Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Den Haag of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenboel tussenwoning schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Den Haag:

2 buitendeuren (inclusief hun kozijnen) schilderen

2 buitendeuren inclusief de kozijnen overschilderen (e.e.a. inclusief schuren, ondergrond bijwerken, kortom voorbereidende werkzaamheden). Deuren en kozijnen zijn zeker niet rot, maar behoeven wel een opknapbeurt. Voorkeur gaat uit naar huidige groene kleur maar mag ook tintje donkerder.

Kozijnen schilderen

Schilderen van kozijnen van bovenwoning. Betreft 3 buiten kozijnen. Steiger is vereist.

Painting outside of the house

We willen graag het houtwerk van ons huis geschilderd hebben. Dit is vijf jaar geleden nog gedaan maar door het zout en de wind is dit aangetast. Gaat om alle ramen en deuren aan de buitenkant. Het is een groot huis, en 3 verdiepingen hoog. In totaal is het huis 400 m2, ik weet niet om hoeveel ramen/deuren het precies gaat.

Spiegelkast laten whitewashen

Graag zou ik, als dat mogelijk is, een spiegeling willen laten whitewashen. Afmeting 73 x 100 cm. Wees eerlijk als dit klusje te klein is. Misschien kunt u me anders doorverwijzen? Hartelijke groet

Binnen schilderwerk

We willen graag al onze muren en plafonds laten sausen. Er zitten wel in alle muren scheuren, dus wellicht moeten deze muren eerst worden opgevuld. De totale oppervlakte van de plafonds is 150 m2 en 283m2 muuroppervlak. Ons huis bestaat uit 3 verdiepingen. Wij willen misschien 3 a 4 muren een andere kleur dan wit De rest dus wit (90.10).

Trappenhuis schilderen

Het schilderen van mijn hele trappen huis inclusief voorportaal en het schuren en schilderen van twee trappen. Muren, kozijnen, plafonds en 15 deuren ( eenzijdig ) met relief ( huis uit ca. 1917) + klapdeur met kleine ruitjes ( dubbelzijdig) en de binnenkant van de voor deur. 1 van de trappen is kaal en de andere niet.

Schilderwerk van een strak gestuct plafond

Het betreft schilderwerk van een strak gestuct plafond van 63 m2. Door een lekkage dient het plafond opnieuw geschilderd te worden. Is 2,5 jaar gelden gespoten met Sikkens verf. Dat was voor dat wij de woning introkken. Nu zijn er meubels en is spuiten niet een optie. Graag heb ik een specialist die even langskomt waarmee ik de situatie kan door bespreken.

1 kamer behangen

Behangen van één kamer met vinyl op vlies. 10 rollen. Materiaal aanwezig.

Daklijsten schilderen voor vve apeldoornselaan

Daklijsten van de voor em achter gevel moeten geverfd worden. En zij gevel ook een stuk van 2a3 m. Voor zijde 5x8m en achterzijde ook. Dit is via de vve. Verder ook nog andere twee aparte klussen. Namelijk het verven van de kozijnen van de huis nummers 172 en 150.

Kozijnen en dakonderkant schilderen

Ik heb een schilderklus op de 3e verdieping. Namelijk het schilderen van 12 kozijnen en een dak bestek circa 15 meter.Ik heb al een steiger voor het pand staan dus u kan direct aan de slag. U moet het wel eerst een beetje krabben en lakken.

Boeiboord schilderen

Als VvE zijn wij op zoek naar een kundig en erkend schilderbedrijf die de boeidelen met overstek (tot 0,5m) voor en achter kan schilderen. Het gaat om ± 9 meter voor en achter. Voor de voorgevel is een hoogwerker nodig van minder dan 12m. We horen het graag zsm. Alvast bedankt.

Plafond verven

Het plafond in het toilet is vochtig en is gaan schimmelen door lekkage van boven. Dit moet verholpen worden en het plafond moet opnieuw geverfd worden.

