Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Vleuten of directe omgeving.

622 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: voor en achtergevel kaleien in gebroken wit, alle muren van het huis sausen, buiten schilderwerk van deuren en kozijnen, nieuwbouw woning schilderen, complete buitenschilderwerk van kozijnen en deuren, inclusief verwijderen zonneweringen, nieuwbouwwoning behangen met renovlies, plafonds witten (75 m2) en muren (110 m2) behangen, nieuwbouw woning wanden sausen, behangen en kitten van 380 m2 wanden, muren (325 m2) en plafond sauzen, vloer schilderen, wanden in nieuwbouw woning spuiten, binnen sauzen, plafond en muren spuiten of schilderen, renovlies behang plaatsen op wanden en sausen, renovlies behang plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Vleuten:

Muren (325 m2) en plafond sauzen

Ik wil de wanden en plafond laten sausen. Ondergrond is saus klaar stucwerk. 87,3 m2 plafond en 325 m2 wand Eventueel voorstrijken op kleur en afwerken met 2 lagen Sigma latex. Graag ook het stucwerk nalopen en eventueel repareren. Offerte graag opsplitsen in plafond en wand.

Behangen van slaapkamers

I need help of an expert to lay wallpaper on one side of the wall in 2 bedrooms each. I have the wallpaper ready. Measurements. 1) Master bedroom wall - 260 x 310 cm 2) 2nd bedroom wall - 260 x 415 cm Note: Master bedroom wall needs to be painted white before the wallpaper is laid.

Buitenkant huis schilderen

Schilderen van de gehele buitenkant. Kozijnen en deuren (voordeur, achterpui). Voorkant: 3 ramen + voordeur + dakkapel + dakrand Zijkant: 6 ramen (3 op bgg + 3 op 1ste verdieping) + 2 ramen hoog in het dak, weet niet of dat hout is + dakrand Achterkant: pui, 2 ramen 1ste verdieping + dakkapel + dakrand.

Buiten schilderwerk

Het gaat om het schilderen van de kozijnen en deuren (exclusief de voordeur, die is net gedaan) en inclusief het Werzalit aan de voorkant, zijkant en achterkant. Eventueel willen de buren meedoen.

Sauzen van wanden

Alle wanden in het huis zijn enkele jaren geleden reeds wit gesausd. Nu willen we (vrijwel) alle muren in de woning opnieuw wit laten sauzen en mogelijk 2/3 wanden in de woning in een andere kleur laten sauzen. - woonkamer - kantoor - keuken - hal - slaapkamer 1 - slaapkamer 2 - slaapkamer 3 - trapopgang begane grond naar 1e verdieping - trapopgang 1e verdieping naar 2e verdieping - overloop 1e verdieping - overloop 2e verdieping Voor m2 zie tekening begane grond van de woning in de bijlage. Tekeningen van 1e verdieping eveneens beschikbaar (kan maar 1 foto hier uploaden)

Trap schilderen

I bought a house and has glued carpet at the stairs. I would like to remove the carpet and paint the stairs. Trappen is closed trap with 14 steps. I would like to receive offer separately for removing carpet and painting the stairs and also separately only for painting stairs. I would like also to know if it is worthy to install traptrede instead of painting the stairs. Op 8 maart ontvang ik de sleutel van mijn woning. Op de dichte trap met 14 treden zit nu tapijt. Het tapijt en de lijm dient te worden verwijderd. Hierna wil ik de trap laten schilderen. Kunt u de werkzaamheden separaat offreren?

Woonkamer schilderen

Het plafond in de woonkamer van 60 m2 en de wanden van ruim 70 m2 willen wij graag laten sauzen. Daarnaast moeten de kozijnen van de begane grond, 3 stuks, en de openslaande deuren met het raampartij daarnaast geschilderd worden.

Vaste zoldertrap schilderen

Het betreft binnenschilderwerk. Een vaste open trap naar zolder inclusief leuningen. Er zitten enkele deukjes in het houtwerk die herstel moeten worden.

Trap en wanden schilderen

Graag zouden we onze houten trap laten schilderen (van de begane grond t/m de zolder op de 2e verdieping) inclusief de wanden rondom het trapgat. De trap van begane grond naar de 1e verdieping is een dichte trap en de trap van 1e verdieping naar zolder is een open trap. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor de bovenstaande werkzaamheden in de winterperiode. Graag zouden we ook graag horen of de werkzaamheden dit jaar nog uitgevoerd zouden kunnen worden? De wanden zijn totaal ongeveer 50 m2.

Buitenboel schilderen

Het gaat om het schilderen van 1 deur, 2 deurkozijnen, klein badkamerraam, 1 enkel raamkozijn, 3 raamkozijnen die geopend kunnen worden, 2 keer een halve pui met 1 raam die open kan en een aluminium schuifpui die in de nieuwe kleur mee-geschilderd dient te worden.

Open trap schilderen

Het betreft het schuren en schilderen van een open trap en zo mogelijk ook de balustrades (begin en eind van de trap). De verf bladdert niet.

Zolder schilderen

Slecht spuitwerk, waarschijnlijk niet goed voorbehandeld, doet al jaren stukken naar beneden komen. Ik ga volgend jaar verhuizen dus wil het goed eruit laten zien en mag geschilderd worden. In mijn huis volgend jaar wil ik alles latex laten spuiten. Bij voordelige prijs mag dat ook, maar gaat nu vooral om huidige zolder.

