Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: offerteaanvraag VvE kleinschalige appartementen, renovlies plaatsen, renovlies behang aanbrengen, schilderen en stukken hout vervangen boeidelen garagecomplex, trappen schilderen, verschillende delen schilderen, wanden en plafonds van een woning latexspuiten en spacken, huisartsenpraktijk schilderen, wanden, plafonds, kozijnen en deuren schilderen, latexspuiten van de wanden en plafonds, sauzen of spuiten, wanden en plafond schilderen, renovlies behang aanbrengen en sauzen, renovlies plaatsen, renostuc aanbrengen in nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel:

Trappen en deurkozijnen schilderen

Wij krijgen nieuwe trapbekleding eind november. Voor die tijd wil ik de zijkanten van de 2 trappen opnieuw laten schilderen (en 1 x onderzijde bovenste trap en balustrade et cetera). Ook wil ik de deurkozijnen nog een keer laten verven. Het gaat om 7 deurkozijnen.

Wanden behangen

Ik zoek een behanger die 69 m2 aan wanden met renovlies kan behangen verdeeld over één vloer. De ondergrond is behang klaar.

Slaapkamer behangen

Ik zoek een behanger die het oude behang uit mijn kamer kan vervangen door nieuw behang. De maten van de kamer zijn 6 bij 3 meter. De totale oppervlakte van de wanden is ongeveer 50 m2.

Woonkamer, keuken en gang behangen

Hierbij zoek ik een goede behanger voor in de periode van 16 Juli tot 27 juli. Om nog een deel van de woonkamer te behangen . En de keuken en de gang. We hadden een behanger maar die is nu op vakantie. En de klus moet geklaard worden voordat ze laminaatvloer komen leggen op de 30 en 31ste juli. Heel graag zien we offertes tegemoet om de klus te klaren binnen korte termijn.

Behang en schilderen

Woonkamer met structuur slaapkamers en gang behang en woonkamer plafond ff witte. Vanaf maandag 16/7.

Slaapkamers en gang behangen

1 slaapkamer behangen ± 6.25 m2 x 2.55 hoog 1 slaapkamer behangen ± 7.50 m2 x 2.55 hoog 1 gang ± 12.50 m2 x 2.55 hoog

Hele huis met structuurverf laten verven

Ik ben opzoek na een schilder die dit weekend 13 juli of vanaf maandag al kan beginnen met verven. Ik graag zou ik alle wanden met structuurverf geverfd willen hebben. De plafonds zien er nog behoorlijk goed uit daar moet alleen een laagje overheen. Wanden wil ik in beige/zand woonkamer, gang en 1 slaapkamer. En 1 slaapkamer lila. Plafonds en badkamer en toilet wit.

Keukenmuur behangen en coaten

Ik zoek een partij die de achterwand van mijn keuken kan behangen met vliesbehang en coaten met speciale muurverf. Het gaat om ongeveer 4 vierkante meter.

Twee raampartijen schilderen

Aan de buitenzijde wil ik twee raampartijen laten schilderen. Foto 1 is op hoogte 2/3 verdieping (split level) en is gedeeltelijk via balkon bereikbaar en grote raam via stelling of schilderbrug. Foto 2 is op dakterras. Hier is een ladder niet nodig. Op dakterras moet nieuwe kitrand komen en/of een nieuwe glaslat.

Vier kamers behangen

Ik wil 4 kamers laten behangen. 2 kamers volledig en 2 half. Het is vliesbehang. Spullen zijn in het bezit. Zo snel mogelijk

Binnen nieuw schilderwerk aanbrengen

Schilderen van muren en plafond van ongeveer 280 m2. Kijken is niet mogelijk. Kleur wanden zijn vooral wit kleur, hier en daar een wand met andere kleur. Moet gebeuren 2e week van juli 2018. Graag offerte inclusief. Materiaal en uurloon. Ik hoor graag van u terug.

Trapwanden behangen en sauzen

Wij hebben een hele hoge trap van ongeveer 5 meter hoog en 4 meter breed, deze wand willen we behangen hebben en gesausd, de verf hebben we al het behang niet. Ook zitten er nog 2 kleine muren naast van om en nabij 6 hoog bij 2 breed. We willen graag zo spoedig mogelijk een offerte.

