Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Veenendaal of directe omgeving.

525 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Veenendaal:

Trap schilderen

Bestaande houten open trap met draai in woonkamer naar eerste verdieping. Schilderen in mat zwart. Tredes dichtmaken met glas

Dakkapellen en nok laten schilderen

Dakkapel voor en achter het huis moet geschilderd worden en ook de nok van het dak. Daar zitten wat zachte stukjes hout die vervangen moeten worden. Huis is hoekhuis, drie etages hoog.

Plafond en wanden nieuwe bedrijfshal spuiten

Ik zoek een latexspuiter die de wanden en plafonds van een nieuw bedrijfspand kan spuiten. De plafonds bestaat uit beton en de wanden zijn van kalkzandsteen. Het gaat om 130 m2 aan wanden en 95 m2 aan plafonds. Het plafond zit op een hoogte van 370 cm.

Het latex spuiten van wanden in een nieuwbouwwoning

Ik zoek een schilder die alle wanden van een nieuwbouwwoning kan voorzien van latex spuitwerk. Ik heb een nieuwbouwwoning van 3 lagen. Ik zou graag alles in 1 kleur (wit) willen hebben. Het gaat ongeveer om 220 m2. Daarnaast wil ik graag weten welke producten er gebruikt gaan worden. De wanden worden behang-klaar opgeleverd

Houtwerk buiten schilderen en de muren

Het betreft ene vrijstaande woning van 8.80 bij 12.80 meter groot met 2 woonlagen en daaraan vast via een corridor een garage van 5 bij 8 meter. De muren dienen te worden geschilderd inclusief de schoorsteen. Daarnaast dient al het houtwerk aangepakt te worden van de raamkozijnen, deuren en openslaande deuren.

Buitenmuren schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de buitengevels van mijn vrijstaande woning. Het zal gaan om ongeveer 170 m2 gevel.

Schilderen muren en kozijnen

Ik wil de kozijnen en deuren van mijn kantoorpand en kantine laten schilderen. Het gaat om 8 kozijnen en deuren.

Nieuwbouw latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 215 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 75

Volledige buitenschilderwerk

Graag krijg ik informatie en een prijsopgave van het buitenschilderwerk van mijn huis. Het schilderwerk is al even geleden gedaan en heeft wel een verse laag nodig. Start in overleg. Misschien kunt u aangeven wat voor u zou uitkomen? Schilderwerk is op de begane grond, de 1e en de 2e. De ramen op de 1e zijn voor een groot deel te schilderen vanaf een uitbouw van het huis (5 van de 7 kozijnen). De dakgoot is ook te schilderen vanaf een uitbouw (zie ook foto's). Bij 1 van de openslaande deuren moet een afdeklast vervangen worden (zie foto achterkant van het huis). Voordeur + raam naast voordeur doe ik zelf. Begane grond (in cm): - 99 B x 118 H - 197 B x 122 H (hoekraam) / 50% openslaand - 197 B x 122 H (hoekraam) / 50% openslaand - 44 B x 218 H - 192 B x 118 H / 50% openslaand - 194 B x 190 H - 185 B x 237 H (2 openslaande deuren) 1e etage (in cm): - 99 B x 118 H (niet bereikbaar via uitbouw) / openslaand - 99 B x 118 H (niet bereikbaar via uitbouw) / openslaand - 99 B x 118 H (WEL bereikbaar via uitbouw) - 193 B x 118 H (WEL bereikbaar via uitbouw) / 50% openslaand - 99 B x 118 H (WEL bereikbaar via uitbouw) / openslaand - 99 B x 118 H (WEL bereikbaar via uitbouw) / openslaand 2e etage (in cm): - 99 B x 118 H / openslaand - 196 B x 130 H (hoekraam) / 50% openslaand - 196 B x 130 H (hoekraam) / 50% openslaand - 192 B x 118 H / 50% openslaand Het betreft een hoekhuis, goed bereikbaar, voldoende parkeerplaats. * Schoonmaken, schuren en repareren waar nodig / oude schroeven / spijkers en dergelijke * Gronden * Aflakken met hoogwaardige lak

Renovlies op wanden aanbrengen en schilderen

Momenteel wordt ons nieuwbouwhuis gebouwd. In week 35 verwachten wij onze sleutel, vanaf die week kan er uitgevoerd worden. Nu zijn wij ons aan het oriënteren op renovlies behang. Wat zijn ongeveer de kosten per m2? Ik begrijp dat het renovlies vaak 1 keer wordt geschilderd in een witte kleur. Er zijn een aantal muren die wij een kleur willen geven. Sommige helemaal en sommige voor de helft (horizontaal). Wordt hier een meerprijs voor gerekend? De totale oppervlakte van de te behangen muren is ongeveer 280 m2. Materialen in overleg.