Zolderverdieping schilderen

Het gaat om het schilderen van de zolderverdieping. Het gaat om het 'plafond', balkon & knieschotten. Zie bijlage voor plattegrond en impressie huidige zolder.

Schilderen in het woonhuis

Graag zouden wij een indicatie ontvangen voor het wit sauzen van de wanden en het plafond. Dit is ongeveer 12 jaar geleden gespoten. De woonkamer is ongeveer 12 meter lang en 6 meter breed en de gang 5 meter lang en 3 meter breed. Er zal ook 1 muur in de trapopgang gedaan moeten worden.

Muren met renovlies behangen en daarna spuiten

Het huis uit 1920 dient boven gestuukt te worden. Wanden Vierkante meter: 340 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 165

Kozijnen, trap (deels), wanden en plafond sauzen

Het werk is als volgt: Binnenwerk: totale oppervlakte van 48 m2. Dit zijn de kozijnen, deuren, trap en het houtwerk binnen. Buitenkozijn en deur schuur 2,10 x 1,00 Plafond overkapping buiten 3x2,50 meter Totaal oppervlakte te sauzen wanden kleur wit: 120 m2 Totaal oppervlakte te sauzen plafonds wit: 30 m2 Totaal oppervlakte te sauzen wand in kleur: 20 m2 Beschermlak in keuken: 6,5 m2 Graag zijn wij een offerte tegemoet of liever maken wij een afspraak zodat jullie zelf kunnen komen kijken.

Kozijnen van deuren schilderen

Heer, mevrouw, Deuren geschilderd in ral 9010 nu zijn de deurposten een geheel andere kleur ten opzichte van de deuren... Het betreft 3 deurkozijnen, kunt u mij een prijsopgave hiervan geven! Stalen kozijnen..

Spack repareren en opfrissen

De woonkamer/keuken heeft spack op muren en plafond. Er moet hier en daar gerepareerd worden en daarna graag weer opgefrist. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Waterschade met schilderwerk herstellen

Door een lekkage van ons dak hebben wij schade aan kozijnen, muren en plafond. Ik zou graag een offerte aanvragen wat de kosten zijn om deze bij u te laten herstellen en hoe jullie werken.

Kinderkamers verven

Ik wil twee kinderkamers laten verven. Ik heb de afmetingen niet en zou dit graag gemeten willen hebben. De ene kamer is 7 m2 en de andere kamer is 10-12 m2.

Dichte trap schilderen

We hebben een dichte trap met 2 draaiingen welke gestoffeerd is geweest. De trap is met alabastine lijmafbijt behandeld, oude verf is met verfafbijt behandeld en alles is met de krabber verwijderd en daarna opgeschuurd. Wij willen graag de trap laten schilderen. Wat zijn de kosten en wat wordt hiervoor gedaan? Uit hoeveel en welke lagen bestaat het schilderen?

Plafond spuiten

Wij hebben een appartement op de 1e verdieping met lift. Wij willen graag het plafond over laten spuiten en de naden dicht laten zetten en gelijk mee laten spuiten het is een plafond vanuit de bouw gespoten. Het is rond de 40 m2. Graag een vrij blijvende offerte. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond woonkamer en hal spuiten met latex

Wij hebben een nieuwbouwwoning. Hiervan is onlangs het plafond van de woonkamer/hal reeds glad gestuct door een stucadoor. Nu willen wij dit laten spuiten met latex. Ik heb als startdatum gekozen maar dat kan eventueel ook later. Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouw schilderen van binnen

Ik krijg in oktober mijn nieuwbouwoning opgeleverd en zou graag alles gesausd hebben in mat wit. Het gaat hier om begane grond en 1e verdieping. Muren en plafonds. Ongeveer 450m2. De wanden/plafonds zijn van Gypro RF platen en zijn afgestreken (behangklaar). De werkzaamheden dienen de 1e 2 weken in oktober beneden te zijn afgerond, de 3e week van oktober 1e etage. Tevens heb ik 2 hardhouten trappen die afgelakt moeten worden. En daarnaast kozijnen van ramen en roedes aan de binnenkant. Het gaat hier om de volgende kozijnen BG: 9 stuks kozijn 1000 mm*1850 mm met 6 vakken roedes), Openslaande tuindeuren 2419 mm*1990 mm (2*8 vakken roedes), Achterdeur 1035*2149 mm (8 vakken roedes), 3 kozijnen totaal maat 750 mm*2210 mm, Voordeur1 met raamkozijn (4 vakken) totaal 1660*2419 mm, voordeur 2 1035*2419 mm. Bovenetage 10 stuks kozijn 1000*1400 mm (4 vakken roedes), 2 stuks kozijn 670*1400 mm (2 vakken roedes). Graag hoor ik van u of u mogelijkheden heeft en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Graag gespecificeerd per onderdeel.

Plafond witten

Momenteel is de stukadoor bezig met het stuken van het plafond en een koof boven de keuken. Graag zouden wij deze gewit willen hebben (spuiten of sauzen). Het gaat om iets minder dan 60 m². In de woning staan nog geen meubels en ook is er nog geen vloer aanwezig. We laten de klus graag in week 35 uitvoeren.