Behangen in de woning

Het gaat om het behangen van in totaal 20-22 rollen behang. Ik weet niet wat de afmeting van de wanden zijn, maar er zullen 20-22 rollen nodig zijn. De afmetingen zouden eventueel via de mail doorgestuurd kunnen worden.

Verdieping (zakelijk) laten schilderen

Graag zou ik u willen vragen om bij ons op de locatie te komen kijken om een vrijblijvende offerte te bespreken. Mijn verdieping moet geschilderd worden.

Behangen van een woonkamer

Ik wil minimaal de woonkamer van 25 m2 laten behangen. Als dat bevalt wil ik de gang van 10 m2 en slaapkamers van 28 m2 ook laten doen. Het gaat om vloerafmetingen.

Behangen en schilderen

Met glasweefselbehang een oppervlakte van ongeveer 35m2 laten behangen. Kunt u een vrijblijvend prik doen en eventueel een vrijblijvend prijsopgave inclusief schilderen van dit behang. Het betreft een oudbouwwoning waarvan de muren her en der geplamuurd zijn.

Witten van wanden en muren

Wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnendeuren met kozijnen en buitendeur met kozijn schilderen

6 stuks binnendeuren en kozijnen en 1 buitendeur plus kozijn.

Plafonds spuiten met latex

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het volgende: - spuiten van plafond op begane grond, circa 50 m2. > woonkamer > open keuken (dus 1 ruimte) > hal De woonkamer wordt leeg gemaakt op een aquarium na (staat tegen de wand, afmeting 40 cm diep en 120 cm lang). Het stucwerk aan het plafond van de begane grond komt los. Dit heb ik zo glad mogelijk los gestoken. Op het plafond zijn enkele strepen te zien (zie foto). Dit zijn nog stroken latex die niet los te krabben zijn. Ik heb dit zoveel mogelijk geëgaliseerd. - spuiten van plafond verdieping, circa 30 m2. > slaapkamer > badkamer De slaapkamer wordt leeg gemaakt. Het plafond is gestuct en geheel glad. Hoeft alleen gespoten te worden. De badkamer heeft een bad. Van dit plafond is net zoals de begane grond het stucwerk afgestoken. Graag zou ik een offerte willen hebben: - werk moet ongeveer januari worden uitgevoerd. - kan overdag en 's avonds worden uitgevoerd - mochten er aandachtspunten zijn dan dit graag aangeven. Het is een hoekwoning, begane grond en eerste verdieping. Makkelijk bereikbaar, voor de deur te parkeren. Plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnenschilderwerk in een appartement

Alles staat in de grondverf en is geplamuurd. Alle kozijnen en deuren moeten voor de laatste keer geschuurd en afgelakt. Het gaat om een 4 kamer appartement van 66 m². Keuken, badkamer, toilet, woonkamer, 3 slaapkamers. Zowel de raam- als deurkozijnen en de binnendeuren. De raamkozijnen alleen aan de binnenkant. In de woonkamer zit 1 buitendeur, die ook aan de binnenkant. De voordeur alleen het kozijn. Materialen in overleg.

Plafond witten

Door lekkage vlekken in het plafond. 50 m2 plafond witten/spuiten en vlekken isoleren.

Plafond laten witten

Ik wil mijn plafond in de keuken en woonkamer laten witten. Ongeveer 55 vierkante meter. Moet ook gereinigd worden. Ik heb al verf van de Gamma.

Binnendeuren laten spuiten

Het schilderen van twee binnendeuren + twee deurkozijnen. Twee binnendeuren à 231 cm hoog. De deuren zijn nieuw en staan in de grondverf. Met zijdeglans kleurnummer RAL 9016.

Muren behangen met glasvezel en daarna schilderen

Ik wil graag dat het woonkamer behang wordt geschilderd. Deze moet behangen worden met glasvezel.

Spuiten van wanden en plafonds

Wij willen graag woonkamer, hal en slaapkamer laten spuiten. De wanden is totaal 77 m2 en plafond 44 m2. Ook dient er worden afgeplakt. Bedoeling is eind augustus. Op wanden in woonkamer en hal zot nu spachtelputz. In slaapkamer zijn muren onbehandeld. Ik hoor graag van u