Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor het schilderen van een dichte en open trap:

Het schilderen van een dichte en open trap

Ik zoek een schilder die 2 trappen kan schilderen (naar eerste etage en naar de zolder). Er zijn 16 traptreden per verdieping. Naar eerste etage zijn gesloten traptreden en naar zolder open. Wil ik graag dat trappen worden geschuurd,afgekit /indien dat nodig is, met grond verf geverfd,en met beste kwaliteit lak wordt gelakt.
Onze klant uit Barendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het schilderen van een dichte en open trap uit heel Nederland:

Trappen schilderen

Het betreft schilderen van 2 trappen: Trap 1 is een dichte trap met 15 treden. Bovenzijde en voorzijde treden zijn bekleed met pvc, dus enkel stootborden en randen schilderen Trap 2 betreft een open trap met 15 treden. Nieuwbouwhuis en trap is nog nooit geschilderd. Ook zijkanten, hekken overloop etc meenemen in schilderwerk.

Trap stootborden en zijkanten schilderen

Heb een vaste dichte trap, die wil ik graag geschilderd hebben, in twee kleuren, De stootborden in wit, zo ook de zijkanten, en de treden zelf in zwart. 13 38 x 80cm voor de stootborden.

Twee trappen schilderen inclusief trapleuning en hekje

Het gaat om een 14 treeds open trap met trapleuning van 4 meter een hekje van ongeveer 2.5m en een 12 treeds dichte trap. Deze dienen geschilderd te worden.

Schilderen trap en muur bij trap

Graag laat ik de trap schilderen van 12 treden. De trap is geschuurd maar heeft nog schroefgaten van oude halve maan platen. Kan eventueel door mijzelf worden dichtgemaakt. Het gaat om een dichte trap. Graag zou ik ook willen weten wat het kost om de wand naast de trap te laten schilderen. Is nu voorzien van lelijk behang, wel glad, maar dit zou ik graag door de vakman er eerst af laten halen. Afvoeren hoeft niet. Graag zou ik een aparte offerte willen hebben voor de trap en de muur.

Trappen schilderen

Schilderen van 1 open trap Schilderen van 1 dichte trap Schilderen van spijlen van de trap Betreft 1 jaar oude trap

Trappen schilderen

Het gaat om 1 dichte en 1 open trap van een nieuwbouw woning welke 1 jaar gelden is opgeleverd.

5 Deuren schilderen

Alle deuren in gang schilderen, t.w 5 dichte deuren, 2 deuren met stuk raam erin5. 5 deuren hoeven maar aan 1 kant geschilderd.

Trappenhuis met 2 trappen schilderen

Schilderen van ons trappenhuis. Wij hebben 2 trappen. Een dichte en een open trap, tevens een koof die van beneden naar boven loopt en hekwerkjes met spijlen.

Twee binnentrappen schilderen

We willen 1 open en 1 dichte trap laten schilderen. Beide hebben 2x een kwart draaiing erin. De kleur verf voor de traptreden willen we: beton look. De kleur voor de leuning: zwart. De kleur voor de zijkant van de treden en spijlen willen we wit. Graag ontvangen we een offerte met voorbereidend werk als opschuren, afpakken en het aflakken en offerte indien we zelf vooraf al opschuren en afplakken, zodat we kunnen vergelijken of we deels zelf veel kosten kunnen besparen.

Trap schuren en schilderen

Het schuren en schilderen van een dichte trap. incl leuningen aan muur. Trap nu in twee kleuren schilderen (wit en bruin )

Partners

Partners van Casius