Slaapkamer behangen

Ik wil graag mijn slaapkamer wanden laten behangen. Er zal eerst behang van 2 wanden verwijderd moeten worden en daarna het behang Blossum van de Praxis geplaatst. Dit is behang met een print. De 2 muren is ongeveer 4.20 meter lang bij 2.50 hoog. Een ander wand met dezelfde afmeting dient te worden gesaust of er zal een bijpassend behang geplaatst moeten worden. De kast die tegen deze muur staat mag blijven staan.

Renovlies aanbrengen en schilderen

Wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Deuren en kozijnen schilderen

De kozijnen van de dakkapel wil ik laten schilderen. De zijkant is kunststof, de bovenverdieping is kunststof en beneden: kozijnen en 2 deuren schilderen.

Woning laten behangen

Ik wil mijn woning laten behangen. Het gaat om alle binnenste dragende muren (Zie bijlage). De buitenste muren hoeven niet gedaan te worden. Behang in bezit!

Plafonds spuiten

Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spuitverven van gestuct plafond

Wij hebben het plafond laten stucen. Dit is helemaal glad nu. Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Woning latexen

Wij hebben een bestaande woning gekocht, gebouwd in 1995. Graag willen wij de beneden etage laten spuiten in latex 9010. Voorafgaand zal er gestuukt en verbouwd worden. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Tripp Trapp stoelen spuiten

Dag, ik heb 3 tripp trapp stoelen in huis. War kost het bij u om deze te laten spuiten? (twee wit, een roze)

Muur met schimmel reinigen en witten

Graag laat ik een binnenmuurtje van 4 m2 reinigen, zit schimmel op, en daarna witten.

Schilderen en deuren afhangen

Ik wil de kamers in huis laten schilderen. Het plafond hoeft niet gedaan te worden. De muren zijn in een zeer goede conditie. Het gaat om een woonkamer (maximaal 40 m2) en drie kleine slaapkamers (maximaal 60 m2). Daarnaast wil ik binnen de houten kozijnen van de ramen en deuren verven en deuren laten afhangen. Het zijn 8 stompe deuren en verf heb ik in mijn bezit. Graag ontvang ik een offerte.

Woning behangen met glasvezelbehang

Wij willen onze woning graag laten behangen. Het is een nieuwbouwwoning. De gehele benedenverdieping en de eerste verdieping behangen. De begane grond heeft 70 m2 woonoppervlak en de bovenverdieping circa 50 m2. Behangen met glasvezelbehang. Wat kost dat? Per uur, per m2 of per rol? Behang is in overleg te leveren. Op 4 augustus is de oplevering, rond half augustus moet er behangen worden.

Muur behangen met vliesbehang

Graag ontvang ik een offerte voor mijn woonkamer te laten behangen met vliesbehang. Het betreft circa 50 m2. Materialen in overleg.

Broodkast wit spuiten of schilderen

Kunnen jullie een broodkast die eerst eiken patinee was en die wij een aantal jaar geleden hebben laten whitewash maken, wit spuiten of schilderen waarbij de houtnerf zichtbaar blijft? En wat zijn de kosten hiervan? Ik hoor graag van u.

Muren afspuiten met latex

Het betreft een nieuwbouw woning waarvan de wanden glad zijn. Deze wil ik graag met latex gespoten hebben. Wanden: 210 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Glasvliesbehang plaatsen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en deze wordt naar verwachting rond 1 juli opgeleverd. We willen daar graag ongeveer 215 m² laten behangen met glad glasvliesbehang zonder reliëf. Deze klus willen we in week 27/28 laten verzorgen. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier dan tijd voor hebben.