Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muren (325 m2) en plafond sauzen:

Muren (325 m2) en plafond sauzen

Ik wil de wanden en plafond laten sausen. Ondergrond is saus klaar stucwerk. 87,3 m2 plafond en 325 m2 wand Eventueel voorstrijken op kleur en afwerken met 2 lagen Sigma latex. Graag ook het stucwerk nalopen en eventueel repareren. Offerte graag opsplitsen in plafond en wand.
Onze klant uit Vleuten (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren (325 m2) en plafond sauzen uit heel Nederland:

Behangen muren

In een nieuwbouwwoning 325 m2 muren behangen, muren zijn behangklaar.

Muren in nieuwbouwhuis spuiten

Begint mei krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. De woning is nog helemaal leeg, maar er staat wel een keuken in. We willen graag ongeveer 325 m2 muren op alle verdiepingen gespoten hebben. De muren zijn nog niet voorbewerkt.

Nieuwbouwwoning stucen en spuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen alle muren op alle verdiepingen glad afwerken, zo'n 325 m2, en met latexverf laten spuiten. Daarnaast willen we de schuine zolderwanden laten spuiten. De schuine wanden / dit zijn onafgewerkte houtspaanplaat dakwanden. Van het totaal aan opgegeven oppervlakte bedraagt hierin de daken ongeveer 88 m2 platen. Optioneel willen we het plafond op de benedenverdieping glad laten maken en latex spuiten. Wanden Vierkante meter: 400 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 170

Renovlies en latex aanbrengen

Het latex spuiten van circa 325 m² muren en 142 m² plafond. Inclusief het afplakken en vloer afdekken. Kleur wit met uitzondering van een muur (licht grijs, circa 15 m²). Het aanbrengen van renovlies op twee muren en trapgat (circa 33 m³). Inclusief afkitten.

Modelwoning met stucwerk afwerken

Het gaat om een nieuwbouw huis, met schuine wanden. Hier wil ik graag de muren en plafonds mooi afgewerkt van hebben. Wanden Vierkante meter: 325 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Spack op binnenmuren spuiten

We willen graag in onze nieuwbouwwoning spuitspackwerk aan laten brengen. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 325 m2. De meeste muren willen we wit of gebroken wit, een aantal muren willen we in kleur.

Stucwerk en sauswerk in Vleuten

SPOED, starten 21-7-2016: In verband met het afzeggen door een andere stukadoor zijn wij met spoed op zoek. Ik wil op de begane grond en de 1e etage de muren en plafonds laten stucen en sausen (woonkamer, keuken hal, 2 slaapkamers en overloop). Ook de trapopgangen van de begane grond naar de 1e etage alsmede die van de 1e etage naar de 2e etage vallen onder de opdracht. Ongeveer 325 m2

Glasvezelbehang verwijderen

Er moet in een appartement totaal 125 m2 glasvezelbehang worden verwijderd en daarna de muren worden glad gestuukt. Muren zijn 3,20 m hoog. Tevens moeten alle wanden inclusief de stuuk wanden worden geverfd. Totaal 325 m2. Tevens moeten de plafonds worden geverfd. Totaal 143 m2. Ik zou graag een offerte hiervoor krijgen.

Woningen verbouwen

3 Woningen verbouwen. Het betreft een verbouwing aan 2 vrijstaande woningen; woonoppervlakte van 382 vierkante meter en 325 vierkante meter en 1 tussenwoning van 3 etages die totaal gestript is en totaal verbouwd en afgewerkt moet worden. Muren moeten uitgebroken worden, nieuwe binnen en buitenmuren. Plitsing van kamers, verbouwing van de badkamer, aanbouw plaatsen.

Verbouwen stenen (deels ook houten) ...

Verbouwen stenen (deels ook houten) schuur (± 230 X 325 cm) tot kantoortje/studiootje. De schuur staat met de lange zijde aan de achterkant van de tuin (langs achterom). Daarnaast is een open doorgang van ± 195 cm tot aan de schutting van de buren. De afmetingen van de schuur moeten aangepast tot ± 230 X 275 cm. Plaatsen deur en nieuw raam. Muren nakijken en isoleren, vloer en plafond plaatsen. De doorgang naast de schuur wordt een overdekte fietsenstalling. Daarvoor moeten de muren van 325 cm van de schuur en het dak worden doorgetrokken en twee deuren (voor en achter) worden geplaatst. Electriciteit nu aanwezig in schuur. Electriciteitspunten aanleggen.