Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behangen woonkamer:

Behangen woonkamer

Deel woonkamer ca. 6 m breed en 2,40 hoog. Behang willen we bij u uitzoeken.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen woonkamer uit heel Nederland:

Behangen en sausen

Onze woonkamer is zes jaar geleden gestukt. Er zitten een paar kleine deukjes in het stucwerk. Dit mag gerepareerd worden. Daarna vlies/ glasvezel behang en twee keer sauzen. Het gaat om 15 m2 wanden en 15 m2 plafond. Graag een offerte.

Behangen wand woonkamer

Behangen van woonkamerwand met openslaande deuren erin. Wand is glad gestuct en gesausd. Gaat om circa 25 m2.

Behangen van een 2 kamer appartement

Ik wil graag een 2 kamer appartement laten behangen met 15 rollen behang. Het gaat om de entree, woonkamer en slaapkamer. De woonkamer is 5,20 x 4,90 meter en de slaapkamer is 3,47 x 3,52 meter. De wanden zijn behangklaar en ik beschik over al het materiaal behalve een plaktafel.

Renovlies behang in gehele woning en sauzen

Ik wil graag renovlies behang laten behangen en sauzen (schrobklasse 1) van ongeveer 300 m2 in een nieuwbouwwoning. De hoogte van onze woning is 310 cm. Van de 300 m2 is naar schatting woonkamer1 18 m2 in F2.05.65 (sikkens) woonkamer 2: 22 m2 in F2.04.74 (sikkens) hal 12 m2 in F2.04.74 (sikkens) slaapkamer 1: 15 m2 in B5.05.52 (sikkens) De overige m2 is in een gewone wittint Ral 9010.

Nieuwbouwwoning stucen of behangen met renovlies

Graag zou ik mijn volledige nieuwbouwwoning stucen, met uitzondering van de badkamer en wc. Het gaat om totaal 230 m2. Een andere optie is alleen beneden, woonkamer en keuken en hal stucen (60 mtr2) en rest van de woning (bovenverdieping) spackspuiten of met renovliesbehang behangen (170 mtr). Nog een andere optie is om beneden helemaal stucen of met renovliesbehang te behangen en wel het plafond te stucen. Het zijn betonnen wanden. Graag voor alle opties een aparte offerte.

Het stucen van 3 wanden in een woonkamer

Ik zoek een stukadoor die 3 wanden in mijn woonkamer kan voorzien van stucwerk (vlammen). Het gaat om wanden die momenteel nog behangen zijn. Dit verwijderen we zelf. Het betreft 40 m2 met een maximale werkhoogte van 250 cm.

Behangen en witten van een woonkamer

Wij willen de wanden van de woonkamer laten behangen en plafond witten. Oppervlakte bedraagt 8,5 x 3,5 meter. We halen eerst zelf het behang eraf. De wanden zijn niet in allerbeste staat, maar ik wil het absoluut niet eerst laten stucen.

Behangklus woonkamer

Het gaat om het behangen van een woonkamer. Ongeveer 24 m2. Ik zorg voor het behang en lijm.

Behangen woonkamer

Ik heb Praxis behang besteld voor 1 muur in de woonkamer en zou het graag laten behangen. Het betreft een vliesbehang voor een oppervlakte van ong. 4.37 breed bij 2.40 hoog.

Woonkamer behangen

Ik wil graag de woonkamer opnieuw laten behangen van ongeveer 30 banen. In de periode oktober.

Partners

Partners van Casius