Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woning buiten om schilderen:

Woning buiten om schilderen

Ik wil buitenschilderwerk laten doen. 2 onder 1 kap + dakkapel, 6 kozijnen en 4 deuren.
Onze klant uit Vlissingen (Zeeland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning buiten om schilderen uit heel Nederland:

Vochtdetectie

Wij hebben een vochtprobleem in het plafond van de aangebouwde berging. Deze is standaard aan de woning gebouwd en is een enkel steense schuur. Als het koud is buiten hebben we echt druppels aan de dakplaten hangen. Voor we nog meer kosten maken wil ik zekerheid hebben over de oorzaak van het vocht. Wij zijn opzoek naar een partij die dit kan vaststellen waar het vandaan komt en ook kan oplossen.

Dak van buitenaf isoleren, dakkapel plaatsen en buitengevel isoleren

Wij zijn opzoek naar iemand voor meerdere klussen: Het pannendak zou van buiten af geïsoleerd moeten worden (ongeveer 170 m2). Ik heb geen idee of de huidige pannen hergebruikt kunnen worden. Ik heb begrepen dat een vergunning nodig is. Nu is er geen isolatie aanwezig. Het is een vrijstaande woning, met ik denk een vloeroppervlak van 120 m2. Het huis heeft een verdieping en een zolder. Er wordt nog overwogen om een dakkapel te plaatsen. We denken aan een van 5 meter breed ongeveer, met een schuin pannendak. De dakkapel zou dan aan de achterzijde komen. Ik denk dat een vergunning hiervoor niet nodig is. Mogelijk alleen meldingsplicht. We willen een casco oplevering, alleen buiten afwerking en kozijnen erin en dakpannen. Eventueel gelijk buitenmuur isolatie. Hier zit nog geen isolatie, mogelijk wel in de spouwmuur. Gisteren hebben we een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Het zou van buitenaf geïsoleerd moeten worden en afgewerkt met stucwerk. Het oppervlak is ongeveer 300-350 m2. Ik heb begrepen dat het nodig is om minimaal twee dingen te laten isoleren om aanspraak te maken op subsidie. Indien mogelijk hiervoor een aparte offerte Graag ontvang ik advies en een prijsindicatie.

Buiten schilderwerk

Gehele buitenkant, met uitzondering van Werzalit aan noordkant woning (Werzalit zuidkant wel) dient geschilderd te worden. Het gaat om de (houten) kozijnen en deuren, het huis heeft 2 verdiepingen en er kan een steiger geplaatst worden. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achter

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de achterzijde van het huis. Dit gaat om een uitbouw van 5,4 meter breed en 1,2m diep Beide buren hebben al een uitbouw, beide muren zijn vanuit de bouw verlengt. De uitbouwen zijn 1,2 rechts en 2,4 links. Wij hebben een kozijn met openslaande duren die wij mee willen nemen in de uitbouw. Ook hebben wij vloerverwarming im de woning en willen dit ook graag in de uitbouw. Verder willen wij een dubbel wandcontact doos en een kraan buiten en lichtpunt moeten verlegt worden.

Utbouw achterzijde woning

De uitbouw willen we 3 meter diep maken. dan gaat dit 5.6 m x 3 m worden. Als ik de buren moet geloven moeten er 2 heipalen in komen. We willen een grote schuifpui in de uitbouw (eventueel kunststof of aluminium) 2 extra elektra punten in de hoeken. Dak mag standaard zonder overschot. Bovenkant schuifpui geschikt houden voor onze bestaande zonnescherm. eventueel sedumdak Vloerverwarming (nog advies voor nodig) We willen iets met plafond doen zodat er led strips in kunnen komen. Ik plek heb om dolby atmos speakers te plaatsen en paar led spotjes zie voorbeelden eventueel voorzet want bij TV wand zodat kabels ed weggewerkt kunnen worden. Laatste 2 is wel in overleg wat haalbaar en gangbaar is. Ledstrips, speaker kabels en rest elektra kan ik zelf aanleggen als de buizen maar goed worden voorbereid. Sedum dak kan ik ook zelf aanleggen als het nodig is tenzij er mooie prijs voor komt. Afhankelijk van planning kan ik zelf her en der voor extra handjes zorgen Buitenkraantje moet afgekoppeld worden en weer aangesloten op de uitbouw. (leiding ligt onder de vloer. WCD buiten en kabel kan onder de vloer in koppeldoos worden afgekoppeld langere kabel aansluiten voor uitbouw en klaar. Muren en plafon glad maken met pleisterwerk. Zal vast nog nodig zijn vergeten te benoemen maar dit is in grote lijnen waar het om draait.

