Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Bergschenhoek of directe omgeving.

280 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot schilderonderhoud voor- en achtergevel en kozijnen, betonvloer van bedrijfskantine verven met betonlook (300 m2), pleisterwerk plafonds en woning binnenwerk schilderen, wanden en plafond latex spuiten, hele huis buitenom schilderen, schilderen van binnen- en buitenkant woning, buitenschilderwerk tussenwoning Oegstgeest, volledig schilderwerk buiten, schilderen van de muren, buitenschilderwerk 3 verdiepingen van rijtjeshuis, steenstrips plaatsen woonkamer muur, buiten schilderwerk kozijnen, dakkapel en daklijsten, schilderwerk buiten, schilderen overstek en dakkapel, schilderen van buitenkant houten woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Bergschenhoek:

Complete buitenschilderwerk van kozijnen en deuren, inclusief verwijderen zonneweringen

Ik wil aan de buitenzijde van mijn woning het volgende laten schilderen: - Begane grond: 4 kozijnen en 2 deuren, waarvan één dubbele openslaande en een voordeur. Al het materiaal is van hout. Bovenstaande graag apart berekenen in de offerte zodat ik kan beslissen of ik deze werkzaamheden zelf ga doen. Op de 1e en 2 verdieping meerdere zonneweringen verwijderen en afvoeren (soort stoffen rolluiken) Bij enkele is materiaal nodig om hierbij te komen. Aan de achterkant: schuifpui, 7 kozijnen en een deur. Aan de voorkant: dubbel openslaande garagedeur, voordeur en 5 kozijnen Offerte is inclusief al het voorwerk en materiaal.

Behang en sauswerk nieuw appartement

Voor mijn nog op te leveren appartement wil ik graag een offerte voor het behang- en sauswerk inclusief materiaal. Het gaat om de woonkamer, 2 slaapkamers en hal, in totaal +- 140 m2. De wanden zijn absoluut strak en gaaf opgeleverd. De opleverdatum is 24/5 ik zou daarna snel willen beginnen.

Plafond en muren spuiten

Het betreft het spuiten van een plafond, 50 m2, en aantal muren, 60 m2, in 2 kleuren.

Schilderwerk op buitenkozijnen

Schilderwerk voor buiten (wit 9010) kozijnen op 2e/3e verdieping. Het gaat om vier kleinere houten ramen (0.50 x 1.20 meter) en een groot raam (1.20 x 3 meter).

Buffetkast wit schilderen of spuiten

Ik wil graag onze oude houten kast wit laten maken. Het is een zeer zware kast van oude planken. Ik vraag me af of dit kan en wat het zou kosten, Alvast

Buitenzijde huis schilderen

Het gaat om het schilderen van de voorkant van het huis.

Plafond sauzen en kamer behangen

Ik wil de kamer laten witten en behangen. Het betreft een plafondoppervlakte van 65 vierkante meter op de begane grond. Het behang willen we graag van vinyl, een uniekleur en van zware kwaliteit, geen motief dat invloed heeft op het behangen. Aantal rollen: circa 16. Kan in overleg door de vakman geleverd worden.

Keukenkastjes overspuiten

Ik wil 7 kastdeurtjes laten overspuiten. Hoogglans. - alleen de groene fronten overspuiten

Wanden met fotobehang beplakken

Twee wanden moeten met fotobehang worden behangen. Fotobehang bestaat uit 3 banen, afmetingen zijn 11,8 m2 en 10,4 m2.

Zolder en trappen schilderen

Ik wil graag de muren en het plafond schilderen van de zolderkamer en de trappen laten schuren en lakken. De zolderkamer heeft een vloer oppervlak van ongeveer 32 m2, en heeft een lessenaarsdak. Zowel de trap richting de eerste als tweede verdieping moet gerenoveerd worden. Er zit nog deels oude bekleding op, dit moet worden verwijderd. Betreft een open en een dichte trap. Graag ontvang ik een offerte.

Witten van het plafond

Witten plafond na lekkage ca 45 a 50 m2

Muren en plafond na een lekkage schilderen

Wij hebben in onze woning lekkage gehad en daarbij is er waterschade ontstaan aan de muren en een plafond. Deze zijn bij de bouw van de woning gespoten. Er moet 50 m² wanden en 40 m² plafond geschilderd worden. De vloer moet daarbij worden afgedekt. We laten het graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte, die wij ook nodig hebben voor onze verzekeringsclaim.

Aanbrengen van renovliesbehang

Graag zouden wij een offerte van u ontvangen voor het aanbrengen van renovlies behang inclusief sauzen voor ons nieuwbouwhuis. Het gaat om 220 m2 wandoppervlak. De wanden zijn behangklaar en wordt waarschijnlijk eerste week mei opgeleverd.

