Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Goes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Goes heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Goes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Goes of directe omgeving.

306 klanten uit Goes bevelen een bij Casius in Goes aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Goes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenboel tussenwoning schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Goes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Goes:

Structuurverf kwarts aanbrengen nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouwwoning oplevering rond bouwvak 2021. Graag zouden wij hiervan de wanden en het plafond laten afwerken met structuurverf, het liefste kwarts. Totaal oppervlakte +- 300 m2. De wanden zijn ongeveer 200 m2, het plafond 100 m2. Object wordt gebouwd in Goes.

Betonvloer schilderen

Ik wil een bestaand betonvloer terras van ongeveer 150 m2 van een kleur te voorzien. Ik wil een zand kleur hebben hiervoor.

Trapgat behangen

Wij willen het trapgat laten behangen van de begane grond naar de eerste etage. Hiervoor hebben wij een behang met een print uitgezocht. Indien mogelijk laten wij het werk graag nog voor 1 augustus uitvoeren.

Garagevloer en -wanden verven

Ik wil de vloer van de garage (6 x 3.20 meter) van mijn nieuwbouwwoning met betonverf laten behandelen en de wanden met muurverf. Graag goed advies betreft het soort verf.

Plafonds en/of muren schilderen

Wij hebben een in Goes een flat. Wij zouden graag een offerte willen voor het verven van alle plafonds + apart vermeld om alle muren te verven. De verf hebben we gekocht hiervoor bij de Praxis. Het gaat om de hal van 6.87 m2, een keuken van 6.88 m2, een doucheruimte van 3.44 m2, een slaapkamer van 11.64 m2, een slaapkamer van 7.33 m2, een slaapkamer van 7.91 m2, een toiletruimte van 1.04 m2 en de woonkamer van 19.76 m2. De plafonds zijn 2.50 meter hoog ongeveer. De wanden zijn schilderklaar. In de bijlage vindt u de plattegrond. (Wij willen dus graag een offerte voor alle plafonds + een offerte voor alle muren).

Wanden en plafond latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kozijnen en deuren schilderen

Voordeur en kozijnen laten schilderen

Buitenmuur wit laten verven

Ik wil mijn buitenmuur graag wit laten verven. Het gaat om een oppervlakte van 60 m2.

Latex spuiten plafonds en wand

Het latexspuiten van het plafond en eventueel een wand in de woonkamer en de keuken. Oppervlakte van het plafond is 55 m2 en de wand is 25 m2. Het betreft recent gestucte plafond en wand. Nog geen voorstrijk op.

Behang in de slaapkamer vervangen

In mijn slaapkamer moet het behang worden vervangen op een muur van 325 x 240 cm. Graag laat ik het oude behang met daarop een verflaag verwijderen en standaard vliesbehang aanbrengen. Daarna moet de muur worden geschilderd.

Waterschade wegwerken in huis

Door waterschade ontstane kleurverschillen op muren in de hal (de muur oppervlakte is ongeveer 12 m2.), dus opnieuw sauzen van de muren. De waterschade is ontstaan door een fout van Delta (meter niet goed aangesloten). Het gaat om een verzekeringskwestie, maar ik wil de klus ook wel graag uit laten voeren. De muren zijn nu niet mooi.

Schilderen van een dakkapel

Dakkapel schilderen, boven 4slaapkamer-ramen

Latexspuiten in een woning

Nette woning van 1982, witte muren en plafond witspuiten voor opfrisbeurt. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 200m2

Behangen van woonkamer en slaapkamer

Behangen Woonkamer 60m2 Slaapkamer 30m2 Verwijderen oude behanglaag deels vinyl

Slaapkamer laten behangen

Gevraagd iemand die een slaapkamer kan behangen. Behang dat er nu op zit halen we er zelf af. Behang koop ik zelf. Standaard slaapkamer.

behangen

behangen voor een wand, 365 hoog, 620 lengte graag prijsopgave

Dakkapel schilderen

Dakkapel schilderen op de 1ste etage. Dakkapel met 3 ramen, ongeveer 2,5 meter breed in totaliteit. Dakkapel is 4 jaar oud.

Behangen nieuwbouwwoning

Behangen van een woning met (glasvezel) behang. Aantal m2 van de wanden weet ik niet precies. Begane grond 50 m2 vloeroppervlakte, bovenverdieping 60 m2 en zolder vloeroppervlakte 30 m2. Behang koop ikzelf.

Kozijnen schilderen

Kozijnen en garagedeur schilderen.

Dakoverstek schilderen

In verband met hoogtevrees mijn dakoverstek schilderen.

Plafonds witten

In mijn huis moeten de plafonds in de keuken en douche gewit worden.

Woonkamermuur behangen

1 muur in woonkamer behangen. 3.80 meter hoog en 9 meter breed. Behang reeds in bezit. Graag in mei/juni.

Witten, behangen en schilderen

Witten, behangen en schilderen van een benedenverdieping van een eensgezinswoning.

Schilderwerk woonkamer,keuken,hal,trapgat

Witten Plafonds Wanden muurverven Woonkamer, hal en trapgat. Kozijnen,Ramen en deuren verven Behang verwijderen, wanden egaliseren, muurverf aanbrengen Trap schilderen

Volledig woonhuis, 2 onder 1 kap. ...

Volledig woonhuis, 2 onder 1 kap. Buitenwerk schilderbeurt. Nok hoogte 8 mtr Creme/Zeeuws groen. Zeeuwse bedrijven. Kozijnen, deuren, goten etc. Begin juli ben ik terug van vakantie, dus dan bellen, daarvoor graag mailen.