Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behangen woonkamer:

Behangen woonkamer

Deel woonkamer ca. 6 m breed en 2,40 hoog. Behang willen we bij u uitzoeken.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen woonkamer uit heel Nederland:

Laminaat vloer leggen behangen en schilderen

Ik wil in de woonkamer, slaapkamers en gang in een appartement laminaat aanleggen (bij elkaar circa 60 m2) en ook alle muren laten behangen in deze ruimtes. In het verleden hebben wij 46 rollen nodig gehad elk bestaande uit 3 banen. Wij hebben geen behang aangeschaft.

Offerte vliesbehang

Graag zou ik willen weten wat het mij kost om mijn woonkamer + hall te laten behangen dit is in totaal Ongeveer 35,7 m2 Ik zou graag een offerte willen incl witte vliesbehang

Behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021

Graag ontvang ik een offerte voor de wandafwerking van mijn nieuwbouwwoning. Ik wil deze voorzien van glad glasvlies/renovlies behang, afgewerkt met een witte kleur (mogelijk RAL 9010). De muren worden behangklaar opgeleverd door de aannemer. Verder wil ik de plafonds en nog andere zaken geschilderd hebben. Behangen is ongeveer 200 m2 in totaal: * Begane grond woonkamer, open keuken en gang; * 1e verdieping (muv badkamer); * Trappenhuis van begane grond tot aan nok van het dak. Sauzen plafonds ongeveer 110 m2 in totaal. Totale verwachte werkzaamheden: - Eventuleel egaliseren van de wanden; - Eventueel voorstrijken; - Naadloos aanbrengen van glasvezelbehang; - Dekkend wit sauzen met professionele muurverf; - Eventueel afkitten van randen en hoeken; - Sauzen van alle plafonds muv zolder; - Schilderen van alle deurkozijnen en binnendeuren; - Schilderen van 2 houten trappen en balustrade eerste verdieping; Graag laat ik mij informeren met welke kwaliteit behang en verf u werkt en welke garantie u biedt. Verder wil ik graag weten wat de totaalprijs is en wat u vraagt per m2. De uitvoeringsdatum van de werkzaamheden zal waarschijnlijk medio januari 2021 zijn. Zodra de opleverdatum bekend is, kunnen wij samen een definitieve planning maken.

Woning laten behangen

Ik wil mijn woning laten behangen verwijderen en behangen aanbrengen voor 3 slaapkamers waarvan ongeveer 100m2 en woonkamer waarvan ongeveer 100m2.

Muur behangen

We willen 1 muur in de woonkamer laten behangen. Muur is ongeveer 9 meter lang en circa 2,50 hoog. Er zitten 2 ramen met koof en lijst in. Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Bestaande geschilderde muren

Klussen in huis

Ik wil graag laminaat met ondervloer en plinten laten leggen en ook wil ik de muren laten behangen. het gaat alleen om de woonkamer en gangen en niet de slaapkamer. Ik weet de afmetingen niet maar het gaat om een opervlakte van ongeveer 30m tot 40m en de hoogte van de muren zou 3 meter hoog zijn.

Behangen flat

Graag wilt mijn moeder de flat laten behangen (woonkamer, keuken, 2x slaapkamer, gang en halletje). Het gaat om een appartement van 70 m2, maar hoeveel vierkante meter de wanden in totaal zijn weet ik niet precies. Daarnaast ontvangen we graag advies over de behangsoort. We willen alles zo glad mogelijk houden en rustig behang. Mag allemaal wit worden. Het gaat om een huurwoning, dus hier en daar een oneffenheid in de onder muur die we zelf glad trekken. De bedoeling is dus dat het behang een zo min mogelijke structuur heeft en er redelijk \'glad\' uitziet en overschilderen niet meer nodig is.

Behangen van de woonkamer

Ik wil de muur in mijn woonkamer van 1049cm breed en 262cm hoog laten behangen. Behang en lijm is al aanwezig. Muur en ruimte is nu nog volledig leeg, wit gestuukt en heeft 3 stopcontacten in het midden van de hoogte van de muur zitten. Gekozen behang: Arte Focus Facet 26543 Lijm: Perfax Paars

Woonkamer behangen

Ik wil mijn woonkamer laten behangen. Er zijn 13 rollen nodig. Ik schaf deze zelf aan en het lijm regel ik ook zelf. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Het behangen van de woonkamer en keuken

Ik zoek een behanger die de wanden van mijn woonkamer en keuken kan voorzien van nieuw behang. Het gaat ongeveer om 130 m2. Hier is nog geen behang voor aanwezig. Op de wanden zit momenteel oud geschilderd behang.

Partners

Partners van Casius