Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor dichte trap schilderen:

Dichte trap schilderen

We hebben een dichte trap met 2 draaiingen welke gestoffeerd is geweest. De trap is met alabastine lijmafbijt behandeld, oude verf is met verfafbijt behandeld en alles is met de krabber verwijderd en daarna opgeschuurd. Wij willen graag de trap laten schilderen. Wat zijn de kosten en wat wordt hiervoor gedaan? Uit hoeveel en welke lagen bestaat het schilderen?
Onze klant uit Vleuten (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dichte trap schilderen uit heel Nederland:

Trappen renoveren

Wij willen graag onze 2 dichte trappen laten renoveren, middels materiaal CanDo. Het gaat om 1 rechte trap en 1 trap met een 1/4 bocht naar links.

2 x houten trappen inmeten en laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het maken en plaatsen van 1 dichte trap en 1 open trap beide met en dubbele draai. Deze trappen moeten ter plaatse ingemeten worden en gemonteerd. Inclusief leuning en traphekjes. Alles in de grondverf. Dit wordt gemaakt voor een nieuwbouwwoning dus geen voorwerk nodig.

CanDo traprenovatiesysteem monteren

Ik wil mijn bestaande trapbekleding vervangen door een cando trapsysteem. (Deze worden door Praxis verkocht). Wat kost het plaatsen van deze treden? (dichte trap 13 treden).

Trappen egaal laten schuren

Ik wil 2 trappen egaal laten schuren en lichte lijmresten laten verwijderen. De zoldertrap bestaat uit 11 open treden en 1 dichte trede. De beneden trap bestaat uit 7 open treden en 6 dichte treden. De zijkanten hoeven niet worden geschuurd.

Traprenovatie met overzettreden

Wij willen een dichte trap bekleden met overzet treden plus de stoot plinten. Het zijn dertien treden met een kleine bocht. Een standaard trap zoals in de meeste huurwoningen. Betreft de overzet treden, wij staan open voor advies voor de beste optie hierin.

Houten dichte wenteltrap monteren

Welke vorm moet de trap hebben? Draaitrap of wenteltrap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Een wenteltrap wordt verwijderd. Daarvoor moet een dichte trap worden geplaatst.

Voorgefabriceerde opbouw maken

Het gaat om het plaatsen van een opbouw op een bestaand plat dak. In het bijgevoegd bestand "Plattegrond 2e verdieping dakoverzicht" zijn de verschillende bouwnummers uit de straat te zien. Graag wil ik een offerte laten opstellen voor een dakopbouw voor Bouwnummer 3 met een dichte trap naar de opbouw. De afmetingen zullen gelijk zijn aan de opbouw van Bouwnummer 2. Graag een offerte casco en volledig afgewerkt zonder waterleidingen.

Prefab dakopbouw op plat dak

Plaatsen opbouw op bestaande platte dak. In bijgevoegd bestand Plattegrond 2e verdieping dakoverzicht zijn de verschillende bouwnummers uit de straat te zien. Graag wil ik een offerte laten opstellen voor een dakopbouw voor Bouwnummer 3 met een dichte trap naar de opbouw. De afmetingen zullen gelijk zijn aan de opbouw van Bouwnummer 2. Graag een offerte casco en afgewerkt.

Binnen- en buiten schilderwerk

Er dient een dichte houten trap met 13 treden in de grondverf geplaatst te worden en afgelakt. Aan de buitenzijde dienen er 6 kozijnen van diverse afmetingen, 1 schuurdeur, een voordeur, een schuifpui en de boeidelen geschilderd te worden.

Trap renoveren en laminaat leggen

Ik wil graag een trap laten bekleden met flexxfloors inclusief stootborden en trapprofielen. 12 treden, 13 stootborden, dichte trap met draai. Graag offerte via mail.

Partners

Partners van Casius