Klassiek huis uit 1910. Is in totaal ongeveer 50 m2.

Schilderen (over schimmel)

Wegens schimmel water schade aan de helft van de muur is er verf los gekomen. Het is structuur verf. Dit wil ik graag laten herstellen.

Verven van alle binnen muren in nieuwbouw appartement

Het gaat om appartement van ongeveer 130 m2. Aan een lange kant zijn er veel ramen. Alleen de muren moeten worden geverfd, ze zijn 290 cm hoog. Een laag voorstrijkmiddel en twee lagen acrylmuurverf wil ik graag. Periode december 2019 kan de klus uitgevoerd worden.

Glas lat op voordeur schilderen

Het glas in mijn voordeur wordt vervangen. Er worden nieuwe glaslatten geplaatst. Deze latten moeten geschilderd worden. Binnen mat wit en buiten hoogglans wit. Ik kan niet inschatten of om alles weer netjes uit te laten zien misschien de hele deur(binnen-en buitenkant) geschilderd moet worden. Afmeting glas= 24 cm bij 94 cm. Hierom heen worden de glaslatten geplaatst. Graag een vrijblijvende offerte svp.

Kozijnen van voor- en achtergevel schilderen

De voor en achterzijde van het kozijnwerk op de bel-etage van mijn appartement hebben dringend een schilderbeurt nodig. De verf bladert op sommige plekken af en er beginnen wat kleine plekjes te rotten. Aan de voorzijde is er een ladder nodig, en aan de achterzijde een steiger.

Buiten schilder en onderhoud

Het betreft schilderwerk onderstaande deuren en ramen: VOORZIJDE ? Het schilderen van de voordeur ? Het schilderen van de sierlijst bg ? Het schilderen van 1 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de dakkapel ? Het schilderen van de daklijst ? KOPSE KANT ? Het schilderen van de openslaande deuren plus hekje op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam 2ste verd ? Het schilderen van de daklijst plus dakkapel ZIJGEVEL ? Het schilderen van de sierlijst op de bg ? Het schilderen van 3 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 3 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de daklijst ? ACHTERZIJDE ? Het schilderen van 2 ramen (zonder steiger te bereiken) Reparatie houtrot en/of vervangen . Onderhoud dakgoot lekkage, dak luikje en schoorsteen .

Kunststofdeuren verven

Ik wil graag 3 binnen deuren schilderen waarvan 1 deur met glas in het midden. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Painting walls, newbuilt apartment

Hello, I have a new apartment with 142,20 m2 walls to be painted with primer and then RAL 9010. See attached floor plan. The walls are paint ready, but primer is necessary.

Kozijnen schilderen

- Schilderen van twee dubbele kozijnen, twee enkele kozijnen en twee kozijnen zolderverdieping. Zie foto. - Graag afzonderlijke offerte van schilderen daklijst. - Daklijst achterkant vervangen (1.90m x 0.30m). Zie foto.

Schilderen hele binnenkant huis

Graag zou ik mijn hele woning vanbinnen willen schilderen. Er kan direct geschilderd worden. Alleen bij 1 kamer moet een klein stukje gestuct worden. De oppervlakte durf ik niet te zeggen.

Dakrand en kozijnen schilderen

Ik wil graag de dakrand aan de voor en achterkant laten schilderen. Dit is ongeveer 16 m2. Dan ook de kozijnen op de 1e etage en de voordeur. De afmetingen van de kozijnen durf ik niet te zeggen. De deur heeft een standaard maat. Graag ontvang ik een offerte.

Binnendeur schilderen of spuiten

De deur is heel oud. Ik wil hem laten ophalen. Er zitten meerdere lagen verf op die eerst verwijderd moeten worden.

Buitenschilderwerk bovenhuis en eventueel herstel werkzaamheden binnen

Wij willen misschien verhuizen en het de kozijnen moeten aan de buitenkant geschilderd worden. Daarnaast ook de dak oversteek, 2 laags bovenhuis. Deze is 6 meter lang. Tevens zijn er ook kleine herstelwerkzaamheden binnen. Een plafond van 4 x 4 meter ongeveer zou geschilderd moeten worden. Verder is er ook wat herstel werkzaamheden aan houtwerk binnen. Het is heel lastig in te schatten wat ongeveer de afmetingen zijn, omdat het om verschillende soorten ramen gaat. Graag laat ik iemand langs komen om verder de klus te bespreken.

Woonkamer, keuken, WC en slaapkamer schilderen

Het gaat om ongeveer 25 m2. In de woonkamer, keuken en WC zitten er scheuren in de muren. Deze moeten worden hersteld en overschilderd. In de slaapkamer zitten er wat vochtplekken in de muur. De huidige vorm is structuurverf. Het moet aangepakt worden i.v.m. kleurverschil als er maar aan één zijde wordt geverfd.

Kantoorruimtes schilderen

3 ruimtes moeten worden geschilderd. 1 met vloeroppervlakte van 39 m2 1 met vloeroppervlakte van 36 m2 1 met vloeroppervlakte van 26 m2 De ruimtes zijn 4,05 hoog en langs het plafond lopen diverse leidingen/buizen. Per ruimte moeten de plafonds moeten geverfd - en twee muren waar in een een groot raam zit

Plafond schilderen en muur

Plafond 45m2 van de woonkamer keuken en opbergruimte schilderen en een muur van de 20m2. Verf heb ik niet.

Buitenschilderwerk

De kozijnen buiten moeten worden schoongemaakt, geschilderd en eventueel worden opgeknapt. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Lambrisering maken in hal en overloop

Hal en overloop lambrisering van 113 en 125 cm hoog. Gegrond en afgelakt. Zie foto’s want voor een deel is er lambrisering van vroeger, graag identiek maken. Hal beneden 4 m lang, boven ook totaal 4 m.

Schilderen van woning na waterschade

Waterschade in de woning dit moet opnieuw worden gesauzen, 45m2 Ondergrond - muur (tapijt), plafond - plafondplaat.

4 Deuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 4 deuren en kozijnen laten schilderen.

Plafond schilderen met isolerende muurverf en herverfen

Door een lekkage heeft ons plafond een bruine lekkage vlek ( ongeveer 50cm)  Deze moet met isolerende muurverf worden behandeld en daarna moet het plafond opnieuw wit worden geschilderd. Uiteraard moet er ook worden afgeplakt. Planfond is 9.5 lang en 3.5meter breed. ( lekkage is ondertussen al verholpen) Graag ontvang ik een prijsopgave van u om bovenstaand te herstellen.

Kozijnen schilderen en evt. voorpui

Schilderen van minimaal twee raamkozijnen en eventueel de voorpui,

Wand behangen

Ik wil graag met grote spoed een wand (3,20 x 2,70 meter) laten behangen. Ik weet niet of er voorgestreken dient te worden. Het behang is aangeschaft, al het overige materiaal dient de vakman mee te nemen.