Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor dichte trap schilderen:

Dichte trap schilderen

We hebben een dichte trap met 2 draaiingen welke gestoffeerd is geweest. De trap is met alabastine lijmafbijt behandeld, oude verf is met verfafbijt behandeld en alles is met de krabber verwijderd en daarna opgeschuurd. Wij willen graag de trap laten schilderen. Wat zijn de kosten en wat wordt hiervoor gedaan? Uit hoeveel en welke lagen bestaat het schilderen?
Onze klant uit Vleuten (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dichte trap schilderen uit heel Nederland:

Trap met laminaat renoveren

Ik wil mijn trap laten renoveren. Met laminaat. Totaal aantal treden 26. (13 dichte en 13 open trap)

Verwijderen van de vloerbedekking van een dichte trap

Wij willen volgend voorjaar het hoogpolige tapijt laten verwijderen van onze trap. Het gaat om een dichte trap van 15 treden waar het tapijt ook op de zijkanten zit. De lijmresten hoeven er niet af, want we laten de trap voorzien van nieuwe vloerbedekking. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloerbedekking verwijderen van een dichte trap

Wij willen de vloerbedekking met stootranden (PVC) verwijderen van de dichte trap met 13 treden. Vloerbedekking is aangebracht in +/-1970. De klant wil graag met de vakman nog overleggen wat er allemaal nodig is om de werkzaamheden te voltooien.

Tapijt verwijderen van de trap

Graag offerte voor verwijderen van tapijt van 2 trappen Een open trap 12 treden Een dichte trap met bekleedde zijkanten. Ook 12 treden.

Houten traptreden dieper maken

Ik heb een woning in Den Haag met een dichte houten trap. Deze trap gaat vanaf de begane grond in een keer naar de 2e verdieping en heeft daarom 38 treden en is vanzelfsprekend vrij stijl. Er zitten twee draaiingen in de trap. Ik wil graag onderzoeken of het betaalbaar is om de diepte van de treden met 2 cm uit te breiden. De trap zit achter een deur en dus niet in het zicht. Het hoeft dus niet ontzettend 'mooi' te zijn. De klus hoeft pas in september 2018 uitgevoerd te worden. Mijn vraag aan u is of u alvast een indicatie zou kunnen geven (bandbreedte) waar ik aan moet denken als ik dit zou willen uitvoeren. Zoals gezegd hoeft het niet chique of met spotjes etc.

Lijmresten verwijderen

Het betreft een dichte trap van 13 treden. Op de treden ook nog resten van dempingsmateriaal

Trappen schilderen

Schilderen van trap en balustrades. Het gaat om 1 dichte trap en 2 open trappen 2 balustrades

Trap renoveren en laminaat leggen

Wij zoeken een vakman voor het leggen van ongeveer 45 m² laminaat op een vliering en in 3 kleine slaapkamers. Bovendien willen we traprenovatie laten plaatsen op een dichte trap. Daarop zit nu nog tapijt, maar dat zullen we zelf verwijderen. We willen de klus graag op 18 november laten starten, maar eerder mag ook in overleg. Wij zullen alle materialen zelf kopen. Wij ontvangen graag uw gedetailleerde offerte per onderdeel.

Traprenovatie met Flexxstairs

Ik zou graag 2 trappen willen laten renoveren met Flexx stairs stick. Het betreft een dichte trap met 1 draai en 1 open trap met 2 draaien, beide met 12 treden. De wangen van de trap worden in deze klus niet meegenomen. De onderzijde van de open trap wordt geschilderd, dus voor deze klus, alleen bekleden van de zichtzijde. Wij zullen zorg dragen voor de benodigde materialen. De trap is momenteel geschilderd en nog in goede conditie. Graag ontvang ik een offerte.

Tapijt op een trap vervangen door Flexxstairs

Wij hebben een lange dichte trap met 18 treden en bovenin een bocht. De hele trap is bekleed met tapijt, inclusief de zijkanten. Wij zoeken een vakman die voor ons al het tapijt kan verwijderen en er flexxstairs trapbekleding op kan plaatsen. We weten niet hoe de zijkanten eruit zullen zien na het verwijderen van het tapijt. Misschien moet daar ook een afwerking op worden aangebracht. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarbij graag uw plan van aanpak en offerte.

Partners

Partners van Casius