Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen overhangende dakrand, (raam) kozijnen:

Schilderen overhangende dakrand, (raam) kozijnen

Graag laat ik 13 kozijnen waarvan 5 met raam, overhangende dakrand schilderen. Huis is ongeveer 6 m bij 5/6 m. Het is een geschakelde woning, 2 om 2. Er is makkelijk bij de ramen te komen, er is ook een hoogwerker of stelling te plaatsen. Wij hebben bepaalde voorwaarden voor type verf en ook qua merk, dit zouden wij graag met u bespreken, maar de aanschaf laten wij graag aan u over.
Onze klant uit De Lier (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen overhangende dakrand, (raam) kozijnen uit heel Nederland:

Huis buiten schilderen

Het gaat om het schilderen van 2x windveren, 2x overhangende boeidelen, 2 deuren, 2 openslaande deuren, 6 opengaande ramen gemiddelde grootte, 6 x ramen kozijnen.

Dakkapel en dakgoot schilderen

Het gaat om een dakkapel, niet groot en een overhangende dakgoot. Beide moeten geschilderd worden.

Buitenkant huis schilderen

Voor, zij en achtergevel van ons huis dient geschilderd te worden (incl dakoverstek en dakkapellen, erker en garage). Stijl 30 jaren, overhangende dakgoten . Reinigen, schuren, repareren waar nodig, gronden, lakken.

Houtwerk buiten schilderen voor VvE

Schilderwerk buiten van een jaren '30 onder- en bovenwoning, 4 woonlagen inclusief begane grond, steiger of hoogwerker benodigd: - 2 buitendeuren binnen- en buitenkant beitsen + deurkozijnen met witte verf - 8 raamkozijnen, ramen > 1,5 m2, met witte verf - 24 raamkozijnen, ramen < 0,5 m,) met witte verf - 1 dakplint boven 3e etage over breedte van huis (breedte huis ca. 6 meter) met witte verf - overhangende houten dakgoot inclusief 5 stalen dragers tussen 2e en 3e etage, witte verf Er is een overhangende goot en er zal een steiger moeten worden geplaatst. Opdracht na overleg en goedkeuring door VvE.

Dertiger jaren hoekhuis schilderen

Ik wil graag mijn jaren '30 hoekhuis laten schilderen: * Begane grond: 5 ramen, openslaande deuren met zijramen, achterdeur met zijraam en 2 bovenramen * Eerste verdieping: 9 ramen en een balkondeur * Zolderverdieping: dakkapel met 5 ramen, boeiboorden achter 6 meter overhangende dakgoot * Garage(loop)deur, plus dubbele deur voor auto.

Boeiborden opknappen en schilderen

Het betreft het opknappen en schilderen van geprofileerde en overhangende dakgoten met boeiborden van ongeveer 40 cm breed, lengte 12 meter.

Overhangende dakgoot schilderen

Overhangende dakgoot schilderen

Het gaat om het schilderen van dakgoten ...

Het gaat om het schilderen van dakgoten en daklijsten, het houtwerk moet worden schoongemaakt, 2x in de grondverf en minstens 1x in de lakverf. De overhangende dakgoot is ongeveer 7 m hoog, de nok van het huis 10 m.; lengte dakgoot 10 m. en de daklijsten ongeveer 5 m.