Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Barendrecht of directe omgeving.

907 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenschilderwerk begane grond en eerste verdieping, deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, behangen van hele nieuwbouwwoning, muren, plafond, deuren en kozijnen schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen, buitenom schilderen voor-en achterkant, kantoorruimtes schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Barendrecht:

Het schilderen van de boeidelen van een dak

Ik zoek een schilder die alle boeidelen van mijn dak kan schilderen. Het gaat om houten boeidelen over ongeveer 26 strekkende meter. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.

Het schilderen van een dichte en open trap

Ik zoek een schilder die 2 trappen kan schilderen (naar eerste etage en naar de zolder). Er zijn 16 traptreden per verdieping. Naar eerste etage zijn gesloten traptreden en naar zolder open. Wil ik graag dat trappen worden geschuurd,afgekit /indien dat nodig is, met grond verf geverfd,en met beste kwaliteit lak wordt gelakt.

Deur en kozijnen schilderen

Het betreft buitenschilderwerk waarbij één buitendeur en 4 kozijnen geschilderd moeten worden, inclusief schuurwerk. Alle materialen komen van de vakman.

Trap schilderen

Trap 12 treden is nu bekleed met vloerbedekking. Trap moet wit worden geschilderd. Dichte trap. En leuning is nu hout moet ook wit worden. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? Trappen / balustrades

Muren behangen

Ik wil mijn muren behangen met renovlies behang. Het gaat om ongeveer 100 m2. Het gaat om onbehandelde muren.

Deuren & kozijnen verven

Graag een offerte voor het verven van 3 deuren + kozijnen (2 metalen kozijnen , 1 hout).

Slaapkamer behangen met glasvezel

Het betreft één slaapkamer (ongeveer 40 m2) te behangen met glasvezelbehang.

Kast verven

Teak houten buffet of vitrinekast verven. 180 x 50/37 x 210 cm bovengedeelte heeft twee schuifdeuren met glas.

Plafond van garage schilderen

Het plafond van de garage bestaat nu uit grijze betonplaten. Deze platen laat ik graag schilderen. De oppervlakte is 14 m2.

Buitengevel en muren schilderen van een herenhuis

Schilderen muren gestuukte woning, herenhuis, zuid en noord zijde. 4 verdiepingen. Plus houten kozijnen 4 verdiepingen.

Muren verven

Ik wil graag weten wat het kost om 2 kamers (muren) te verven. Het gaat hierbij om 1 woonkamer en 1 slaapkamer.

Verzekeringsofferte voor herstellen schade plafond na lekkage

Het betreft een verzekeringsofferte. Door een lekkage aan de warmwaterleiding hebben we waterschade aan het plafond (gespoten op beton). In de woonkamer (50 x 50 cm) en toilet (1 x 50 cm) op de begane grond. Deze waterschade willen we laten herstellen.

Wanden en plafond huiskamer spuiten

Er zit nog en scheurtje bij de aanbouw die ook gelijk meegenomen moet worden. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spachtelputz Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 45

Behang in slaapkamer vervangen

In een slaapkamer, muuroppervlakte ongeveer 30 m2, willen we graag het behang laten verwijderen en opnieuw laten behangen. Behang wordt door ons aangeschaft, vliesbehang.

Buiten kozijnen schilderen

Wil graag voorkant de kozijnen geschilderd hebben een achter ook. Of gedeelte.. hangt van de prijs af.

MDF panelen lakken

Via deze weg wil ik graag een offerte opvragen voor het schilderen van enkele MDF panelen, met lakfolie, totaal een ruime 30 m2. Uitvoering is wel kort dag, namelijk uiterlijk 17 maart. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Binnendeuren schilderen

Betreft het schilderen van 4 binnendeuren.

Huis laten behangen met vliesbehang

Ik wil graag mijn huis laten behangen met vliesbehang van 1 meter breed en 25 meter lang. Dit gaat om ongeveer 150 vierkante meter. En wil ook graag laminaat laten leggen op ongeveer 65 vierkante meter. Ook wil ik de begane grond laten betegelen met tegels van 60 centimeter bij 60 centimeter. Deze klus betreft ongeveer zo'n 50 vierkante meter.Het materiaal heb ik mijn bezit.

Muren en plafond schilderen

Graag laten wij de muren en het plafond schilderen in onze woning. De woonkamer is ongeveer 60 m2 groot en de hal beneden 5 m2. Boven hebben wij 2 slaapkamers van 30 m2 en 20 m2 en een hal van 5 m2.

Salontafel schilderen

Wij hebben een eiken salontafel met 4 lades, deze willen we graag lichtgrijs laten schilderen. Tafel is ongeveer 1 x 1.5 m. Alle materialen voor rekening van de vakman.

Trappen betonlook verven

Ik zou graag willen weten wat het kost im mijn trappen te laten verven in betonlook 1 open trap en 1 dichte trap.

Plafond in de woonkamer witten

Het plafond in de woonkamer heb ik zelf geprobeerd te witten, ik heb al 2 keer gesausd maar er zijn nog wat banen te zien. Ik ben op zoek naar iemand die mijn plafond strak wit kan maken, het gaat om een plafond van circa. 40-45 m2. De woonkamer is leeg en de vloer moet nog gelegd worden, er hoeft dus niks te worden afgeplakt of aan de kant geschoven.

Kozijnen en buitendeuren schilderen

Rijtjeswoning met 3 woninglagen.. 10 kozijnen en 3 deuren, binnen en buiten

Opdekdeuren spuiten

Ik wil 5 opdekdeuren 2 zijdig en 2 deuren 1 zijdig laten spuiten.

Schilder- en sauswerk binnenshuis

Ik heb waterschade in de keuken 26,25 m2 in de keuken structuurmuren en badkamer 5,4 m2 en slaapkamer 36 m2. Er zitten donkere plekken op de muren. Kunnen jullie ook afplakken ook? De verzekering moet eerst goedkeuring geven. Daarna moet het uitgevoerd worden.