Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muren met renovlies behangen en daarna spuiten:

Muren met renovlies behangen en daarna spuiten

Het huis uit 1920 dient boven gestuukt te worden. Wanden Vierkante meter: 340 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 165
Onze klant uit Vleuten (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren met renovlies behangen en daarna spuiten uit heel Nederland:

Huis van stucwerk voorzien

Er zit nu renovlies nu op de muren. We willen ook alles laten verven. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren voorzien van renovliesbehang

Ik wil graag mijn muren in de woonkamer en keuken laten behangen met renovlies. Huidige ondergrond beton en diverse materialen (totale afmeting van de ruimtes circa 35 m2).

Nieuwbouwwoning stucen en sauzen

Ik heb een nieuwbouw woning gekocht en wil de muren laten stucen en sausen. De woning wordt behangklaar opgeleverd. Alle wanden graag. Wat is beter renovlies of stucwerk? Het gaat om 185 vierkante meter. Huidige ondergrond: Beton. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk en afspuiten latex. Ik heb de 2e verdieping nog niet meegerekend maar daar moeten wellicht ook nog ruimtes gemaakt worden. Prijs ook graag met sauswerk en zonder sauswerk. Kan er over renovlies ook weer behang geplakt worden?

Ruimte stucen voor renovliesbehang

De muren van onze nieuwe woning bestaande uit 3 woonlagen, deels betonblokken en deels al gestuct moeten strak klaar gemaakt worden voor een renovlies behang. Ook de plafonds deels gestuct en deels beton moeten nog worden gladgetrokken. Daarnaast zijn er 2 badkamers moeten ook strak gestuct worden in verband met het betegelen. De wanden zijn ongeveer 100 m2. Huidige ondergrond is divers. De gewenste afwerking graag glad strak pleisterwerk. Kunt u ongeveer een prijs geven voor het stucen. Is dit per m2? Of word er een vast bedrag afgesproken? Graag hoor ik spoedig van u.

Nieuwbouwwoning glad pleisteren

Het gaat om 218 m2. De muren in de woning zijn niet behangklaar gebleken. We zouden renovlies behang laten plaatsen maar dit lukt nu niet. Heeft u op korte termijn een stucadoor die de wanden behangklaar kan maken? Plafond Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 135

Woning stucen of met renovlies behangen

Ik laat in Groningen een nieuwbouwhuis bouwen en twijfel inderdaad nog tussen stuc en renovaties behang. Ik zou graag een offerte ontvangen voor alle muren, voor zowel de begane grond, als de eerste en tweede verdieping als de zolder. De toilet alleen vanaf halverwege (ivm betegeling) en de badkamer is niet nodig (volledig betegeld). Alvast bedankt voor uw informatie. Met vriendelijke groeten, wanden Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren glad stucen en sauzen

Woning uit 2012 nu voorzien van renovlies. Wij willen de woonkamer, keuken,hal en 2 x trapgat laten stuken en daarna sauzen. De oppervlakte bij elkaar is 125 m2 Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw plafonds stuken

Wij hebben nieuwbouwwoning in Pijnacker gekocht, waarvan de oplevering gepland staat voor januari 2018. In verband met kans op scheuren, gaan wij de muren voorzien van Renovlies behang, maar het plafond willen we waarschijnlijk wel laten stuken. Deze wordt namelijk opgeleverd met v-naden en dat vinden we niet mooi. Uiteraard zal er bij plafond ook kans op scheuren bestaan, dus we horen graag wat uw advies in deze is en wat u voor ons kunt betekenen. Het zou gaan om het plafond van de woonkamer à 60 m2 en plafond in de badkamer à 6,5 m2. Graag zien we uw reactie tegemoet. Bij voorbaat dank! Plafond: 60 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Muren stucen en schilderen

Bestaande woning uit 2012 voorzien van renovlies behang wil ik graag gestuukt (glad pleisterwerk) en geverfd (1 muur in een kleur en de rest wit) hebben. Betreft woonkamer, hal en twee keer trapgat. Het gaat om totaal ongeveer 125 m2.

Behangklare muren nieuwbouw bewerken

Wij twijfelen tussen het (laten) aanbrengen van renovlies behang en verven van de behangklare muren in ons binnenkort op te leveren nieuwbouwhuis. Wat zouden de kosten zijn van ongeveer 300 m2, het liefst de goedkopere optie van het airless verfspuiten? Als jullie eerst een laagje stukadoren, zullen er dan niet op korte termijn scheuren komen (daar waarschuwt iedereen ons voor). Ik hoor graag,

Partners

Partners van Casius