Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Westbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Westbroek heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Westbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Westbroek of directe omgeving.

17 klanten uit Westbroek bevelen een bij Casius in Westbroek aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 6,8/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Westbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenboel tussenwoning schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Westbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Westbroek:

Gevel keimen 100 m2

Vrijstaand huis met ongeveer 100 - 150 m2 muur, maar dat is niet helemaal exact opgemeten. Graag opmeten door vakman. Graag afspraak om te zien of er moet worden voorbewerkt. Het gaat om het keimen van de gevel. Graag een specialist!

Bestaande villa wanden met latex afspuiten

In een bestaande villa zou ik de wanden met latex willen laten afspuiten. Gaat om totaal 500 m2. Ongeveer 200 m2 heeft nu spachtelputz en ongeveer 300 m2 is nu glad gestuct. Rond 15-20 juli zou de uitvoering moeten zijn.

Buitenschilderwerk

Het gaat om het schilderen van het gehele buitenwerk. Twee deuren, luifel bij de voordeur, 7 ramen en een nokverhoging.

Renovlies behangen

Ik heb een nieuwbouw 3 kamer appartement gekocht dat behangen moet worden

Dakkapel opnieuw schilderen

Het hout wat gebruikt is voor onze dakkapel is niet goed afgeschuurd. Er zit een soort laagje tussen die eraf geschuurd had moeten worden voordat de verf erop ging. Dus nu bladdert de verf eraf. De dakkapel zit achterop ons huis waar ook een uitbouw onder zit. Er zal dus een steiger op de uitbouw moeten komen denk ik. Dit moet dus opnieuw geschuurd en geschilderd worden.

Ik wil graag woning laten schilderen en behagen

Ik wil mijn woning laten schilderen en behangen Het gaat om 63m2 wanden, 27 m2 plafond . Behangen 14 m2 met glasvezel behang. De keuken plafond 5 m2 is afgebladderd , ook schilderen.

8 deuren en kozijnen schilderen en muren sausen

8 deuren en kozijnen schilderen,en sausen van muren en plafonds! het huis is ongeveer 80m2.. Alvast bedankt!

Vliesbehang aanbrengen

Ik wil op mijn slaapkamer, overloop en kantoor wit vliesbehang laten aanbrengen. Het renoveren is nodig omdat het huis werkt en er in de loop van de enkele jaren na het schilderwerk weer scheurtjes ontstaan. Verder zouden wij het plafond in de slaapkamer wit gemaakt willen hebben. Het huis heeft bouwjaar 1935.

Spachtelputz muren in andere kleur spuiten

Ik wil graag mijn muren een andere kleur laten verven. Het liefst spuiten. De kleur is nu beige, ik wil graag de muren in het wit laten spuiten. De muren zijn van spachtelputz die al heel oud zijn. Het gaat om in totaal 70 m2 binnenwanden. Het is op de begane grond.

Schilderen van de buitenmuur

Buitenmuur 2e verdieping, 3 zijden verven. De afmetingen per kant is 2.5 x 5 meter, dus aan drie zijden. Het is een muur die met pleisterwerk is afgwerkt. Aan 1 kant is er onder vochtdoorslag. Plat dak. De muur zal eerst moeten worden schoon gemaakt. en daarna verven, eventueel extra impregneren? Op 1e verdieping kun je staan op plat dak. Eventueel ook 2 kozijnen in de muur verven. Huis is 17 jaar oud.

Zoldertrap schilderen

Ik wil graag dat de trap naar de zolder netjes wordt geschuurd en geschilderd. Het betreft een trap in een (nieuwbouw)huis van 20 jaar oud. Tevens iets van schilder werk op overloop.

Verschillende meubels laten spuiten

Ik zoek een schilder om de volgende meubels te laten schilderen: 1 eettafel alleen onderzijde 1 salontafel alleen onderzijde 1 sidetafel alleen onderzijde 1 3 deuren dressoir alleen onderzijde

Slaapkamer behangen

Het gaat om een slaapkamer op de begane grond waarvan de muren glad zijn met hier en daar een heel kleine oneffenheid. Het bedraagt ongeveer 33m2. Dit willen wij met renovlies behangen hebben. Graag inclusief materiaal

Houtrot verhelpen en buitenschilderwerk uitvoeren

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 8 kozijnen, 5 deuren en de schuur. Dit gaat om houten ondergronden.

Meubels verven

Graag een offerte voor tv kast, dressoir, open boeken kast, salon tafel en eettafel. Materiaal heb ik niet, dit wil ik graag wel in overleg doen met de vakman, over wat voor soort verf enzv

Woning laten behangen

Ik wil in mijn seniorenwoning de woonkamer en de slaapkamer van nieuw behang voorzien. Gaarne offerte voor zowel oud behang verwijderen als nieuw behang aanbrengen. Woonkamer : 30 m2. Slaapkamer : 20 m2. Voorkeur om werkzaamheden af te ronden voor de 20e mei. Er kan vanaf nu gestart worden.

Raam kozijnen van 2 dakkapellen schilderen

Ik heb 2 dakkapellen waar alleen de ramen en de kozijnen geschilderd moeten worden. Het boeiboard is bekleed met Rock pannel en de zijkanten ook dus die hoeven niet geschilderd te worden. Geef in de offerte aan wanneer het uitgevoerd kan worden.

Deuren met deurposten spuiten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het spuiten van 10 gladde stompe binnendeuren. Daarnaast graag ook de prijsopgave voor het spuiten van de bijbehorende kozijnen.

Schilderwerkzaamheden buiten

3 Slaapkamer ramen buitenkant schilderen. Woonkamer 2 ramen buitenkant schilderen. Voordeur buiten en binnen schilderen, heeft extra aandacht nodig. Openslaande tuindeur buiten en binnen schilderen.

Woning laten schilderen buitenkant

Ik wil mijn woning aan de buitenkant laten schilderen. Het gaat om een raamkozijn aan de achterkant met een uitslaande raam en een deurkozijn met deur alles befaamde grond. Voorkant raamkozijn met uitslaande raam en kozijn met voordeur. Boven Rabat delen, raamkozijn en badkamer raamkozijn. Verder nog een schuur met deurklink en deur, Rabat delen en een klein raamkozijn.

Dakkapellen en nok laten schilderen

Dakkapel voor en achter het huis moet geschilderd worden en ook de nok van het dak. Daar zitten wat zachte stukjes hout die vervangen moeten worden. Huis is hoekhuis, drie etages hoog.

Binnenschilderwerk

Wil me hele huis van binnen laten opknappen het gaat om schilderwerk het is 85m2. Dan hebben we het over deuren kozijnen muren plafon en radiatoren.

Schilderwerk + reparatie van aantal kozijnen

Ik wil een gedeelte van mijn woning laten schilderen / kozijnen laten repareren. Het gaat om: 1)Voorzijde: kozijnen en deur, daklijst. Foto 4,5 2) Voorzijde dakkapel (ook herstelwerkzaamheden nodig) foto 1,2,3 3) Achterzijde: deur en kozijn (onderdorpel moet ook worden gerepareerd) foto 6,7 Zie foto's voor meer info

Buitenschilderwerk

We zijn op zoek naar een schildersbedrijf om de houten kozijnen (21 ramen + 2 grote ramen aan de tuinkant) en deuren (voor- en achterdeur) te laten schilderen. Het liefst z.s.m. en anders in overleg.

Painting wooden window frames

We need to paint 2 wooden window frames from outside using the same colors (as on the photo). Below the apartment there is Albert Heijn, so probably smth has to be arranged to put a ladder. The measurments are approximately 2,5 x 1,5 meter.