Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zuid-Holland.

2874 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnen schilderwerk, deuren kozijnen pafond schilderen, behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies, buitenschilderwerk langgevel woonboerderij, houten huis buiten schilderen (houten skeletwoning), nieuwbouwwoning stucen en schilderen, het witten van meerdere plafonds, anhydriet nieuwbouw vloer verven, muur en plint schilderen, plafond muren al houtwerk, huis stucen, betreft een nieuwbouw woning., buitenschilderwerk tussenwoning, glasvezelbehang aanbrengen nieuwbouwhuis, binnen-/buitenschilderwerk: deuren & kozijnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zuid-Holland:

maandag 11 november 2019

Trapgat behangen en schilderen

Ik wil het trapgat opnieuw laten behangen en schilderen na een waterlekkage, het gaat om 2 verdiepingen. Het oude materiaal ook graag verwijderen en afvoeren.
zondag 10 november 2019

Het witten van meerdere plafonds

Door een lekkage van de CV Ketel heb ik 2 waterplekken op de 1e verdieping en op de begane grond. De lekkage is verholpen. Ik wil dat alles weer 1 mooi wit geheel wordt. Het gaat om de 1e verdieping, de overloop. Het plafond is ongeveer 16 m2, een spuitplafond. Begane grond gaat het om 42 m2, dit is de keuken en de woonkamer beide hebben ze een schuurplafond. Graag een offerte in uren en materiaal gespecificeerd.
zaterdag 9 november 2019

Behangen van woonkamer en gang

ik wil een muur in de woonkamer en een lange gang behangen. In de woonkamer staat een grote kast waarom heen behangen moet worden. Bij de woonkamer betreft het ca 11 meter(incl kast) De gang is 10 meter lang incl 4 deuren. Graag een offerte voor de optie woonkamer met gang, en een optie alleen woonkamer. Op dit moment zit er vliesbehang op, daaroverheen is dat geschilderd.
vrijdag 8 november 2019

Muur en plint schilderen

Het gaat om een muur in woonkamer en de plint 2.30 breedte x 2 lengte die moet geschilderd worden, daarnaast de volgende muren 7 breed x 10 meter , 4 meter x 3 breed en een trappenhuis van 3 meter inclusief 12 treden. gebroken wit graag
vrijdag 8 november 2019

Twee trappen schilderen

Ik wil 2 trappen laten schilderen in een nieuwbouwwoning. Het gaat om een dichte trap met 25 treden en een open trap met 15 treden.
donderdag 7 november 2019

Behangen over spachtelputz

Wij heb een muurtje van 2,40 x 2,40 m met spachtelputz op de muur. Wij willen dat graag behangen. Voor het geheel, behalve voorstrijken willen wij graag een offerte. Het behang regelen we zelf en de voorstrijk. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 7 november 2019

Behangen en schilderen van muren

Ik wil graag het huidige en oude behang willen laten verwijderen en nieuwe laten zetten. Betreft 50 m2. Ik zorg zelf voor het behang. Na het behangen moeten de wanden geschilderd worden. Verf mag in overleg worden aangeleverd door de vakman.
maandag 4 november 2019

Paint stairs

I am interested in services of painting the stairs in our house. We have 2 standard staircases which are currently painted white. We need to have it repainted, including the walls and handles. Please let me know what price range shall i expect?
maandag 4 november 2019

Betreft een nieuwbouw woning.

Wij hebben een nieuwbouwwoning waarvan alle muren en plafonds zijn gestuct. We willen deze in RAL 9010 gespoten hebben. Het gaat om 355m2 aan wanden en 135m2 aan plafonds, beide hebben wij exact afgemeten.
vrijdag 1 november 2019

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk: 9x Binnendeuren 9x Deurkozijnen binnen 4x Raamkozijn binnen Wanden 140 m2 Plafonds 100 m2 2x Dakramen 1x Voordeur incl kozijn binnenzijde
donderdag 31 oktober 2019

Schilderen binnen

Twee trappen met traphek Aantal kamers wanden spuiten cq sauzen Garage deur en voordeur
dinsdag 29 oktober 2019

Schilderen van muren en plafonds, dakkapel en woonkamer

Wij hebben schilder- en stucwerk dat wij willen uitvoeren in verband met lekkage 1. Lekkage dakkapel: verven dakkapel plus muren en plafond. 3 x 2 meter, het gaat om de binnenzijde. 2. Lekkage plafond woonkamer: schilderen en herstellen plafond woonkamer. Plafond woonkamer is plusminus 5 bij 10 meter. Het stucwerk van de plafonds is helaas aangetast, dit zal dus ook moeten worden aangepakt
maandag 28 oktober 2019

Renovliesbehang en latex sauswerk in een nieuwbouwwoning

Graag willen wij een offerte voor ons nieuwbouwhuis te voorzien van Renovliesbehang. Het gaat om totaal circa 335 m2 wanden en plafonds op de beganeg grond en 1e verdieping, waarbij we de begane grond (185 m2) inclusief verf willen hebben en de 1e verdieping inclusief verf op het plafond (circa 50 m2) en de wanden exclusief verf (110 m2). De periode zal in de tijdspanne van half januari tot half februari zijn. Hoor graag van u.
zondag 27 oktober 2019

