Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds :

Appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds

Graag prijs om dit huurappartement van afwerking te voorzien van wanden en plafonds, graag zo goedkoop mogelijk Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds uit heel Nederland:

Stucwerk en latex op wanden en plafonds

In een nieuw op te leveren appartement willen wij de behangklare wanden laten voorzien van stucwerk en latex, eventueel met een kleur. Bij de plafonds dienen de V groeven gedicht te worden, gestuukt en latex gespoten. Het toilet en de badkamer hoeven niet gedaan te worden. Het betreft ongeveer 143 m2 wanden en 80 m2 plafond. De plafondhoogte is 2,70 meter. Bijgesloten de plattegrond van het appartement.

Voorzetwanden, tussenwanden en dergelijke plaatsen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman die werkzaamheden kan uit voeren in een appartement waar wij 2 appartementen in creëren. De werkzaamheden zijn als volgt: - Voorzetwanden plaatsen met isolatie, miofol en gips - Scheidingswanden plaatsen met isolatie, gips - Optioneel: overal achterhout - kozijnen en deuren leveren en plaatsen, inclusief voordeuren. - Plafond dichten op bestaande ragelwerk Let op: alles moet brandwerend zijn Extra: vloer behalve badkamers en overloop voorzien van fermacel isolatie platen, geluidsdempend

Ramen en deuren isoleren tegen tocht

Voor ons appartement op de tweede verdieping willen wij graag de balkon deuren aan de voorzijde en achterzijden laten isoleren. Er zit overal dubbelglas in de kozijnen en deuren, maar de deuren zelf zijn gewoon hout op hout en niet voorzien van isoleer strips of rubber. Graag laten we ons adviseren over wat de mogelijkheden zijn om daarna een goede keuze te kunnen maken.

Appartement glad stukadoren

Ik heb een modern appartement uit bouwjaar 2010 gekocht en heb inmiddels de sleutel ontvangen. De woning is indertijd behangklaar opgeleverd en er is verder niks meer aan gebeurd. Het stucwerk vertoont droogtescheuren. Ik wil graag 80 m² wanden en 70 m² plafond laten voorzien van een dunne laag glad stucwerk, zodat alles weer netjes glad en strak wordt. Mijn wens is om de klus nog dit jaar te laten verzorgen. Ik ontvang graag een offerte van stukadoors die hiervoor nog ruimte hebben in hun agenda.

Deuren, ramen en kozijnen tochtvrij maken

Wij willen graag ons appartement dat op de 2e verdieping ligt, tochtvrij laten maken. Het tocht vooral bij de voordeur en bij alle 4 de ramen. Deze zijn al voorzien van een tochtstrip, maar op een of ander manier komt er toch nog tocht langs. Wij hopen dat iemand ons kan helpen ons huis snel tochtvrij te maken.

Appartement glad stuken

Het betreft een oud appartement waarvan een gedeelte van het stucwerk los zit en een gedeelte voorzien is van granol, tevens wat ruwe muren door sloopwerk van keuken en badkamer. Totaal aantal meters gemeten vanaf tekening is 160. Op dit moment geen foto's echter indien gewenst kan ik die wel aanleveren. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden van appartement spackspuiten in diverse kleuren

Ik ga verhuizen naar een appartement uit bouwjaar 2010. Ik heb gezien dat er zetscheuren zijn in de gibowanden en bij de aansluiting in de hoeken en bij de plafonds. Ik wil er graag 160 m² muren laten voorzien van spackspuitwerk in verschillende kleuren. Daarbij moet de vloer van 130 m² worden afgeplakt. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier vanaf 1 december tijd voor hebben.

Nieuwbouw voorzien van spackspuitwerk

Het betreft een nieuwbouw appartement waarvan de wanden behangklaar wordt opgeleverd. Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Anhydriet vloer schuren en primeren

100 m2 anhydrietvloer schuren en voorzien van primer ter voorbereiding op leggen tegelvloer in een nieuwbouw appartement 3 kamers.

Gashaard verwijderen en CV aanleggen

NIeuw aangekocht appartement(65m2) moet voorzien worden van CV en radiatoren(woonkamer en 2 kleine slaapkamers). Leidingwerk nog niet aanwezig. Wordt momenteel alleen verwarmd in woonkamer door gashaard. En warm water dmv boiler. Deze moeten verwijderd worden en vervangen voor hr combiketel. Plattegrond via mail beschikbaar. Leidingen in koof weggewerkt. Cv op locatie boiler plaatsen.