Latex spuitwerk op wanden en plafond

Ik wil graag een globale prijsindicatie ontvangen voor het opfrissen van mijn woonkamer. Er is onlangs een nieuwe thermostaat geplaatst en er is daarbij een beschadiging in de muur ontstaan. Dat moet eerst gerepareerd worden. Daarna wil ik 55 m² wanden laten voorzien van latex spuitwerk. Ook wil ik 55 m² plafonds laten spuiten met latex. De ondergrond van zowel de wanden als het plafond is volgens mij spackspuitwerk, maar dat kan even worden bekeken.

Kozijnen schilderen

Het betreft schilderwerk aan de buitenzijde van de woning. Aan de voorzijde van de woning hebben wij boven 3 kiepramen inclusief kozijnen en beneden 1 kiepraam inclusief een kozijn. Aan de achterzijde van de woning hebben wij boven 2 kiepramen, inclusief kozijnen en beneden een schuifpui. Voor zo ver wij weten is er geen herstelwerk nodig.

Renovliesbehang aanbrengen en muren sauzen

Graag wil ik 2 soorten offertes ontvangen, een voor alleen het behangen van mijn slaapkamer met renovliesbehang en een voor het behangen en sauzen van mijn slaapkamer (ong. 50m2). Is dit is inclusief het gladschuren van de muren??

Slaapkamer behangen met renovliesbehang

Wij willen graag onze slaapkamer (ong. 50m2) laten behangen met renovliesbehang. Momenteel zit er behang op de muren wat we er zelf af zullen halen, hierna plamuren we de gaatjes dicht en schuren dit glad. Is het op deze manier glad genoeg om er renovliesbehang op te bevestigen? (het gaat om een woning uit 1999 dus we verwachten geen grote gaten enz.). Moet de muur hiervoor nog voorgestreken worden met iets en zo ja met wat? Na hoeveel tijd kan dit renovliesbehang gesausd worden? Is het mogelijk om dit tzt nog een keer over te sauzen? Als ik niet alleen het behangen door jullie wil laten doen, maar ook het sauzen van de muren wat kost dit dan? Graag ontvang ik van jullie antwoord op bovenstaande vragen en 2 offertes (1. Alleen behangen muren, 2. Behangen en sauzen muren). Zitten jullie al ver van tevoren vol of kan ik jullie op kort termijn inhuren? Is de klus in 1 dag te doen?

Aanbrengen van renovliesbehang

Graag zouden wij een offerte van u ontvangen voor het aanbrengen van renovlies behang inclusief sauzen voor ons nieuwbouwhuis. Het gaat om 220 m2 wandoppervlak. De wanden zijn behangklaar.

Muren betonlook schilderen

Ik wil graag mijn muren met lichte en donkere (schaduweffect). Denk aan betonlook. Kan iemand op zeer korte termijn hieraan beginnen.

Spuiten van kunststof deuren

Ik wil graag 7 kunststof binnendeuren laten spuiten en de kozijnen eromheen moeten geschilderd worden.

Gestuukt plafond wit spuiten

Wij hebben het plafond van 41 m² in de door ons gekochte woning glad laten stuken. Over twee weken is dit voldoende droog om het plafond met latex af te laten spuiten. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.

Muur met vliesbehang behangen

Graag willen wij op korte termijn een afspraak maken in verband met het behangen van 1 muur voor de babykamer. Afmetingen: 3,74 meter breed x 2,45 meter hoog = 9,2 m². De muur zal glad gestuct en behangklaar zijn. Behanglijm en behang is aanwezig. Het gaat om vliesbehang met een patroon van wolken. Het is voor ons belangrijk dat het op tijd gebeurt, i.v.m. de komst van de baby en het plannen van bezorgen van meubels. Ook is het voor ons belangrijk, dat het zeer zorgvuldig en netjes gebeurt. Gewenste datum: 18 januari

Glasvlies behang aanbrengen op zolder

We zijn op zoek naar iemand die onze zolder en zolderkamer wil behangen. Het gaat om zo'n 85 m2. Zou in de offerte ook optioneel het verven van het glasvlies kunnen worden meegenomen in een RAL kleur. De wanden zijn nu kaal, de vloer ligt er nog niet in. Graag een offerte inclusief het behang, verf, lijm en dergelijke.

Behangen van het trapgat en de gangen

Het betreft een 2 tal trapopgangen die behangen moeten worden met glasvezel behang. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 m2.

Woning schilderen van binnen en buiten

Wij hebben een woning in Bergschenhoek gekocht. Bij deze woning moet al het houtwerk (binnen en buiten) worden gelakt. Opschuren en in de verf opzetten. Hoogglans wit. Ook is er een serre aan de achterkant welke geschilderd moet worden. Het is een aluminium kozijn waar nu gele verf op zit, dat moet wit worden. Ben u in de gelegenheid dit project binnenkort uit te voeren? Zo ja, dan moeten wij een afspraak maken om het werk op te nemen. Graag een offerte inclusief materialen.