Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk:

250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk

Het betreft een nieuwbouwwoning met als oplevering 18 juli. Ik wil de muren van de 3 slaapkamers, gang en woonkamer laten schilderen met een totale oppervlakte van 250 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk uit heel Nederland:

Nieuwbouw wanden en plafond stucen

Ik wil de wanden en het plafond van mijn nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 250 m2 wanden en 115 m2 plafond. Graag een offerte.

Nieuwbouwtuin van 250 m2 afgraven, grond afvoeren, ophogen

Februari / maart 2020 gaan wij over naar een nieuwbouwwoning. Voordat wij schuttingen gaan plaatsen en verder een de slag gaan met de tuin, lijkt het ons verstandig om de grond de laten aanpakken. Het betreft een 2-onder-1-kap woning. Voor, zij en achter bij elkaar opgeteld bedraagt de tuin ongeveer 250 vierkante meter, en het moet met 15 cm opgehoogd worden.

Gevel isoleren aan de buitenkant

Gaat om totaal 250 m2 geveloppervlakte. Gevels zijn op dit moment niet geïsoleerd en wil een rc waarde behalen van minimaal 4,5. Daarna moet de gevel gestuct worden. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Dakpannen vervangen door platen

Ik wil graag 250 m2 dakpannen vervangen (oude verwijderen en afvoeren) door platen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Nieuwbouwwoning stucen

We hebben een nieuwbouw eengezinswoning gekocht. De wanden zijn behangklaar. Deze willen we glad gestuct en geschilderd hebben. In februari willen wij graag beginnen met de klus. Het zou gaan om 250 m2 aan wanden die wij met glad pleisterwerk strak af willen laten werken.

Het stucen van wanden en plafonds

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden en plafonds in mijn woning kan voorzien van nieuw stucwerk. Het gaat om 65 m2 aan wanden en 50 m2 aan plafonds. Het is allemaal gelijkvloer en betreft een werkhoogte van max. 250 cm. De ondergronden bestaat uit oud stucwerk.

Een aantal wanden in een huisje stucen

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden in een huisje kan stucen. Het gaat om 85 m2 aan deels nieuw gemetselde wanden. Het betreft de begane grond en het trappenhuis. De wanden zijn her en der oneffen dus zal een vrij dikke stuclaag gebruikt moeten worden. De maximale werkhoogte betreft ongeveer 250 cm.

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen op bestaand dak. Circa 250 m2 (L-vormige vrijstaande woning). Graag offerte voor verwijderen + afvoeren + plaatsen nieuwe pannen (inclusief pannen) voor DONKERBRUIN half matte geglazuurde pannen.

Het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie

Ik zoek een aannemer die mijn woning kan renoveren. Het gaat om het isoleren van de woning (spauwmuur, vloer, dak). Daarnaast moet er vloerverwarming komen op de begane grond. De woning is ongeveer 250 m2 groot en bestaat uit 2 woonlagen. Daarnaast zou ik ook een horizontaal aardwarmte installatie in mijn akker willen hebben (3000 m2). Verder bespreek ik graag met de vakman wat er exact moet gebeuren.

Aanleg nieuwbouwtuin: bestrating, steiger

Tuin nieuwbouwwoning netto groot 588 m2. Tuin wordt af-bouw opgeleverd en moet gereed gemaakt worden voor bestrating en beplanting. Bestrating is totaal 250 m2 steen (200 meter opsluitband). Daarnaast nog 12 m2 steiger aan water. Keuze qua stenen etc moeten nog gemaakt worden. Primair is vraag nu het gereed maken van de tuin en de uren die gemoeid zijn met het leggen van de tegels.

Partners

Partners van Casius