Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: nieuwbouwwoning behangen met renovlies en schilderen, deuren en kozijnen schilderen van meerdere huizen, wanden, plafonds en raamkozijnen schilderen, sauswerk nieuwbouw, nieuwbouw verven of spuiten, wanden nieuwbouw woning spuiten met verf, muren en plafonds schilderen, buitenkant rijtjeshuis schilderen, kozijnen en deuren buiten schilderen, schilderen van muren en binnendeuren, voorzijde van het woonhuis schilderen, tegelvloer schilderen, binnenschilderwerk, wanden en plafonds spuiten met latex, huis van buiten schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn:

Nieuwbouwplafond spuiten

Plafond Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Woning van schilderwerk voorzien

Nieuwe woning voor mijn moeder dat geschilderd moet worden. Werkzaamheden zijn: alle muren + plafond (circa 58 m2), 9 deuren en kozijnen en 6 raamkozijnen. Graag alle materialen meenemen door de vakman, een complete offerte.

Plafond spuiten

Ik wil graag mijn plafond laten spuiten van 28 vierkante meter. Dit moet in wit of gebroken wit. Er hoeft niet afgeplakt te worden.

Waterschade aan het plafond herstellen

Door waterschade zijn er lelijke plekken op het plafond gekomen. Ik zoek een partij die dit kan verhelpen. Het gaat om ongeveer 24m2. Ik dien de offerte nog voor te leggen aan de verzekering.

Woonkamer, hal en slaapkamers verfspuiten

Verfspuiten van alle wanden die net gestuukt zijn. Het gaat om de woonkamer, 2 slaapkamers en de hal. Bij alle ruimtes moeten ook de plafonds gedaan worden. In totaal is het woonoppervlak van de genoemde ruimtes circa 50 m2. Ik ben erg benieuwd naar de prijs van verfspuiten, zodat ik een overweging kan maken of het zelf te doen of het te laten doen.

Sauzen van plafonds en wanden

Plafonds en muren sauzen.

Raamkozijnen en deurkozijnen schilderen

Schilderen van 2 deurkozijnen en 9 raamkozijnen in een nieuwbouwwoning. Kleur zwart.

Woonkamer en plafond spuiten

Eind volgende maand krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis, en het lijkt mij handig als we de woonkamer en plafond laten spuiten voordat de meubels erin staan (voor 10 juli). De exacte maten weet ik niet, vandaar de Funda foto van de begane grond. De muren zijn van spachtelputz en het plafond is strak. Kunt u mij een offerte maken daarbij twee keuzes. 1ste. Spachtelputz muren en plafond witten en 1 muur (bovenaan) met een grijstint. 2de. De spachtelputz muren strak maken, muren en plafond witten en 1 muur (bovenaan) met een grijstint. En of het nog mogelijk binnen de datum van 10 juli? Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Woonkamer met latex laten spuiten

Eind volgende maand krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis, en het lijkt mij handig als we de woonkamer en plafond laten spuiten voordat de meubels erin staan, voor 10 juli. De exacte maten weet ik niet, maar de woning heeft een woonoppervlakte van 147 m2 en 3 woonlagen. De muren zijn van spachtelputz en het plafond is strak. Kunt u mij een offerte maken daarbij 2 keuzes? 1ste. Spachtelputz muren en plafond witten en 1 muur, bovenaan, met een grijstint. 2de. De spachtelputz muren strak maken, muren en plafond witten en 1 muur, bovenaan, met een grijstint.

Nieuwbouwhuis behangen

Nieuwbouwhuis gelijkvloers. 110m2. Graag vliesbehangen. Graag offerte. All in prijs.

Gaasweefselbehang plakken en sauswerk

Ik wil graag 175 m2 glasweefselbehang laten plakken verdeeld over 4 vertrekken en weerskanten van een trapopgangen. De ondergrond is nu deels behang en deels gladde muren. Het behang verwijderen we zelf. Alle wanden met muurverf sauzen, inclusief 90 m2 plafond. Het plafond is gestuct., in het plafond zitten wat gaatjes die gedicht moeten worden. De sleutel van de woning krijgen we 15 november.

Tegels verven in badkamer, WC en keuken

De tegels in de badkamer, keuken en wc wit verven. Graag een totaalprijs, met daarin de verschillende kostencomponenten ( materiaalkosten, arbeid, reiskosten etc. ) badkamer is ongeveer 1,8x1,8. Tegels t/m 1,8 hoog de wc is een standaard toilet. Tegels t/m 1,50 hoog keuken ongeveer 2,4x1,2. Tegels tot 1,5 hoog

Plafond en muren schilderen

Sausen van het plafond en muren in woonkamer en keuken.