Plafonds witten (80m2)

Woning is leeg. 80 vierkante meter. Plafonds in goede staat

Schilderen van tuinhuis

Tuinhuisje van 4 bij 5 meter moet aan de buitenkant geschilderd worden. Het huisje is 3 jaar geleden geschilderd. Er zijn een aantal lelijke plekken die ook aangepakt moeten worden. Het huisje is in 2 kleuren geschilderd bruin met groene kozijnen. De kleuren blijven hetzelfde.

Schilderen en renovliesbehang nieuwbouwwoning

Wij krijgen op 15 april de sleutels van onze nieuwbouwwoning. Het appartement zal helemaal voorzien moeten worden van renovliesbehang en geschilderd worden. Wij zijn op zoek naar iemand die op 15 april of snel daarna kan starten. Wij zijn as dinsdag in de woning en dan kan de woning ook bezichtigd worden door de schilder.

Spuiten binnendeuren + kozijnen

Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte voor het laten spuiten van 3 binnendeuren incl. de bijbehorende kozijnen.

Muur kamer schilderen

Door lekkage zijn er vochtplekken op de binnenmuur in de woon- en slaapkamer ontstaan. Deze muren moeten opnieuw worden geschilderd. Het gaat om 20 m2.

Verven van betonvloer

Wij betrekken binnenkort dit appartement. Op het moment is de betonvloer in een onwenselijke kleur (rood) geverfd. Wij willen zelf graag een moderne (industriële) uitstraling in een nog nader te bepalen grijstint. Wij hebben echter zelf geen verstand van het verven van betonvloeren. Moet hiervoor eerst de huidige rode laag worden afgeschuurd/verwijderd voordat onze wenselijke kleur erop kan? Het gaat om ongeveer 85 m². Wat zullen ongeveer de totale kosten zijn van deze klus? Zouden de kosten lager zijn wanneer de huidige laag verf eerste verwijderd wordt?

6 houten eetkamerstoelen wit spuiten

Zes houten eetkamerstoelen wit glanzend overspuiten. Zie foto

Voor en achtergevel verven (herenhuis)

Graag willen wij de voor- en achtergevel van ons huis laten schilderen. Mocht u even langs willen komen om het werk te bekijken voor een offerte dan bent u van harte welkom. Voor het gemak stuur ik een google maps link mee met foto en locatie van het huis, dan weet u waar het ongeveer over gaat. Ik zie u reactie graag tegemoet, Alvast hartelijk dank. Met vriendelijke groet,

Buiten schilder werk voor-en achterkant herenhuis

Werkzaamheden bestaan (naar verwachting) uit: Voorgevel 1 daklijkst 6 ramen 2 deurfronten 1 erker 2 deuren + kozijnen (vernissen) 1 hek 1 plafondje witten Achtergevel 2 daklijsten 1 dakkapel 1 balkondeur + kozijn 3 ramen 2 raamfronten 1 deur + kozijn Werkzaamheden houtwerk Afwassen met water en reiniger, afbranden waar nodig is, gronden, licht schuren, afslijpen, plamuren, openingen en kieren afkitten, voorlakken, en aflakken. Offerte inclusief materialen en steiger aan de voor-en achtergevel. Verzoek om op maandag 17 februari tussen 14.00-16.00 uur op dit adres af te spreken om de voor en achterkant te bekijken

plafond schilderen van twee kamers

Ik ben opzoek naar een vakman die mijn plafond, woonkamer en slaap kamer kan schilderen 50 m2 in totaal. Huidige situatie casco plafond.

Schilderwerk slaapkamer

Ik zoek iemand voor het verven van een slaapkamer, is 45 m2 standaard wit.

Dakkapellen laten schilderen

Ik zoek een vakman die mijn dakkapellen kan schilderen. Het gaat om de voorzijde en de achterzijde. Er is een steiger nodig om bij de dakkapellen te komen. Op dit moment heb ik geen goed idee wat de afmetingen zijn, wel kan ik aangeven dat het om 3 dakkapellen gaat, 1 is bij de badkamer 2 is bij het dakterras en 3 is de slaapkamer.

Slaapkamer verven

Ik ben op zoek naar iemand die mijn slaapkamer kan verven en ik wil graag weten wat dit kost. Het gaat om 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.