Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Vlissingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Vlissingen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Vlissingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Vlissingen of directe omgeving.

408 klanten uit Vlissingen bevelen een bij Casius in Vlissingen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Vlissingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenzijde huis schilderen, muren stucen danwel schilderen, buitenschilderwerk bij een hoekwoning realiseren, diverse buiten schilderswerkzaamheden, renovatie van appartement, alle kozijnen buiten het huis schilderen en de boeidelen, kantoorvloer van 200 m2 opnieuw schilderen, buiten schilderwerk gehele tussenwoning, schilderen gehele buitenzijde, buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping, een gevlinderde betonvloer die geolied is naar oude staat brengen, deuren en kozijnen, huis schilderen en sauzen, recent gestucte wanden en plafonds voorzien van spuitwerk, binnen schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Vlissingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Vlissingen:

Woning buiten om schilderen

Ik wil buitenschilderwerk laten doen. 2 onder 1 kap + dakkapel, 6 kozijnen en 4 deuren.

Achterstallig schilderwerk buiten

Wij willen 2 dakkapellen met kozijnen en een raamkozijn op de begane grond aan de buitenzijde laten schilderen. Het schilderwerk is achterstallig dus er zal wat meer werk zijn dan alleen opschuren en schilderen.

Plafonds en trapgat witten

Ik wil graag mijn plafonds en trappen gat laten witten, bij elkaar zo'n 70 m2. Graag een complete offerte met materialen en manuren.

Behang vervangen

Oud vinylbehang dient verwijderd te worden. De muur moet worden gerepareerd waar nodig, betreft wat gaten in de betonnen muur dichten. Vervolgens moet er nieuw behang op de muur die bij GAMMA is aangekocht. Het betreft effen vliesbehang en het is ongeveer 40m2. Er moet op een stuk om een trap heen behangen worden daar is wat meer knip en plak werk nodig. De kamer kan niet leeg gehaald worden dus de meubels moeten in het midden van de kamer worden gezet. Graag ontvang ik een offerte.

Vliesbehang en sauswerk in een nieuwbouwwoning

In week 48 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd en ik ben nu de kosten voor de afwerking aan het berekenen. Het huis heeft een woonoppervlakte van 152 m² en wanden van 250 cm hoog. Ik wil op alle wanden m.u.v. de toiletruimte en badkamer vliesbehang laten aanbrengen en daar eventueel overheen laten sausen. Ik kan een digitale tekening mailen, zodat u de oppervlakte kunt berekenen. Ik ontvang daarna graag uw prijsopgave. Ik wil dit direct na de oplevering laten verzorgen.

Kamers boven behangen

De bovenverdieping (3 slaapkamers) moet behangen worden. Het zijn kleine kamers.

Schilderen van een dakkapel

Ik heb aan de achterzijde van mijn woning op de 1e verdieping een dakkapel die ik wil laten schilderen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bekijken en ontvang daarna graag uw offerte.

Behangen en witten in de nieuwe woning

Ons nieuw appartement wordt +- eind juli opgeleverd met 150 m2 wandoppervlakte en zo goed als behangklaar opgeleverd. Gaarne prijs incl. Btw en materiaal voor renovlies bekleding gewit 9010 ral opgeleverd.

Behangen in de nieuwbouwwoning

De wanden in de woonkamer van onze nieuwbouwwoning willen wij graag laten behangen met glasvliesbehang. Dezer ruimte is 10 meter lang en ongeveer 2,50 meter hoog. Eventueel willen wij het trapgat van de begane grond naar de eerste etage ook laten aanpakken.

Renovlies en spuitwerk in nieuwe woning

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht. Begin april wordt de oplevering verwacht. Het plafond van de benedenverdieping moet RAL 9010 gespoten worden (is glad gestuct). Alle wanden (met uitzondering van de WC en de badkamer) in de woning worden behangklaar opgeleverd, deze willen we laten afwerken met renovlies en spuitwerk+afwerking (2 wanden in kleur, alle anderen in RAL 9010). Wanden: 200 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 50 m2 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking

Binnenschilderwerk in een appartement

Wij hebben een appartement gekocht, waarvan wij op 26 april de sleutel krijgen. Wij willen daar dan graag op korte termijn wat schilderwerk laten verzorgen aan wanden en plafonds, kozijnen, deuren, radiatoren en cv-leidingen. De houten delen willen we met een watergedragen verf laten schilderen. Alles moet in de kleur ral 9001 worden verzorgd. Voorschrift in dit complex is dat er gewerkt wordt tussen 09:00 en 16:00 uur en niet in het weekend. Er komt in de woonkamer nog een extra geluidsisolerende wand van ongeveer 430 x 250 cm. Die moet ook worden gesausd. De vloeren moeten worden afgedekt. Wij kunnen foto's en maten doorgeven. Wij willen graag een aparte post in de offerte laten opnemen voor het schilderen van de radiatoren en cv-leidingen.