Verzakking uitbouw herstellen

Mijn woning met (bij) keuken is aan het verzakken, er is vermoedelijk niet geheid, scheuren zowel binnen als buiten. Bij bepaalde wind lekkage. De uitbouw 3 bij 2 meter.

Hellend dak isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren. Het betreft een woning uit de jaren 30 met een Franse kap. Van binnen is het met gipsplaten bekleed, maar ik weet niet of het geïsoleerd is. Ik woon hier nu zelf 10 jaar. In de zomer is het bloedheet en en in de winter koud. Een CV ketel is aanwezig. Ik weet niet wat beter geschikt is voor mijn situatie, van buiten of van binnen isoleren. Ik heb geen idee of de pannen nog in goede staat zijn. De woning is een twee-onder-een-kap woning. Het huis heeft 1 verdieping. Het gaat om ongeveer 500 m2, maar ik heb het niet opgemeten. Over het soort isolatie wil ik graag advies. Ik wil wel graag in aanspraak komen voor de subsidie. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Uitbouw achterzijde jaren 30 woning

Wij willen een uitbouw van 5,5 x 2,5 meter. We hebben een woning in de jaren 30 stijl. Een doorbraak in de achtergevel is nodig en ook in de keukenmuur. We willen 2 openslaande deuren, rest glas over de gehele lengte met houten kozijnen. Aan de rechterkant willen we het gemetseld. We willen een lichtstraat of 2 lange lichtkoepels over de gehele lengte Paalfundering is misschien nodig. Er is nog wel enige discussie over. Als er palen nodig zijn, hoeven ze waarschijnlijk niet zo diep en zijn er maximaal 6 palen nodig, vermoed ik. Vergunning is niet nodig voor de uitbouw, wel voor de doorbraak. Daar zijn we al mee bezig. Bouwtekeningen kan ik waarschijnlijk ergens anders regelen. We denken aan een prefab constructie, maar als het niet bij het huis past, willen we metselwerk. Graag een casco oplevering, wel dat alles buiten is gedaan. Stucwerk en elektra is niet nodig. Rond april wil ik graag starten.

Warmtepompboiler plaatsen

Informatie voor een warmtepompboiler van ongeveer 300 liter. Wordt aangesloten op een hybride warmtepomp van Daikin. Deze werkt met gasgedeelte voor warm water. Zo kan altijd nog na verwarmd worden. Aanvoerlucht kan uit woning komen, wordt nu door mechanische afvoer naar buiten geblazen. Mogelijk in de zomer de uitvoer van koude lucht retour de woning in. In de winter kan dit naar buiten worden geleid. Verzoek informatie via mail te versturen.

Douche en wc maken + ontluchting realiseren + cv ketel installeren

We willen 2 oude toiletten (waren vroeger 2 aparte wc ruimten, een heren en een dames wc) verbouwen naar een badkamer met douche, wastafel, radiator en wc. Slopen en muren maken kunnen we zelf. Daarnaast wellicht een aparte kastruimte maken met een nieuwe CV ketel zodat het voor een zelfstandige gesplitste woning wordt. De ruimte kan ik eventueel zelf maken, dan gaat het om het daadwerkelijk installeren van de CV. De badkamer zal ongeveer 6 m2 worden. Graag installeren van douche, wastafel, radiator en wc. Wellicht zou het ook gaan om het stucen van de wanden, maar dat ligt aan de prijs. Verder zou ik ook een dakdoorvoer naar buiten willen maken, dus een ontluchting. Het is een laagbouwpand. Ik kan het materiaal zelf aanschaffen.

Partners

Partners van Casius