Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor salontafel schilderen:

Salontafel schilderen

Wij hebben een eiken salontafel met 4 lades, deze willen we graag lichtgrijs laten schilderen. Tafel is ongeveer 1 x 1.5 m. Alle materialen voor rekening van de vakman.
Onze klant uit Barendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor salontafel schilderen uit heel Nederland:

TV-meubel, eettafel en salontafel schilderen

Schilderen of spuiten van een eettafel, tv meubel en salon tafel.

Bovenblad salontafel schilderen

Het betreft een salontafel van 1 bij 1. Bestaat uit 2 losse delen. Er is aceton op mijn tafel gekomen en dat heeft de verf eraf gebeten. Het is een white wash witte tafel (heel iets doorschijnen maar ook aardig dekkend). Zie foto (massief grenen).

Schilderen van diverse meubels

De klant wil zijn meubels laten schilderen. Het gaat om een salontafel, eettafel, kast, en tv kast. De kleuren wil de klant met de vakman overleggen.

Meubels schilderen

1 eettafel 1 salontafel 1 tvkast 1 cdkast Allen van zwart naar wit. Ik zou graag willen weten hoeveel dit zou kosten,

Meubels schilderen in 'Riviera Maison'- stijl

Wij hebben blank gelakte eiken meubels en zijn nu op zoek naar een schilder die deze meubels kan voorzien van schilderwerk in de stijl van 'Riviera Maison'. Dat wil zeggen, de onderzijde wit en de bovenzijde gelakt hout. Het gaat om een salontafel, eettafel en dressoir. We laten de meubels hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw prijsopgave.

Meubels schilderen

Een salontafel eettafel dressoir en vitrinekast zijn van hout. Wij willen ze in een andere houtkleur geverfd of gebeitst hebben. Wel zo dat de nerven zichtbaar blijven is dit mogelijk? Ik wil een aantal meubels in mijn woning opnieuw verven in een andere houtkleur. Ik wil het zo geverfd hebben dat de nerven zichtbaar blijven. De afmetingen zijn: - Salontafel 1,30 bij 0,5 meter - Eettafel 1,80 bij 0,7 meter - Dressoir 1,60 bij 0,5 meter - Vitrinekast 1,80 bij 0,8 meter.

Diverse meubels schilderen

Ik heb enkele houten meubels die ik graag door een goede schilder laat schilderen. Het gaat om een eettafel, een side-table, een buffetkast en een salontafel. Ik laat de meubels hier graag even bekijken en ontvang daarna uw vrijblijvende offerte.

Diverse meubels schilderen

Wij willen een vierpersoons eettafel, een salontafel en een tv-meubel van 150 cm breed laten schilderen. Het onderstel van de tafels willen we wit, de beide tafelbladen graag is blackwash. We zijn in de gelegenheid om de meubels zelf te komen brengen. We horen graag wat de kosten zijn.

Eettafel en salontafel wit schilderen

Graag zou ik deze in het wit geschilderd willen hebben. Ik heb een zwart hoogglans dressoir kan dat ook in het wit? Eettafel: 2.20 bij 1 meter Salontafel: 140 bij 40 cm

Teak tafels lakken en picknicktafel schilderen

Graag zou ik een offerte willen voor het lakken van 2 teakhouten tafels. 1 van 2.40 meter bij 1 meter en een ronde salontafel van 1 meter. Beide hebben nu 1 jaar onbehandeld buiten gestaan. Verder wil ik een bank die omgebouwd kan worden naar picknicktafel wit laten schilderen. Het betreft een 2 persoons bankje en deze moet ik nog aanschaffen.

Partners

Partners van Casius