Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor gerenoveerde kamer stuken:

Gerenoveerde kamer stuken

Graag offerte voor stuken gerenoveerde kamer met halletje, stuukklaar gemaakt door aannemer. Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gerenoveerde kamer stuken uit heel Nederland:

Kamer geluidsdicht laten maken

Mijn gerenoveerde garage wordt binnenkort opgeleverd. Het betreft een enkelsteens gebouw van 9 x 3 x 2,8 meter (rechthoek), met aan de voor- en achterzijde dubbele deuren en in 1 wand een groot raam. De bedoeling is om een opname studio te maken in deze ruimte. De vloer en het dak worden geïsoleerd opgeleverd, het betreft alleen de wanden.

Glasvezelbehang aanbrengen en dekkend sauzen

Ik wil graag glasvezelbehang laten aanbrengen en dit dekkend laten sauzen. Het betreft een gerenoveerde 3 kamer woning. Ongeveer 85/90 m2. Er is een foto beschikbaar.

Zolderkamer realiseren op open zolder

We willen op een nu nog open, gerenoveerde zolder, een kamer realiseren. Daarbij ook graag een vlieringruimte. Naast timmerwerk, zal elektra aangelegd moeten worden, alsook gestuct. Afmetingen van de kamer ongeveer 5 bij 5 meter. Ook wanden plaatsen. Woning uit 1924.