Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muur behangen:

Muur behangen

Graag laat ik vinyl behang met patroon aanbrengen op een gipsmuur. Afmeting is 2.20 meter breed, 2.50 meter hoog. Gipsmuur nu bekleed met sierpleister (korrelig oppervlak). Behang is reeds in huis.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur behangen uit heel Nederland:

Behangen behangklare muur

Behangklare muren nieuwbouw behangen (ongeveer 85 m2). In de wanden zit nogal kleurverschil, daar zou ik graag vanaf willen voordat er behangen wordt (het behang dat ik heb is doorzichtig). Ik weet echter niet wat daar allemaal bij komt kijken. Ik heb zelf alleen lijm qua materiaal.

Nieuwbouwwoning wanden stucen 80 m2

Ik zou graag de wanden van mijn woning willen stucen. Betreft nieuwbouwwoning (huur). De muren zijn behang klaar opgeleverd en ik zou de muren ook graag willen behangen. Alleen is de muur niet erg glad en zit er veel kleurverschil (behang is doorzichtig) in. Dit zou ik graag weggewerkt willen. Wanden Vierkante meter: 80 m2 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar, grove ondergrond. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Het is gelegen op de 6e verdieping, maar er is een lift aanwezig.

Wanden (20 m2) stuken en behangen.

Onze muur is na lekkage opengebroken. Graag het oude behang weghalen en nieuw behang plaatsen. Er zit daarnaast ook aan de onderste helft van de muur een houten beschermlaag. Deze moet teruggeplaatst worden. Daarnaast graag opnieuw stuken vanwege schade. Dit kan gewoon glas worden afgewerkt en daarna behang overheen hangen. Gaat om 20 m2. Het betreft eerste verdieping.

Het opnieuw behangen van wand

Ik zoek een behanger die een muur van 3 meter breed en 240 hoog kan voorzien van nieuw glasvezel behang. Oude behang moet eerst verwijderd worden. De ondergrond is van beton.

Behangen van 1 fotomuur ongeveer 6.3 meter bij 2.4

Ik heb een fotowand van Bergen en een meer ongeveer zoals een fjord die zit in stroken.Ik weet niet of het op volgorde ligt.Dit moet op 1 muur behangen worden.De maten zijn ongeveer 6.3 meter bij 2.4 meter.Het behang is wat foamachtig.

Het behangen van een kamer

Het gaat om een muur die 3m lang is en 4m breed, hier zit op dit moment behang op. Ik wil dit opnieuw laten behangen, dit behang heb ik al aangeschaft.

Muur kinderkamer behangen

We hebben een mooi behang uitgezocht voor een muur van ongeveer 10m2. Er zit een patroon in waardoor we het zelf niet goed durven aan te brengen.

Behangen van 3 muren

Ik wil 3 muren laten behangen, het zijn behangklare muren. 1 muur van 256cm hoog en 204 cm breed 1 muur van 213cm hoog en 96cm breed 1 muur van 213cm hoog en 96cm breed er moet wel een kast verplaatst worden en een eettafel. Ik heb ook nieuwe lamellen besteld, als u deze kan installeren graag meenemen in de offerte.

Muur behangen

We willen 1 muur in de woonkamer laten behangen. Muur is ongeveer 9 meter lang en circa 2,50 hoog. Er zitten 2 ramen met koof en lijst in. Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Bestaande geschilderde muren

Muur behangen met fotobehang

Ik ben op zoek naar een behanger die snel een behang klusje kan uitvoeren. Gaat om een muur van 3,65 x 2,44 muur is glad en klaar om behangen te worden. Betreft fotobehang van de jungle

Partners

Partners van Casius