Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor ik wil graag woning laten schilderen en behagen:

Ik wil graag woning laten schilderen en behagen

Ik wil mijn woning laten schilderen en behangen Het gaat om 63m2 wanden, 27 m2 plafond . Behangen 14 m2 met glasvezel behang. De keuken plafond 5 m2 is afgebladderd , ook schilderen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ik wil graag woning laten schilderen en behagen uit heel Nederland:

Dakrenovatie met een zijde volledige geintegreerde zonnepanelen

Op mijn woning wil ik graag volledige dakrenovatie, inclusief isolatie aan de buitenkant en aan één zijde volledig geïntegreerde zonnepanelen. Ofwel: aan een kant uitsluitend zonnepanelen. Aan de andere zijde leipannen. Enkele zijde meet 50 m2.

Nieuwbouwwoning stucen

betreft nieuwbouw woning die in september wordt opgeleverd die ik wil stucen bouwnummer 226 wanden Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Buitenmuur deels afbreken en opnieuw metselen incl. spouw

Ik heb last van een koude brug boven het raamkozijn. Achterzijde woning. In dit stuk muur mist de spouw waardoor het niet isoleert en ik last van vocht heb in de winter. Ik wil dat de buitenmuur deels wordt afgebroken en opnieuw opgemetseld word, met een spouw ertussen. Gaat om een stuk van ongeveer 3,5 meter breed boven een kozijn.

Renovatie van het balkon

Het balkon lekt bij de aanhechting aan de woning, waardoor vocht doorslaat in de stenen in de woonkamer. De deklaag is niet meer goed en ik vraag me af wat de staat van de laag eronder is. Het balkon op de 1ste verdieping zal hersteld moeten worden of helemaal verwijderd. Ik wil graag advies en een offerte.

Gevel optrekken met steen

Ik wil mijn gevel optrekken met steen. Het gaat om de 1ste verdieping aan de achterzijde van de woning 6m breed. Buiten: ik wil 2 raampartijen +\- 2m (1 a 2 draaikiepramen + vast deel/of indien mogelijk deur(fransbalkon)+ draaikiepraam, kunststof kozijnen, elektrische rolluiken en middenafscheiding (tussen raampartijen) van steen. Binnen: ledverlichting in plafond, een tussenwand +\- 4m (verwarming en elektra hierin verwerkt), horren voor draaikiepdelen raam, afwerking binnen en het plafond gestuct. Ik zoek een aannemer die dit kan realiseren.

Epoxyvloer op cement dekvloer garage nieuwbouw

Ik wil epoxyvloer in garage op cement dekvloer. Ca 32m2. Betreft pas opgeleverde nieuwbouw woning.

Steenstrips realiseren buitengevel

Vrijstaande woning uit 1920 met oneffen buitenmuren voorzien van een steenstrip gevelbekleding. De muren zijn geïsoleerd. Ik wil een redelijk betaalbare oplossing in een stijl wat bij deze woning past. 60m2 in totaal, het gaat om 1 verdieping.

Dakkapel van 8 m lang plaatsen

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen aan de zijkant van het huis. Het betreft een vrijstaande woning dus de zijkant is goed te bereiken. De dakkapel moet ter hoogte van de eerste verdieping worden geplaatst. De afmeting van de dakkapel is 8 m lang. Graag van kunststof. Daarnaast graag ramen plaatsen, het liefst 3, met dubbelglas en inclusief horren.

Buitenkraan aan de voor- en achterkant van de woning

Ik wil graag in de voor en achtertuin een buitenkraan hebben. Hier hebben nog geen kranen gezeten, dus de leidingen moeten waarschijnlijk worden doorgetrokken. Het gaat om een kraan uit de gevel.

Vloeren nieuwbouw woning/flat egaliseren

Graag wil ik mijn vloer laten egaliseren van een nieuwbouw vloer in een nieuwbouw appartement. Het gaat om een betonnen vloer. Dit omdat ik graag een PVC vloer wil laten leggen, zonder daar een aparte ondervloer voor te leggen i.v.m. de de vloerverwarming die ik door heel het huis heb. Als het mogelijk is graag ook de prijs voor het leggen van een pvc vloer (zonder lijm, het is klik pvc) & plinten. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 67 vierkante meter. Het is op de 4e verdieping, er is een lift aanwezig.

Partners

Partners van Casius