Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor zes houten binnendeur kozijnen schilderen:

Zes houten binnendeur kozijnen schilderen

Het gaat om zes houten binnendeur kozijnen schilderen. Gelieve prijs indicatie inclusief het materiaal en de manuren.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zes houten binnendeur kozijnen schilderen uit heel Nederland:

Binnendeur recht hangen

De binnendeur hangt scheef in ons kozijn. De deur is nog goed, alleen het kozijn hangt scheef. Deze moet worden aangepast zodat het kozijn weer recht staat. Het gaat om een houten kozijn. De afmetingen van de binnendeur zijn 2 meter hoog en 75 cm breed.

Vervangen kozijn en binnendeur

Ik wil graag mijn binnendeur vervangen en ook het aluminium kozijn van de deur. Nieuwe kozijn hoeft niet per se van aluminium te zijn. De afnetingen van de deur zijn 1,05 m breed en 2,45 hoog. Oude deur en oude kozijn moeten eerst worden verwijderen. In de nieuwe deur wil ik graag ramen. Het glas boven de deur (zie foto) mag er uit en dat mag dicht worden gemaakt. Daarnaast zit er een houten profiel dat van de grond naar het plafond loopt, deze is krom. Daar graag ook even naar kijken. Het is op de begane grond.

Bijstellen houten binnendeur

Hallo, wij hebben een binnendeur (huiskamerdeur) die niet goed sluit. Wanneer bijvoorbeeld de balkon deur open gaat ontstaat er tocht en waait de huiskamer deur open en slaat vervolgens hard dicht. Alleen als we de huiskamerdeur ‘omhoog tillen en dicht duwen’ valt deze in het slot. Het is waarschijnlijk makkelijk geregeld door een vakman maar ik kom er niet uit. Dit betreft een houten deur in een houten kozijn.

Mat glas in een binnendeur vervangen

Wij willen graag mat glas laten plaatsen in onze binnendeur naar de gang toe. Dit betreft een houten kozijn uit 4 glasdelen van ieder 77cm x 51,8cm . Zie de foto als bijlage.

binnendeur & kozijn vervangen

We willen een binnendeur - van gang naar woonkamer - vervangen door een mooie staallook deur met een zwart kozijn. Hiervoor moet het huidige houten kozijn (met bovenlicht) verwijderd worden omdat we een deur willen tot aan het plafond.

Zolder verbouwen

Ik wil het dak op zolder isoleren en afwerken, en een tussenwand van 6 meter lang, met daarin een binnendeur + houten kozijn laten plaatsen. De zolder is 6 x 7,5 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Montage binnendeur en kozijn

Boven op zolder moet een nieuw kozijn geplaatst worden voor de nieuwe binnendeur in de maar 211.5 x 88 stomp. Hiervoor zal ook een deel van de oude constructie van de wand houten balken met gipsplaten voor aangepast moeten worden. De gipswand zal dus opnieuw opgebouwd moeten worden. Het materiaal gaan wij zelf in voorzien.

Kozijn en binnendeur vervangen

We willen graag een nieuwe binnendeur maar zeer waarschijnlijk moet het kozijn gecorrigeerd of misschien wel vervangen worden. Het is nu een houten kozijn, en er zit al een deur in. Deze moeten verwijderd en afgevoerd worden, en daarna moet er een nieuw kozijn in komen en een nieuwe binnendeur. Ik weet nog niet van welk materiaal het nieuwe kozijn gemaakt moet worden, daar wil ik graag advies over.

Deur plaatsen

Ik wil een nieuwe standaard, houten binnendeur plaatsen met hang- en sluitwerk. Er zit nu geen deur in. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Negen binnendeuren leveren en afhangen

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een leverancier voor in totaal 9 deuren incl. houten kozijnen. Het gaat om 2 x een kamerhoge taatsdeur met glas. En 7 x een (fineer)eiken kamerhoge binnendeur incl. binnendeurkozijnen. Alle deuren behoeven nog hang en sluitwerk.