Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zuid-Holland.

2891 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zuid-Holland:

vrijdag 10 juli 2020

Muren behangen

Het betreft totaal plm 35 m2, wandhoogte plm 320 cm verdeeld over twee ruimtes.
dinsdag 7 juli 2020

Plafond spackspuiten

Het gaat in totaal om 22 m². Er zitten nieuwe gipsplaten tegen het plafond en dit wil ik dan graag laten spackspuiten met een korrel.
dinsdag 7 juli 2020

Behangen

Appartement moet worden behangen met vinylbehang. In de bijlage kan u alle afmetingen van de ruimtes vinden. Wanden zullen behang klaar zijn.
maandag 6 juli 2020

Woning laten schilderen, klein stukje stukwerk

Ik wil mijn hele woning laten schilderen. Moet af zijn voor 1 oktober. gedeelte van een want moet stukwerk gerepareerd worden of helemaal gedaan worden. vierkante meters onbekend, maar is woonoppervlak van 71 vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen. Gaat om de eerste twee verdiepingen en eventueel wat buiten schilderwerk.
maandag 6 juli 2020

Het verven van wanden en vervangen laminaat na waterschade

Door een lekkage in de badkamer zijn de muren geel/ bruin geworden. En de laminaat op de hal zijn beschadigd. Ik zoek iemand die beide zaken kan repareren/vervangen.
maandag 6 juli 2020

Muren schilderen

Ik wil graag 39 m² muren laten schilderen
zondag 5 juli 2020

Behangen en schilderen

Van 2 slaapkamers op de 1e verdieping wil ik er 1 laten behangen en de andere laten sausen. De slaapkamer die gesaust moet worden heeft ook nog een aparte berging die ook gesaust moet worden. Er zit glasvliesbehang op de wanden. De slaapkamer die ik wil laten behangen heeft ook behang op de wanden, dus ik denk dat dit in deze kamer eerst verwijderd moet worden. De afmetingen van de 2 slaapkamers zijn identiek want zijn allebei 2,10 meter x 3,80 meter. De afmeting van de bergruimte is circa 1,10 meter x 3,80 meter maar loopt schuin af want zit gedeeltelijk onder de trap van de buren. De ondergrond van de muren is gladde betonmuur zonder gaten.
vrijdag 3 juli 2020

Muren laten verven

Graag wil ik dat de muren in huis een opknapbeurt krijgen met misschien een ander tintje verf en evt.op 1 muur houten panelen oid, want de kat krabt graag aan het behang. Er is nog laminaat over, misschien kan dat gebruikt en geverfd worden? Geen idee of dat kan. De plintjes in de woonkamer en gang raken los, misschien eens goed vastmaken? Ook zijn er op sommige plekjes in het laminaat kleine schadeplekjes, kunnen die bijv.opgevuld worden? Ik heb een scheur veroorzaakt in de wasbak in de doucheruimte. Is daar iets aan te doen? Misschien kunnen we een afspraak maken, zodat u het zelf kunt beoordelen?
donderdag 2 juli 2020

Bestaand plafond laten spuiten met latex

Wij hebben een huis uit 1930. Vorige bewoners hebben gipsplaten gemaakt maar daar schemeren de raggels door. Graag zo dat je dat niet meer ziet. spuiten of anders mag. Wit.
woensdag 1 juli 2020

Behangen nieuwbouwwoning

Het behangen van de begane grond en het trappenhuis van onze nieuwbouwwoning met glasvliesbehang. Begane grond is ong 70m2 en het trappenhuis 30m2. Nieuwbouwhuis wordt pas in Q3/Q4 2021 opgeleverd.
woensdag 1 juli 2020

Buitenschilderwerk aan woning

Het gaat om; - Op de eerst verdieping de ombouw van de 2 kozijnen (witte deel) voor/onder/zijkanten (2.48 (b) *0.17 (d) * 1.45 (h), wit, RAL 9001?). - Boeideel tussen de begane grond en de eerste verdieping (5.15 (b) *0.45 (d) * 0.25 (h), wit, RAL 9001?). - Voordeur (grijs/wit, RAL 7004??). Schoon maken, ontvetten, schuren en schilderen. De kozijnen zelf zijn kunststof.
dinsdag 30 juni 2020

