Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zeist of directe omgeving.

1047 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 16 huizen schilderen, 16 huizen schilderen (3 types 1 vrijstaand 2 type 2 onder 1 kap), buitenmuur schilderen, buiten schilder werk voor-en achterkant herenhuis, wanden en plafond behangen, gehele woning schilderen, buitenschilderwerk, gevlinderde betonvloer behandelen 460 m2, voordeur schilderen, schilder of spuitwerk binnenshuis, behangen van diverse ruimtes in oktober 2020, voor- en achtergevel keimen, plafonds en muren van 8 vertrekken sauzen, buitenkant huis wit schilderen, schilderen buiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zeist:

Latex spuiten wanden en plafond + wandmeubel opnieuw spuiten in andere kleur

Wij zijn opzoek naar iemand voor het latex spuiten van de woonkamer en keukenwanden en plafond. Kleuren zijn nog nader te bepalen, maar zal een blauw tint worden en een deel wit. Ook zal er een blauwe cirkel gespoten moeten worden, met een diameter van ongeveer 2 meter. De afmetingen van het plafond zijn ongeveer: 16 m2 en 12 m2. De wanden zijn: 8,5 x 3 meter en 4 x 3 meter. De hal is 3,5 x 1,5 x 3 meter hoog. De wanden en plafond zijn gestuct, ik vermoed glad of met een heel licht korrel profiel. Daarnaast zal er een wandmeubel in antraciet/ donkergrijs gesloten moeten worden. Uitvoering zal plaats moeten vinden in maand februari. Is er een prijsverschil in latex spuiten of gewoon latex verven?

Behangen met vliesbehang

We willen een beschilderde muur van ca 15 m2 laten behangen met vliesbehang.

Binnen schilderwerk

Trappenhuis , 2 x trap met 9 deuren plus posten. Deuren aan 2 kanten. Voordeur. Plafond 3 kamers, 2 x 4,5 x 3,5. En 1 x 2,2 x 1,7 2 posten met 3 kleine ramen, 2 x 2,4 1 post 1,1 x 1,1 Huis is niet groot van formaat, 50 ger jaren.

Zes houten binnendeur kozijnen schilderen

Het gaat om zes houten binnendeur kozijnen schilderen. Gelieve prijs indicatie inclusief het materiaal en de manuren.

Woning van binnen compleet sauzen

Voordat we verhuizen willen we alle muren in onze nieuwe woning sauzen. De muren zelf zijn nu ook allemaal gesausd (geen behang oid) en glad. Het gaat erom dat alles weer een fris likje verf heeft. Het gaat grofweg om de hal, keuken, eetkamer, woonkamer, overloop boven, 4 (slaap)kamers en een zolder. Precieze oppervlakte moet nog uitgerekend worden, daarom ontvang ik graag de prijs per vierkante meter.

Slaapkamer behangen

Mijn muur is door een lekkage beschadigd en ook plafond de behang is los gekomen. Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 20 m2. Ik ontvang graag een offerte incl. het behang (wit).

Plafond witten na een lekkage

Ik zoek een schilder die mijn plafond na lekkage opnieuw kan sausen. Het gaat om 50 m2. De ondergrond bestaat uit oud sauswerk.

Paneeldeuren zandstralen en afwerken

Ik zoek een expert die 6 oude paneeldeuren van 90 bij 220 cm kan zandstralen. Daarna moeten de deuren gelakt of geolied worden.

Trap renoveren met schilderwerk

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Trap vanuit de hal in dertiger jaren huis. Nu bekleed met kokos dat begint te slijten. Zou hem hoogglans wit geschilderd willen hebben. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? : trappen / balustrades. Oude, verwijderde materiaal kan ik eventueel zelf verwijderen.

Appartement spuiten met latex

Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Op 13 september moet het klaar zijn.

