Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zuid-Holland.

2886 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, het reinigen, voegenherstel en keimen, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, nieuwbouw appartement behangen, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien, gevels van vrijstaand huis schilderen met dampdoorlatende verf, woning laten schilderen buitenzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zuid-Holland:

dinsdag 24 maart 2020

Het schilderen van een betonnen balkonvloer

Bestaand balkon schilderen (beton) 5.50x 1.50 meter.
dinsdag 24 maart 2020

Het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel

Onze achtergevel is een steens muur voorzien van een cementpleisterlaag en heeft last van doorslaand vocht. Wij zijn opzoek naar een partij die aan de buitenkant een coating of impregneermiddel tegenaan kan brengen. Het oppervlakte is ongeveer 30m2, twee verdieping.
dinsdag 24 maart 2020

Deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om 3 binnendeuren en om ongeveer 7-10 kozijnen schilderen.
donderdag 19 maart 2020

Woonkamer behangen

Ik wil 5 rollen à 10 m van 70 cm breed laten behangen. Betreft de woonkamer. Muren zijn behangklaar.
dinsdag 17 maart 2020

Lekkageplek op het plafond herstellen

Lekkageplek op het plafond laten herstellen. Lekkage oorzaak is al verholpen.
maandag 16 maart 2020

Behangen van woonkamer en keuken

ca 45 vierkante meter behangen woonkamer en keuken (behang reeds verwijderd en gladde muren/ gaatjes gedicht).
zaterdag 14 maart 2020

Kunststof kozijnen binnen schilderen

Het gaat om 3 grote kunststof kozijnen waarvan 1 met deur en 2 identieke met draaikiep ramen. Deze moeten allemaal geschilderd worden.
donderdag 12 maart 2020

Voordeur schilderen

Het betreft het schilderen van een voordeur in de kleur geel. Moet worden uit geplamuurd ivm diepe kras aan de onderzijde deur door verhuizers. Graag eerst prijsopgave.
donderdag 12 maart 2020

Nieuwbouwwoning voorzien van renovlies

Het betreft nieuwbouwwoning in Numansdorp oplevering uiterlijk 12 juni, maar waarschijnlijk eerder. De hele woning is ongeveer 500 m2. Wanden voorzien van renovlies, Dit gaat ongeveer om 200 m2
woensdag 11 maart 2020

Muur herstellen door waterschade en opnieuw schilderen

Muur (+/- 15m2 ) herstellen door water schade en opnieuw schilderen.
zaterdag 7 maart 2020

Muur bij een balkonraam verven

Ik wil graag een muur na lekkage bij het balkonraam laten verven. Zou ik hiervan een offerte kunnen krijgen?
vrijdag 6 maart 2020

Trappen schilderen in nieuwbouw woning

Schilderen van 2 open driekwart trappen in nieuwbouwhuis. Trappen hebben 15 treden treden per trap. inclusief schilderen van leuning en balustrades. oplevering huis naar verwachting in juni 2020.
donderdag 5 maart 2020

Renovlies behang aanbrengen

Ik wil tussen plafondbalken de dunste variant van renovatievlies aanbrengen. 12 x oppervlakken van gemiddeld 75 cm x 460 cm. Ondergrond is gipsplaat met dicht gesmeerde naden, geschilderd met 1 laag latex.
woensdag 4 maart 2020

Woning behangen

Ik zou graag heel mijn woning willen laten behangen. Oppervlakte woning 80 m2. 3 slaapkamers woonkamer en keuken. In woonkamer renovliesbehang inclusief verven. overige kamers eventueel glasvlies. Zit al behang op 2 laag. Ben op dit moment maar 1 keer binnen geweest, daarom graag iemand langs laten komen om di te beoordelen.
maandag 2 maart 2020

Kamer sauzen

Kamer wanden inclusief plafond sauzen. De verf is al aanwezig . Het gaat om de wanden 25 m2 en om het plafond 25 m2
vrijdag 28 februari 2020

Behang hal verwijderen en opnieuw behangen

Ik wil het bestaande behang in onze hal beneden laten verwijderen en opnieuw laten behangen. De hal is 119 hoog en 508 lang en ben benieuwd naar uw offerte. Ik wil graag goed behang, donkergroen van kleur.
vrijdag 28 februari 2020

Muur kamer schilderen

Door lekkage zijn er vochtplekken op de binnenmuur in de woon- en slaapkamer ontstaan. Deze muren moeten opnieuw worden geschilderd. Het gaat om 20 m2.
donderdag 27 februari 2020

Muren gang en slaapkamer schilderen

Ik wil mijn slaapkamer en de gang laten schilderen. De slaapkamer is 11,52 m² , en de gang 6 m².
donderdag 27 februari 2020

Fotobehang 480 x 250 cm

Fotobehang 480 x 250 cm. Behang is al gekocht, jullie graag ook al het materiaal en lijm verzorgen. Woensdag 4 maart zou de ideale datum voor uitvoering van de werkzaamheden zijn.
dinsdag 25 februari 2020

Verven van betonvloer

Wij betrekken binnenkort dit appartement. Op het moment is de betonvloer in een onwenselijke kleur (rood) geverfd. Wij willen zelf graag een moderne (industriële) uitstraling in een nog nader te bepalen grijstint. Wij hebben echter zelf geen verstand van het verven van betonvloeren. Moet hiervoor eerst de huidige rode laag worden afgeschuurd/verwijderd voordat onze wenselijke kleur erop kan? Het gaat om ongeveer 85 m². Wat zullen ongeveer de totale kosten zijn van deze klus? Zouden de kosten lager zijn wanneer de huidige laag verf eerste verwijderd wordt?
zondag 23 februari 2020

Behangen van een trappengat

Ik wil ongeveer 23 vierkante meter laten behangen in het trappengat. Het behang en lijm hebben we al.
donderdag 20 februari 2020

Woonkamer witten, verven en behangen

1. Plafond is gespoten tijdens de nieuwbouw en moet nu opnieuw worden gespoten. Ondergrond is beton en het oppervlak is 42m2. 2. De wanden zijn ook van beton en gipsblokken. Deze moeten voorzien worden van dun laagje stucwerk. Daarna beplakken met Glasvlies behang (dit materiaal is aanwezig) en daarna afspuiten. Oppervlakte van wanden is 51 m2.
maandag 17 februari 2020

Badkamer schilderen

Ik ben opzoek naar een vakman die mijn muren en tegels kan schilderen van de badkamer. Muur en vloer samen zijn ongeveer 40 M2.
maandag 17 februari 2020

Buiten kozijnen en deuren schilderen

Het gaat om 7 raamkozijnen, openslaande tuindeuren en de voordeur inclusief kozijnen in 2 kleuren zijn de volgende afmetingen wat moet worden geschilderd; 4 openslaande tuindeuren. Keukenraam 1,8 bij 1,3 , zijn 2 ramen. Openslaande deuren van 98 bij 2,05. 2 deuren van 84 bij 2,05. Totale pui breedte is 5,65 bij 2,40. Voordeur 93 bij 2,06, totale omlijsting voordeur is 1,55 bij 2,06. Boven 5 raampjes 62cm bij 1,05 1 raam 1,30 bij 1,05
zondag 16 februari 2020

behangen van diverse ruimtes in oktober 2020

Graag wil ik weten wat ca. de kosten zijn als we onze nieuwe huis willen laten behangen met vliesbehang in ca. oktober 2020. Het betreft ca. 200-250 m2. Wanden zijn behangklaar.

Partners

Partners van Casius