Buitenkozijnen schilderen

Het gaat om het afmaken van reeds gestart schilderwerk. Het gaat om 8 ramen met houten kozijnen. Op de eerste verdieping, zowel de voorkant als achterkant van het huis. Het huidige schilderwerk vertoont bobbels en dit moet eerst verwijderd worden. We willen deze kozijnen graag met sigma systeem verf laten behandelen. Graag ontvang ik een offerte.

Latex in een huurhuis laten spuiten

Ik wil een huurhuis laten spuiten omdat dat sneller gaat en alles is al wit moet alleen weer wit overheen. Ik ben enerzijds aan het overwegen het zelf te doen met verfroller maar wilde graag weten wat het kost om het uit te besteden omdat gewoon alles 1 kleur wit moet zijn zowel plafonds alsook de muren. Het betreft om woonkamer inclusief plafond, hal, 3 slaapkamers hal en een kleine zolder. Wat kan dit ongeveer gaan kosten.

Schilderen van de dakkapel en tuindeur

Dakkapel en tuindeur schilderen aan de achterkant van de woning. Beide, dakkapel en tuindeur, zijn van hout.

Dakkapel schilderen aan de buitenkant

De klus bestaat uit het opnieuw schilderen van de dakkapel, dakkapel is ongeveer 4 meter breed en is van hout. Graag een gespecificeerde offerte met los de kosten van het werk en materialen.

Patroonbehang aanbrengen

Behanger gezocht voor 1 wand van ongeveer 4-5 m2. Patroonbehang. Zsm uit te voeren.

Schilderwerk in huis laten uitvoeren

Hal, keuken, woonkamer, trap en slaapkamers dienen geschilderd te worden. Het gaat ook om de kozijnen, deuren en overig houtwerk. Alles wat zich binnenshuis bevindt.

Dakkapel schilderen

Schilderen dakkapel achterzijde. Het is een dakkapel van hout. Afmeting ongeveer 3 meter breed en 1,5 meter hoog. Op de eerste verdieping, boven de begane grond, dus eventueel met ladder te werken. Kleur is nu wit, dat wil ik behouden. Die van de buurman heeft een andere kleur.

Trapgat behangen

Graag een offerte om een trapgat te behangen, ongeveer 4 x 4 meter. Behang koop ik zelf.

8 binnendeuren schilderen en 3 muren in traphal

Het verzoek om een offerte te maken voor het schilderen van 8 binnendeuren en 3 muren in een traphal.

Schilderen trappenhuis

Trappenhuis (een grote met portaaltje en kleinere met portaaltje met raam) van twee appartementen moet geschilderd worden in dezelfde kleur. * compleet( ondergedeelte in lak- bovengedeelte in muurverf zoals bestaande indeling/trapleuningen + staanders/kast-(lak)houtwerk met uitzondering van de voordeuren van beide panden. Ook het raam moet geschilderd worden.

Behangen

Behangen in nieuwbouwwoning. Behang leveren we zelf aan. Gaat om 60 meter breed en 2.55 meter hoog. Gevraagd: totaalprijs voor gewoon of glasvezel behang. Tijdstip: moet tussen 16 en 18 nov. a.s.

Opkalefateren van bestaand schilderwerk

Een aantal jaren geleden is het buitenwerk aan mijn huis door een Casius schilder in de verf gezet. Slechte plekken moeten herschilderd worden. Gaat om een aantal plekken bij kozijnen en dakkapellen. En wat betimmering bij de garage herstellen. Ik zou dus graag een offerte krijgen voor dit werk.

Gevels en dakkapellen woning schilderen

De gevels (voor en achter) van de woning van ongeveer 7m breed zijn gesaust in wit. Dit moet grijs worden. Op de 2de verdieping voor zijn er 2 dakkapellen en een dakgoot en aan de achterzijde idem. Twee verdiepingen plus dakverdieping met dakkapellen.

Achterkant huis schilderen

De achterkant van een huis van 2 verdiepingen en met een dakkapel schilderen. Het betreft 6 a 7 ramen/kozijnen. Achterkant is bereikbaar via een doorgang.