Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Wijk bij Duurstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Wijk bij Duurstede heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Wijk bij Duurstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Wijk bij Duurstede of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Wijk bij Duurstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenschilderwerk begane grond en eerste verdieping, deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, buitenschilderwerk hout, behangen van hele nieuwbouwwoning, buitenmuur huis laten verven, muren, plafond, deuren en kozijnen schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Wijk bij Duurstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Wijk bij Duurstede:

Tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen

Wij willen graag de kozijnen aan de voorzijde van het huis laten schilderen. Ook zit er wat houtrot dat weggehaald moet worden. Het gaat in totaal om 3 verdiepingen (10 kozijnen). De verf van Sigma hebben we al in huis (1 liter, kleur 7021).

Buiten schilderwerk achtergevel voorgevel

Ik wil 3 deuren en 3 kozijnen schilderen aan de voorkant van de woning, een schuur raampje, en 4 kozijnen aan de achterkant. Ik zal de verf kopen. Graag een offerte.

Dakrand schilderen

Ik woon in een hoekwoning met een dak met een flinke overstek. Ik wil de onderzijde daarvan graag laten schilderen. Het is een hoekwoning met garage. Er is een steiger nodig bij de klus. Ik laat het werk hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Plafond van huiskamer en keuken schilderen

Ik wil graag de plafonds van de huiskamer en de keuken laten schilderen.

Wit spuiten van diverse wanden

Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Gegronde open trap schilderen

Ik wil graag één open trap in de entree laten schilderen. De trap is al 2 x gegrond.

Binnen schilderwerk laten uitvoeren

Ik wil een deel van mijn woning laten schilderen. Het gaat om één open trap, de houten leuningen, 1 gangplafond, 1 buitendeur, 2 binnendeuren, 3 deurkozijnen.

Latex spuiten in de keuken, woon- en eetkamer

Het betreft het spuiten met latex van de wanden in woon-/eetkamer en keuken. De oppervlakte is ongeveer 75 m2 en de woning wordt waarschijnlijk half februari opgeleverd.

Dakkapel schilderen

De dakkapel laten schilderen, inclusief kozijnen. Dakkapel bevindt zich op de 1e verdieping. Het betreft alleen de buitenzijde van de dakkapel.

Kamers behangen

Het behangen van een huiskamer en twee slaapkamers plus een hal. Ik schat 30 rollen behang van 10 meter of 20 rol behang van 15 meter. Behang wordt bijgeleverd. Gezien de keus. Geen vliesbehang.

Buitenschilderwerk huis

Het hout- en plaatwerk aan de buitenkant van het huis schilderen. Twee onder een kap, met twee verdiepingen, aan twee kanten schilderen, er zitten boeidelen (6 stuks, elk 4-5 meter breed). Plus ramen en deuren.

Schilderen buiten

Schuren en duurzaam schilderen van draaiende delen van 6 kozijnen en de voordeur in andere kleur aan de buitenzijde van de woning. De kozijnen zijn 2 meter hoog en 1,5 meter breed en zitten op de begane grond (2 ramen en deur), eerste (2 ramen) en tweede verdieping (1 raam). Kan van binnenuit gedaan worden.

Huis schilderen buitenkant

Schilderen buitenzijde woning. Helft van dubbel woonhuis. 2 dakkapellen waarvan 1 op zolder en 1 op 1e verdieping. Verder alle ramen en kozijnen. Ook een garagedeur en dakgoten.

Het betreft buiten schilderwerk van de ...

Het betreft buiten schilderwerk van de kozijnen (voorkant huis begane grond plus eerste verdieping, zijkant twee ramen, achterkant alleen (klein) dakkapel). Graag een SCHRIFTELIJKE indicatie van de kosten.

Het betreft een jaren 80 rijtjeshuis, ...

Het betreft een jaren 80 rijtjeshuis, waarvan alle binnenmuren en plafonds opnieuw bewerkt moeten worden. Een deel van het huis is nu behangen. De muren moeten gebroken wit worden. Project moet in de eerste week van augustus worden uitgevoerd!