Sauswerkzaamheden aan muur en plafond

Het betreft het sausen van diverse wanden en plafonds in de woning. De oppervlakte zal in totaal 300 m2 zijn. Het gaat om de volgende ruimtes: - muren en plafonds drietal slaapkamers 1e verdieping; - plafond badkamer 1e verdieping; - muren en plafonds begane grond woonkamer, eetkamer en keuken.

Zolder van de nieuwbouwwoning latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderwerk vernieuwen

Het schilderwerk van dakkapel (2 meter) is aan vernieuwing toe. Per mail kan ik u voorzien van meer foto's.

Kaleien van een buitenmuur

Het is een kale buitenmuur van de garage die we niet mooi vinden en we een lichte wit / zandkleur willen laten kaleien. Bij voorkeur voor de zomer afronden, indien ook uw agenda het toelaat. Het gaat om 25-35 m2.

Latex spuiten nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning en wij willen alle wanden geverfd hebben. De huis wordt opgeleverd met wanden die qua stucwerk sausklaar zijn afgewerkt. Vloerbedekking en keuken worden later geplaatst. Voeroppervlak van de woning is 170 m2. Het oppervlak van de wanden wordt geschat op 450 m2. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex spuiten in nieuwbouwwoning

Wij willen onze nieuwbouwwoning die in juni klaar is geheel latex laten spuiten (de wanden). De muren zijn dan reeds glad gestuct, dus sausklaar. De woning staat nog leeg Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Muren sauzen in een nieuwbouwappartement

Het gaat om alle muren van het appartement, ongeveer 200 m2 totaal.

Appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds

Graag prijs om dit huurappartement van afwerking te voorzien van wanden en plafonds, graag zo goedkoop mogelijk Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouwwoning behangen met renovlies en sauzen

Ik wil 260 op m2 wand (overal rechte wanden, ook op bovenste verdieping) renovlies behangen en sauzen. Graag wil ik dat er wordt aangegeven in de offerte welke voorbereiding er gedaan wordt (schuren, primer nodig), welke kwaliteit en dikte renovlies, welke verf (ralkleur) er gebruikt wordt en welke afwerking gedaan wordt.

Badkamerplafond spuiten met latex

Wij zijn al bij jullie bekend van de opdracht onze nieuwbouw woning Prject Essenstein te Zeist te stucen. Nu willen we graag ook onze bestaande woning verkoopklaar maken. Daarom moet het afbladderende plafond van de badkamer afgestoken en opnieuw afgewerkt worden. Kunnen we dit ook door jullie laten doen? Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouw muren witten

Het compleet wit maken van alle muren, incl primen, sauzen en alles wat nodig is. Het gaat over een nieuwbouwappartement van ongeveer 175 m2 aan muren.

Gang en trap schilderen

Ik wil de muren en plafond van mijn halletje met latex verven. Ik wil de trap wit geverfd hebben en de muren aan weerszijden van de trap latex en. Ik wil op de gang eerste verdieping de muren wit latex en. Ik stuur een mail met de vierkante meters.

Herstel schilderwerk dakrand na lekkage

Na een lekkage van het pannendak is er herstel nodig van het schilderwerk. De plek welke opnieuw geschilderd en gerepareerd? Moet worden zit aan de onderkant van het dak. Het gaat om 3 strekkende meters bij 30 millimeter. De kleur moet zwart en wit zijn.

Behang en verfwerk aan de muren & winkelmeubilair

Voor de restyling van een afdeling in onze winkel zijn wij op zoek naar iemand die kan behangen en verven. Het gaat om het behangen van een smalle strook op de muren en een aantal paskamers. Daarnaast moet er geverfd worden op een aantal muren, in de paskamers en in een aantal kasten waar normaal onze kledingcollectie in hangt. Wellicht moet er van tevoren her en der ook nog wat opgeschuurd of voorbewerkt worden. Zou u kunnen langskomen om te situatie? Het liefst kan dit in 1 tot 1.5 week gebeuren.

Zolder en 1e etage schilderen

Na verbouwing alle wanden en houtwerk schilderen binnen.