Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trappen en deurkozijnen schilderen:

Trappen en deurkozijnen schilderen

Wij krijgen nieuwe trapbekleding eind november. Voor die tijd wil ik de zijkanten van de 2 trappen opnieuw laten schilderen (en 1 x onderzijde bovenste trap en balustrade et cetera). Ook wil ik de deurkozijnen nog een keer laten verven. Het gaat om 7 deurkozijnen.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen en deurkozijnen schilderen uit heel Nederland:

Kozijnen, trappen en plinten schilderen

Ik wil drie trappen schilderen. Het gaat om 1 dichte en 2 open trappen. Daarnaast ook 7 deurkozijnen schilderen van gewone afmeting en 40 meter MDF plint.

Hele woning spuiten en trappen en deuren schilderen

Wij hebben een nieuwbouwwoning die plotseling volgende week wordt opgeleverd en zoeken snel iemand die onze woning kan spuiten en schilderen. Het gaat om een vrijstaande woning met ongeveer 400 a 500m2 wanden en plafonds die sausklaar zijn afgewerkt en die we graag willen laten spuiten. Daarnaast hebben we 2 open trappen (gegrond) en 13 vlakke deuren met deurkozijnen (ook gegrond) die geschilderd moeten worden. Ik hoor graag zo spoedig mogelijk of u wat voor ons kan betekenen?

Schilderwerkzaamheden opnieuw uitvoeren

Wij zitten midden in een verbouwing waar al wat schilder werkzaamheden zijn uitgevoerd, echter niet naar wens. De (opknap)werkzaamheden bestaan uit het volgende: - 2 trappen schuren en schilderen - houten ramen/deurkozijnen schuren en schilderen - 1 (aluminium? )schuifpui schuren en schilderen/spuiten - plafonds/muren schilderen en waar nodig schuren i.v.m. stukwerkzaamheden Het betreft een eengezinswoning met 3 verdiepingen waarvan 4 slaapkamers, woonkamer, keuken en hal. Graag maken wij een afspraak om de werkzaamheden gedetailleerder in kaart te brengen voor een aantrekkelijke offerte.

Kozijnen laten schilderen

Ik wil 7 deurkozijnen laten schilderen. Ook wil ik graag 4 trapleuningen en de 2 trappen laten schilderen.

Woning schilderen van binnen en buiten

Ik wil mijn woning laten schilderen, van buiten en binnen. Raam- en deurkozijnen, de deuren, een traphekje, zijkanten van beide trappen en de achterkant van een dichte trap naar zolder.

Renovatie van een trappenhuis

Stofferen van trappenhuis van 4 verdiepingen met 1 trap van 9 treden en 4 trappen van 15 treden. Muren opnieuw stucen en schilderen. Herstellen en schilderen houtwerk van balustrades, armleuningen, deurkozijnen en deuren. Wegwerken elektrische bedrading. Graag advies van de vakman. Ook voor wat betreft het materiaal om de trappen mee te bekleden.

Muren trapopgang, trap en deuren schilderen

Offerte aanvraag betreffende schilderwerk voor een pand gebouwd rond 1900 op de Mauritskade te Amsterdam: Graag losse prijzen voor de volgende onderdelen. Trapopgang voor 1e, 2e, 3e etage en 4e etage. (per etage ca. 2,50 m. Hoog; b. G. Naar 1e iets hoger. Prijs voor het wit schilderen van de muren van de hele trapopgang. Prijs voor het schilderen van de leuningen, plinten, spil, delen naast de vloerbedekking op de trappen, kozijn naar zolderetage en overige houtwerk. Donkerblauw, wordt nader bepaald. Binnenkant buitendeur + kozijn en binnenkant kozijn bovenlicht. Blauw, wordt nader bepaald, deuren naar de afzonderlijke appartementen, gebroken wit (Ral 9001 of 9010, wordt nader bepaald); evt. bijbehorende deurkozijnen in blauw.

Schilderen binnen

Binnen schilderwerk. Schilderen van raamkozijnen en deurkozijnen plus deuren ,en de beide trappen in de woning. 3 deuren plus kozijnen en 5 ramen ongeveer. Afhankelijk van de kosten zal het schuurwerk door ons zelf worden gedaan.

Schilderen van het binnenhuis. Dit is ...

Schilderen van het binnenhuis. Dit is het schilderen van: - 2 houten trappen - Alle kozijnen van ramen en deuren (op 2 verdiepingen, dit zijn ca 8 deurkozijnen en 8 raamkozijnen. Schilderen van het buitenhuis. Dit is het schilderen van: - 3 schuiframen met bovenlicht (2 hoog, moet met steigers) - balkon + plafond - Evt dakterras

Schuren en schilderen (dubbel aflakken, ...

Schuren en schilderen (dubbel aflakken, Hoogglans) van al het binnenhoutwerk voor zover dat betrekking heeft op deuren, ramen, deurkozijnen, raamkozijnen, trapleuningen, trap-sideboards. Deuren volledig hout/Deurpost: 8 Deuren > 50% glas/Deurpost: 4 Raamkozijnen: 7 Trapleuningen: 2 trappen Trapsideboards: 2 trappen Deur + kozijn meterkast: 2 simpele deuren Deur + kozijn waskast: 2 simpele deuren Balkonhekwerk Hout: 7 strekkende meter Voordeur buiten en binnen inclusief deurpost Divers schilderwerk: 5 m2