Muur laten behangen

Er moet een muur worden behangen
zaterdag 27 juni 2020

Plafond van slaapkamer opknappen en laten witten

Plafond on slaapkamer opknappen en witten ongeveer 50 meter en huiskamer met open keuken witten. Eventueel muren opnieuw sauzen
zaterdag 27 juni 2020

Slaapkamer behangen

Ik wil graag de wanden in mijn slaapkamer behangen. Ik heb 7 rollen behang. Graag ontvang ik een prijs indicatie voor deze klus.
donderdag 25 juni 2020

Schilderen van 2 kamers

Ik ben opzoek naar een schilder die 2 kamers kan schilderen. De ene is 4 x 3 meter en een kamer van 3 x 3, een grenen bureau en een ladekast.
woensdag 24 juni 2020

165 m2 muren en plafond wit latexen

Wij hebben een andere woning (2001) gekocht waar wij 17 juli 2020 de sleutel van krijgen. Op de begane grond moet het aanwezige spack-spuitwerk op de wanden allemaal gespoten worden in wit latex. Wij schatten de totaal te behandelen muur-oppervlakte op 110 m2. Ook het plafond moet in wit latex gespoten worden, het plafond is circa 55 m2. Dus samen 165 m2. Vloeren graag afplakken.
dinsdag 23 juni 2020

Het stucen van de wanden en laminaatvloer leggen inclusief ondervloer

Nieuwbouw appartement met drie kamers en hal, deze worden behangklaar opgeleverd. De muren moeten gestuct worden 130m2, Vloer van beton waar wij laminaat met een ondervloer willen laten leggen, dit is in totaal 60 m2.
maandag 22 juni 2020

Trappen en ballustrades schilderen

Wij willen graag 2 trappen en ballustrades in de kleur wit laten schilderen of spuiten. Het gaat om trappen in een nieuwbouwhuis. Deze zitten al in de grondverf. De muren en vloeren rondom de trappen zijn klaar. Wij willen dit graag tussen 8 en 10 juli laten doen.
maandag 22 juni 2020

Schilderwerk na waterschade

Door een lekkage zitten nu grote gele vlekken op het plafond. Ik zoek daarom iemand die over deze vlekken heen kan schilderen. Het gaat om 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 22 juni 2020

Woning latex spuiten 220 m2

Oudere woning waarvan de muren latex gespoten moeten worden en het plafond momenteel kunststof schroten deze moet ook latex gespoten worden
zaterdag 20 juni 2020

Balkon schilderen en herstellen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het schilderen (en herstellen) van de boven- en onderkant van een balkon van 500x130 cm (incl. opstaande randen van 7-8 cm breed). Aan de bovenkant en de voorkant moeten de resten van de afbladderende, oude verflaag worden verwijderd. De vloer hoeft niet glad gepolijst te worden, maar wel genoeg om te kunnen schilderen. Daarna moet hij waterdicht gemaakt worden en geschilderd. Op de rand zit ook een beschadiging die hersteld moet worden, indien mogelijk. De onderkant hoeft alleen geschilderd worden.
zaterdag 20 juni 2020

Kozijnen schilderen buiten

Ik zou graag 4 kozijnen laten schilderen buiten.
woensdag 17 juni 2020

Woning buiten schilderen

Ik wil mijn eengezinswoning het buitenwerk laten schilderen. Het werk bestaat uit 20 kozijnen waarbij 9 kozijnen die open kunnen. 2 openslaande tuin deuren, 1 deur tuinhokje, 1 voordeur en hokdeur. En dakgoot voor en achter in totaal 12 meter. We zouden de klus snel willen laten uitvoeren ivm verkoop van het huis.
dinsdag 16 juni 2020

Behangen woning

Graag zou ik offerte krijgen voor het behangen met glasvezelbehang in ons appartement. Het gaat om ca.75 m2 wand. We hebben het oude behang afgestoomd en gaten gevuld en weer glad geschuurd.
dinsdag 16 juni 2020

Schilderen van buitenkant woning

Ik wil de kozijnen en deuren aan de buitenkant van de woning schilderen. De woning heeft 2 deuren en ook openslaande deuren. Daarnaast nog 4 kozijnen en een dakkapel. Het kan zijn dat er op sommige plekken ook houtrot te vinden is, dit moet ook gedaan worden. We krijgen 1 oktober de sleutel van het huis en willen het dan gelijk laten doen als dit kan met de weersomstandigheden.

Partners

Partners van Casius