Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitenschilderwerk aan een tussenwoning:

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning

Wij willen graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan onze tussenwoning. Het gaat om kozijnen en ramen op de begane grond, 1e en 2e verdieping. We willen alles in 1 kleur. We laten het werk hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenschilderwerk aan een tussenwoning uit heel Nederland:

Voor- en achterkant van een tussenwoning schilderen

Ik wil graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan de voor- en achterzijde van onze tussenwoning. Het gaat om het schilderen van 4 deuren, kozijnen, een dakkapel en 1 wand van de berging. Alles moet weer worden geschilderd in dezelfde kleuren als die er nu op zitten, namelijk hoogglans wit en antiek boerengroen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. We hebben geen haast met de klus. We willen die in onderling overleg laten inplannen.

Buitenschilderwerk aan de achterzijde op drie verdiepingen

Ik wil buitenschilderwerk laten verzorgen aan de achterzijde van onze tussenwoning. Het gaat om 1 deur en 17 kozijnen/ramen. Het betreft de begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping. Boven de kozijnen op de 2e verdieping zit een kunststof gevelbetimmering, die hoeft niet geschilderd te worden. Er is 1 kozijn op de 1e verdieping waar wat houtrot in zit. Dat moet eerst worden hersteld. Ik wil het werk als het mogelijk is nog voor de winter laten uitvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Woning binnen en buiten schilderen

Ik wil mijn jaren '30 tussenwoning heel binnenkort in de verkoop zetten. Vooraf wil ik buitenschilderwerk laten verzorgen aan de benedenverdieping. De kozijnen moeten nagekeken worden en waar nodig hersteld. Verder wil ik de hele binnenzijde netjes laten schilderen. Daarbij moeten een aantal scheuren in plafonds worden gedicht. Ik maakt graag een afspraak om de klus hier te bekijken en ontvang daarna uw offerte. Ik wil hiermee graag op heel korte termijn laten starten.

Kozijnen en deuren schilderen

Ik wil op de 1e en 2e verdieping van mijn tussenwoning buitenschilderwerk laten verzorgen. Het gaat om 24 m¹ kozijnen en 4 deuren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Buitenkant van een tussenwoning schilderen

Ik wil graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan onze tussenwoning. Ik maak graag een afspraak om de klus hier met u te bespreken en het werk op te laten nemen. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Het is mijn wens om het werk nog dit jaar te laten verzorgen.

Buitenschilderwerk en onderhoud aan een tussenwoning

Wij wonen in een jaren '30 tussenwoning met 2 woonlagen en daarboven een zadeldak. We willen buitenschilderwerk laten verzorgen op de begane grond en 1e verdieping. Eventueel moeten er ook wat plekken met houtrot worden behandeld. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte. We willen de klus nog dit najaar laten verzorgen.

Buitenschilderwerk aan deuren, ramen en kozijnen

Wij willen graag nog dit jaar buitenschilderwerk laten verzorgen aan onze tussenwoning. Het gaat om het schilderwerk op de begane grond en 1e verdieping aan de voorzijde en van de begane grond aan de achterzijde. We laten het werk hier graag even opnemen en ontvangen daarna uw offerte.

Buitenschilderwerk aan deuren, kozijnen en ramen

Ik wil buitenschilderwerk laten verzorgen aan onze tussenwoning. Het gaat om het schilderen van 3 deuren en 2 kozijnen met ramen. Alles is op de begane grond, behalve 1 kozijn met raam, dat is op de 1e verdieping. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik wil de klus nog deze zomer laten verzorgen.

Buitenschilderwerk op de bovenverdieping en optioneel ook beneden

Wij willen graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan de bovenverdieping van onze tussenwoning. Het gaat daarbij om het schilderen van de boeidelen en de kozijnen en ramen van onder andere een dakkapel. Optioneel is om ook beneden kozijnen, ramen en de voordeur te schilderen. Ik wil de klus hier graag laten beoordelen en ontvang daarna uw gesplitste offerte voor de boven- en benedenverdieping. Ik wil het werk graag in oktober laten uitvoeren.

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het buitenschilderwerk aan mijn woning. Het gaat om een tussenwoning die ruim 6 jaar oud is. Er dienen 6 kozijnen, 3 deuren, een voordeur, een openslaande tuindeur en schuurdeur geschilderd te worden. Verder moet er een klein deel van de muur aan de voor- en achterkant geschilderd en gekeimd worden. Als u telefonisch contact opneemt, gelieve dit na 16:00 uur te doen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw gespecificeerde offerte.

Partners

Partners van Casius