Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Woerden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Woerden heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Woerden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Woerden of directe omgeving.

784 klanten uit Woerden bevelen een bij Casius in Woerden aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Woerden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage, binnen kozijnen schilderen en deuren, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Woerden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Woerden:

Behangen van woon- en slaapkamer

Het betreft het behangen van woonkamer en een slaapkamer. Het oude behang moet er eerst af worden gehaald door de vakman. 40 m2 woonkamer en 30 m2 slaapkamer. (Ongeveer ingeschat.)

Kamers behangen en plafond witten

Ik wil graag mijn slaapkamers (3) laten behangen (oud verwijderen) plafonds witten, overloop behangen en diverse overige schilders werkzaamheden (o.a.2 kozijnen). Oppervlakte niet bekend, graag even langskomen om te k

Betonnen vloer schilderen van showroom

We hebben een meubel showroom van ongeveer 225 m2. We hebben een betonnen vloer die we voor het storten (al lang geleden) donker hebben laten kleuren door pigment aan het beton toe te laten voegen. De vloer hebben we afgewerkt met een polymeer emulsie van Groutech. Helaas vinden we de kleur voor onze showroom te donker en willen we een grote verandering doen. We zitten te denken om de vloer wit te schilderen maar vinden het ook erg spannend hoe het zal worden. We schuiven de meubels en dozen nu heel makkelijk over de vloer, daar zie je wel krasjes van maar is nooit erg als we de vloer wit schilderen hoe houdt die verf het dan? En hoe werkt het met de onderlaag, de polymeer emulsie moet dat er eerst af? Ik hoor graag van u.

Kozijnen van dakkapellen buiten schilderen

Ik zoek een schilder die aan de voor- en achterzijde van onze twee-onder-een-kap-woning de kozijnen van de dakkapellen kan schilderen. Het werk moet plaatsvinden op de tweede verdieping. Elke dakkapel telt 4 ramen.

Plafond spuiten

Plafond is voorzien van nieuw stucwerk plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Deurkozijnen schilderen

Het gaat om het schilderen van 7 deurkozijnen, zwart. Is al geplamuurd en in grondverf. Betreft binnenkozijnen, nieuwbouw. Liefst deze week.

Plafond sauzen of spuiten

Graag een offerte voor het plafond van de woonkamer sauzen/spuiten. Oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Waterschade aan het plafond repareren

Plafond slaapkamer heeft waterschade: waterblokken en spuitwerk is deels losgelaten. Dit moet hersteld worden inclusief verven. Oppervlakte is ongeveer 20 m2. Er kwamen bellen in het verfwerk, die hebben we lek gestoken zodat het water er sneller uit zou lopen.

Latex spuiten van het plafond en wanden

Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Vliesbehang aanbrengen

Ik krijg begin juni de sleutel van mijn nieuwe huis en wil graag de woonkamer laten behangen met glad vliesbehang en daarna schilderen. Het gaat om ongeveer 25 m2.

Trap laten schilderen

Schilderen van een open trap.

Woning renovliezen en latexen

Woonkamer/keuken/hal/overloop/trapgat van renovlies en afschrobbare latex voorzien wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Slaapkamers behangen met fleecebehang

Ik wil twee slaapkamers met fleecebahang laten behangen. Het gaat om ongeveer 65m2. Voor twee muurtjes hebben we fleecebehang met motief aangeschaft dat op de muur moet. Graag een offerte inclusief materiaal.

Plafond laten spuiten met latex

Spuitwerk plafond laat los nieuw spuitwerk nodig. Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Slaapkamer behangen en vloer leggen

Wij willen graag een slaapkamer laten behangen. Het betreft ongeveer 7 rollen behang. In de kamer bevinden zich 1 groot en 1 klein raam. Uitvoering graag rond 22 augustus. Ook willen we graag laminaat en een ondervloer laten leggen (12 m2). Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Divers schilderwerk in een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen we een gespecificeerde offerte voor de volgende werkzaamheden voor onze nieuwbouwwoning in Woerden, die in week 37-38 dienen te worden uitgevoerd: 1. Aflakken + kitten plinten benedenverdieping: 30 m1 2. Kitten plinten bovenverdieping: 60 m1 3. Aflakken binnendeurkozijnen: 17 stuks 4. Voorstrijken en sausen badkamerwanden + plafond (sausklaar): circa 25 m2 + 15 m2 5. Gronden en aflakken groen mdf meter- + schoenenkast: circa 5 m2 6. Aflakken + kitten trappen + betimmering: 1 dichte (17 treden) + 1 open (15 treden) 7. Aflakken aftimmer latten raamkozijnen: 2 schuifpuien (circa 28 m) en 8 ramen (circa 65 m) 8. Stalen kolommen woonkamer tbv achterpui: 2 x 2.60 meter hoogte x 6 cm doorsnee 9. Gronden en aflakken koof tbv screen bij raam: 4 x Het grootste deel staat bij oplevering in de grondverf. De verf wil ik door u laten verzorgen.

Wanden behangen

Er dient een muur van 3 bij 3 meter behangen te worden met vlies behang met een patroon. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Cando binnendeuren aflakken

Ik wil graag 9 binnendeuren laten aflakken. Wat kost dat?

Buitenschilderwerk bij een tussenwoning

Graag willen wij het houtwerk aan de buitenkant van het huis laten schilderen. Dit heb ik het liefst voor de winter. Het betreft de voor- en achterkant van een tussenwoning, begane grond en eerste verdieping. Eén plek heeft houtrot bij een raam boven, 2 deuren staan alleen in de grondverf.

Trapgat behangen

Graag willen we een trapgat laten behangen wil graag indicatie wat dat gaat kosten trapgat standaard maten wel vrij hoog 3 rollen behang hebben we nodig

Muren met latex laten spuiten

Wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behang- en schilderwerk herstellen

Kun je voor mij een offerte maken voor het behangen (vliesbehang) en verven (sikkens kwaliteit, ral 9170 ivoor) van een muur van 15 m2 (incl. 2 ramen)?

Behang- en schilderwerk

Eind deze maand ontvangen wij de sleutel van onze nieuwbouw appartement, 120 m2 groot. Er dienen 8 kozijnen geschilderd te worden. Daarnaast dient de woonkamer, hal, 3 slaapkamers en de keuken te worden behangen. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen waar wij het beste voor kunnen kiezen en de verschillen kunnen bespreken.

Behangen en sauzen in een nieuwbouwwoning

Ik wil graag mijn woonkamer, hal en slaapkamers laten behangen met glasvezelbehang en deze ook laten sauzen. Het gaat om een nieuwbouwwoning en totaal is het ongeveer 120 m2.

Keukenkastjes schilderen

Het betreft het schilderen van 9 keukenkastjes.