Deuren en kozijnen schuren en schilderen

6 binnendeuren + posten. Kozijnen 12 x alles schuren en lakken

Buitenkant huis schilderen

Ik wil mijn huis voor en achter laten schilderen voor en achter: Voor: - 2 vaste ramen, - 3 beweegbare ramen, - boeideel, - 2 panelen. Achter: -schuifdeuren, - 2 vaste ramen, - boeideel.

Plafond van een grote koeling schilderen met schrobbare verf

In een koude cel van de slagerij-afdeling van een supermarkt moet het plafond van ongeveer 1500 m² worden voorzien van een verflaag. Het is een kaal betonnen plafond op een hoogte van naar schatting 6 tot 7 meter. Er moet een grijze verflaag op, die ook goed gereinigd kan worden. Tijdens de schilderklus is de ruimte in gebruik. Het is een koude en vochtige ruimte (4°C). Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Wanden nieuwbouwwoning spuiten met latex

Onze nieuwbouwwoning wordt medio mei 2018 opgeleverd. Wij willen alle wanden in de woonkamer, keuken, gang, trapopgang met latex laten spuiten, zowel ral 9010 als kleur. De ondergrond is beton en gips. De bouwtekening stuur ik mee. Daar staat de aanbouw van 120 cm nog niet op. De opgegeven m2 zijn plusminus. Zie bouwtekening voor exacte maten. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Buitenkant deuren, kozijnen, uitbouw en dakkapel schilderen

Schilderen van buitenkant, 3 deuren waarvan 1 schuurdeur, 5 kozijnen op begane grond en 1e verdieping. 1 schuurdeur-kozijn/omlijsting, 1 dakkapel op 2e verdieping. Uitbouw aan een zijde van de woning. Reparatiewerk aan glaslatten van kozijnen aan zuidzijde. Extra sterke lak gewenst, kleur donker blauw.

Plafonds van sauswerk voorzien

Bij elkaar ongeveer 92 m2. 2 kleine slaapkamers en grotere slaapkamer, woonkamer, keuken en toilet. Dit graag laten sausen. Verf schaffen wij zelf aan.

Glasweefselbehang in nieuwbouw aanbrengen

Nieuwbouw appartement - totaal aan muren circa 200 m2 - te behangen met Graham-Brown glasweefselbehang voorgeschilderd GW402-50 ruit wit B 534861 eg=a Rollen van 50 meter. Na het aanbrengen van het behang dit nog eenmaal te sauzen. Oplevering van het huis zal eind september / begin oktober ongeveer zijn.

Trappen wit schilderen in nieuw huis

Nieuwbouw huis, trappen nog in witte grondverf, ongeveer 16 treden per trap. Een trap dicht, een trap open. Dient wit geschilderd te worden.

Plafond en muren schilderen

De woonkamer moet geschilderd worden in een mat witte kleur. Boven hebben we een verf van Flexa (Powerdek) gebruikt. De muren van de woonkamer zijn ongeveer: - 2.50 bij 1.50 meter, - 4.00 bij 2.50 meter, - 1.80 bij 2.50 meter, - 2.50 bij 2.50 meter. Daarnaast willen we ook graag het plafond in een soortgelijke kleur laten schilderen. De maat van het plafond is ongeveer 7.5 bij 5 meter.

Behang- en sauswerk in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt naar verwachting eind september opgeleverd. We willen daar in de hele woning renovliesbehang laten aanbrengen en dat daarna laten sauzen. Het gaat om ongeveer 300 m². We willen ook weten wat de kosten zijn voor sauswerk in een andere kleur dan wit. De bouwtekening hebben we bijgevoegd. We ontvangen graag uw offerte, inclusief de kosten van alle materialen.

Buiten schilderwerk doen

Buiten schilderwerk. 2 deuren, 6 kozijnen, brede kozijnen over de breedte van de woning. Schilderwerk is 5 jaar terug gedaan dus wellicht wat latten die vervangen dienen te worden.

Behangen van nieuwbouw

Nieuwbouw woning. Wij zijn begonnen met het schilderen van de muren, maar dit bleek toch niet mooi te worden. Besloten om te behangen. We hebben alle voorstrijk gedaan, maar willen het behangen toch liever laten doen. Nu wil ik graag een indicatie van de kosten om het te laten doen en wat er in de prijs is inbegrepen en wat er nog bij komt. Er hangen bijvoorbeeld meerdere radiatoren in de woonkamer die er dan af gehaald moeten worden. De muren die behangen moeten worden zijn samen 88 m2. Het gaat om de hal en de woonkamer.