Tafel laten spuiten

Ik heb en witte tafel die ik graag in ral 9010 zou willen laten spuiten. De maten zijn: 4 lossen delen van in totaal 270x90 cm. Ik heb de bladen al ontdaan van lossen stukjes en opgeschuurd. U moet hem nog opschuren dan primer dan weer schuren en dan afspuiten. Hoor graag van de kosten hiervan zijn
zondag 27 oktober 2019

Deur, kozijnen en dakkapel schilderen

We willen graag de deur, kozijnen en dakkapel schilderen. Het gaat om 1 voordeur en 11 kozijnen (dit is inclusief de 3 kozijnen van de dakkapel). Ik schat dat elk raam ongeveer 1,40 x 1,40 meter is. Elke kamer heeft twee ramen en de dakkapel heeft er drie. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het buitenwerk en een offerte voor zowel het binnen- als buitenwerk. Het houtwerk is minder dan 6 jaar geleden voor het laatst gedaan. We willen zowel buiten als binnen. Maar afhankelijk van de prijs dat we eerst buiten laten doen en later binnen. Graag ontvangen we een offerte.
zondag 27 oktober 2019

Badkamertegels verven

Het gaat om de badkamer te zien op de plattegrond. We gaan april/mei verhuizen naar ons nieuwe huis en willen graag een prijsindicatie van wat het zou kosten om de tegels te verven. Het totaal oppervlakte zal ongeveer 3.80 x 2,70 meter zijn.
zondag 27 oktober 2019

Wanden en plafond spuiten

Wanden laten spuiten in twee verschillende kleuren en plafond weer strak wit spuiten of verven. Gaat om 15 bij 2,5 en 2,75 bij 2,5.
donderdag 24 oktober 2019

Schilderwerk

Buiten kozijnen incl. dakkapel. Zie bijlage voor details en gewenste afwerking en verf.
maandag 21 oktober 2019

Behangen van een woonkamer

Wij hebben een woonkamer 6 meter lang x 2,65 hoog. Wij willen graag deze laten behangen. Een deel van de wanden zijn behangklaar. Een ander deel zijn gipsplaten. De vakman moet hiervan even de situatie bekijken, gezien eventuele lijmproblemen. Behang en lijm zijn aanwezig. Wat zijn de kosten voor deze woonkamer?
zondag 20 oktober 2019

Tafel laten spuiten

Goedendag, ik heb een witte tafel die ik graag zou willen overspuiten in ral 9010. Hij is van zwaar mdf gemaakt en ovaal. Ik denk dat ik het blad zelf wel kan opknappen qua beschadigingen. De tafel bestaat uit 4 delen. De maat is 270 x 100 cm in totaal, graag zou ik willen weten wat het kost om deze tafel te laten spuiten.
zondag 20 oktober 2019

Muren, woonkamer en tussendeuren schilderen

Het gaat om voor, achterkamer en tussendeuren met glas in lood. Ook 2 plafonds. Klassiek huis uit 1910. Is in totaal ongeveer 50 m2.
donderdag 17 oktober 2019

Kozijnen voor en achter, schuurtje schilderen

Schilderen kozijnen en dakrand voor en achter van een doorzonwoning uit 1967. Achter is een schuifpui, die hoeft uiteraard niet. Schuurtje 2 x 3 meter ongeveer, daarvan de deur en dakrand.
woensdag 16 oktober 2019

behangen slaapkamers 70m2, exclusief materiaal

Graag laten wij over ongeveer 2 weken 3 slaapkamers behangen. Het betreft een huis van 24 jaar oud. De muren zijn kaal. Al het oude behang is verwijderd en de muren zijn goed opgevuld waar nodig en vlak gemaakt. Ze kunnen dus direct behangen worden. Wij gaan komende 2 weken eerst het plafond witten en kozijnen schilderen, daarna kan de behangklus plaatsvinden. Op internet vond ik al partijen die ongeveer 2 euro per m2 vragen voor puur het behangen (zonder materiaal). Aangezien wij het materiaal al hebben ingekocht, zoeken wij dus alleen iemand die de klus kan uitvoeren. De 3 slaapkamers zijn samen 70-75m2. Zie bijlage voor de plattegrond met afmetingen van de 3 kamers. (Hoogte is 2.5 meter.)  Kunt u laten weten wat de kosten zullen zijn om u in te huren voor deze klus?
maandag 14 oktober 2019

Schilderen (over schimmel)

Wegens schimmel water schade aan de helft van de muur is er verf los gekomen. Het is structuur verf. Dit wil ik graag laten herstellen.
maandag 14 oktober 2019

Muren van woonkamer schilderen

Hallo, ik wil graag 2 muren in de woonkamer voorzien van een verse laag witte verf. Ik denk dat het in totaal ongeveer 26 m2 is. Er zit lekschade aan de bovenkant van 1 muur, lek is jaren geleden gerepareerd maar nooit opgeknapt qua schilderwerk. Zie foto. Hoeveel lagen zijn daar voor nodig?

Partners

Partners van Casius