Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Bodegraven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Bodegraven heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Bodegraven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Bodegraven of directe omgeving.

88 klanten uit Bodegraven bevelen een bij Casius in Bodegraven aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Bodegraven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot schilderonderhoud voor- en achtergevel en kozijnen, betonvloer van bedrijfskantine verven met betonlook (300 m2), buitengevels keimen, volledig schilderwerk buiten, schilderen van de muren, buitenschilderwerk 3 verdiepingen van rijtjeshuis, steenstrips plaatsen woonkamer muur, buiten schilderwerk kozijnen, dakkapel en daklijsten, schilderwerk buiten, schilderen overstek en dakkapel, schilderen van buitenkant houten woning, gevel werkzaamheden, buitenzijde pand schilderen, binnen schilderen woning (400 m2), bovenverdieping binnenkant schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Bodegraven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Bodegraven:

Plafond platen opknappen

Plafondplaten zijn beschadigd door lekkage en moeten opgeknapt worden. Het gaat om 2 platen. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Spuiten nieuwe stuclaag woonkamer

Ik heb een oude woning. De muren in de woonkamer worden opnieuw glad woonkamer worden opnieuw glad gestucd. Daarna wil ik ze laten spuiten (wit). Wanden zijn 55 m2.

Buiten schilderwerk

Ik zoek een schilder die alle kozijnen, deuren en overig houtwerk rondom (buitenwerk) mijn hoekwoning kan schilderen. Het gaat voornamelijk om houtwerk behalve één dakkapel welk van kunststof is.

Deuren en trapkader schilderen

Ik wil 6 deuren en stootborden en leuningen laten schilderen. Het gaat om twee trappen waarvan de bovenste trap meer houtwerk heeft dan de onderste trap. De trappen zijn open.

Trappen schilderen of spuiten

Wij gaan binnenkort verhuizen naar onze nieuwbouwwoning. Wij zitten er over na te denken om onze 2 trappen te laten schilderenof spuiten. Kunt u ons een vrijblijvende offerte sturen? Het gaat om een gesloten beneden trap en een open zoldertrap met een hek met spijlen.

Nieuwbouw trappen spuiten

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning. Wij vroegen ons af wat het kost om onze 2 trappen te laten spuiten. Het gaat om een gesloten trap en om een open zoldertrap met hek met spijlen erom heen.

Nieuwbouwwoning behangen

Ik wil dat mijn nieuwbouwwoning met glasvlies behang PG450 wordt behangen. Het gaat om 170 m2 aan behang voor de begane grond en eerste etage.

Schilderen met spons-/tamponeertechniek en overig schilderwerk

Ik wil mijn woonkamer graag laten schilderen. Het gaat om 1 raam, 1 deur en 1 radiator. Verder wil ik de muren laten schilderen met een spons- of tamponeertechniek. Het gaat om 2 muren van 260 cm hoog en 390 cm lang en om 2 muren van 206 cm hoog en 220 cm lang. Ik wil optioneel enkele elektra-bedrading in de muur laten wegwerken. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Huiskamer witten met latex

Huiskamer witten met latex. 68 m² muuroppervlakte waarin 5 raam/deuropeningen zitten, 44 m² plafond en 7 m² voorstrijk in verband met het definitief onderdrukken van vlekken.

Schilderen buitenkant huis

Betreft het schilderen van de buitenzijde van het huis. Alle kozijnen en deuren schuren en opnieuw verven. Verder geen houtwerk. Het gaat om een tussenwoning.

Behangen huiskamer en slaapkamer

Ons nieuwbouwhuis wordt ongeveer eind januari opgeleverd. Wij zoeken een specialist die onze woonkamer van 12 x 5 meter met achter- en zij uitbouw van 3 x 5 meter en slaapkamer(s) van 3,5 x 5 meter (minus muur die inbouwkast wordt en groot raam) wil behangen. Voor de woonkamer en de ouder-slaapkamer is ongeveer twee dagen nodig, dit volgt uit opgave van interieurwinkel waar wij behang reeds gekocht hebben. Daarnaast moeten er nog maximaal 4 slaapkamers behangen worden. Eerste prijsopgave a.u.b. alleen voor woon- en 1 slaapkamer. Indien gewenst kan ik tekening opsturen.

Het schilderen binnenshuis van muren, plafonds, deuren, woonkamer+keuken, 3 slaapkamers, hal+trap+ba

Het schilderen binnenshuis van muren, plafonds, deuren, woonkamer+keuken, 3 slaapkamers, hal+trap+badkamer. Vloeroppervlak van het huis (2 verdiepingen) is ongeveer 80m2. Het pand is leeg. Alles is wit en moet ook wit worden. De schouw en de keuken zijn rood en moeten wit worden - is het aan te raden deze te spuiten? Graag advies.

Binnenschilderwerk

Diverse werkzaamheden: plinten schilderen, plafond witten en kozijn schilderen. Op uurloon.

Schilderen dakkapel

Schilderen dakkapel

Oude verflaag verwijderen, schilderen ...

Oude verflaag verwijderen, schilderen van buitenboel met dekkende beits (houtwerk) plus opknappen van zijkant houtwerk (hoekwoning) wel graga iemand die niet alleen komt, maar ook inderdaad een offerte stuurt daarna.

We willen graag in een jaren dertig ...

We willen graag in een jaren dertig woning de kozijnen en plafond en de muren laten schilderen. Het betreft gedeeltelijk glas en lood ramen.

Het verwijderen van de oude verflaag van ...

Het verwijderen van de oude verflaag van hardhouten kozijnen beneden en boven (inclusief dakkapel), plus schlderen (bij voorkeur lichtbruin)

Hetgeen waar wij geinteresseerd in zijn ...

Hetgeen waar wij geinteresseerd in zijn is: schilder(s) voor de gang/trap beneden, liefst in Bodegraven of directe omgeving (vanaf september).