Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk:

250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk

Het betreft een nieuwbouwwoning met als oplevering 18 juli. Ik wil de muren van de 3 slaapkamers, gang en woonkamer laten schilderen met een totale oppervlakte van 250 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk uit heel Nederland:

Dakkapel + wand op zolder stucen

De zolder is momenteel gestuukt, incl vliering op 250 cm hoogte. Nu wordt er een dakkapel en een wand tbv slaapkamer geplaatst. De wand (aan weerszijden) en het dakkapel willen wij afgewerkt hebben. Het gaat om 45 m2 wanden en 10 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.

Fundering op staal inclusief opmetselen trasraam + combinatievloer

Graag laat ik een fundering op staal maken, met opgemetselde binnen- en buitenmuur met combinatievloer (broodjesvloer) van 250 m2. Funderingsplan van constructeur is bijgevoegd. Wij zijn bezig de omgevingsvergunning aan te vragen. Doel is om medio maart te starten. Op een kavel komt een woning met bijgebouw. Grondsoort is zandgrond, op 70 cm zit draaggrond. Ik kan zelf weinig korting pakken op bouw materialen, wel op manuren, dus ben benieuwd naar de prijs.

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Er dient in de tuin een gat gegraven te worden voor het plaatsen van een plunge pool. Afmeting is 300 cm x 250 cm. Vervolgens dient het zand ook afgevoerd te worden. Het oude gras verwijderen plus leggen van kunstgras. Ongeveer 30 m2.

250-300 m2 Muren isoleren

Ik wil graag mijn buitenmuren laten isoleren, is 250 a 300 m2. Laat mij graag adviseren door de vakman

Huis bouwen

Wij willen een huis bouwen: circa 250 m2 / 650-750 m3. Zadeldak met riet, houten constructie/ houten gebinten interieur, gevel van bakstenen of gepotdekseld hout, overkapping van ca 40 m2 voor terras, casco oplevering, 2 verdiepingen, 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, een speelkamer, en een opslagruimte op een kavel van 4500 m2. Bouwtekeningen en vergunning zijn nog niet aanwezig.

Geïsoleerde dakpanplaten aanbrengen

Het betreft een dak van de schuur van een boerderij. We willen geïsoleerde dakpanplaten of ander soort platen. Het is circa 250 m2.

Nieuwbouw woning stucen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het afwerken van de muren in een nieubouwhuis. Is het ook mogelijk om een offerte te ontvangen voor een afwerking van de wanden in spackspuitwerk? Het gaat om 250 m2 wanden.

Nieuwbouw wanden en plafond stucen

Ik wil de wanden en het plafond van mijn nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 250 m2 wanden en 115 m2 plafond. Graag een offerte.

Nieuwbouwtuin van 250 m2 afgraven, grond afvoeren, ophogen

Februari / maart 2020 gaan wij over naar een nieuwbouwwoning. Voordat wij schuttingen gaan plaatsen en verder een de slag gaan met de tuin, lijkt het ons verstandig om de grond de laten aanpakken. Het betreft een 2-onder-1-kap woning. Voor, zij en achter bij elkaar opgeteld bedraagt de tuin ongeveer 250 vierkante meter, en het moet met 15 cm opgehoogd worden.

Gevel isoleren aan de buitenkant

Gaat om totaal 250 m2 geveloppervlakte. Gevels zijn op dit moment niet geïsoleerd en wil een rc waarde behalen van minimaal 4,5. Daarna moet de gevel gestuct worden. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Partners

Partners van Casius