Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk:

250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk

Het betreft een nieuwbouwwoning met als oplevering 18 juli. Ik wil de muren van de 3 slaapkamers, gang en woonkamer laten schilderen met een totale oppervlakte van 250 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk uit heel Nederland:

Nieuwbouw woning stucen

Ik ben opzoek naar iemand die mijn nieuwbouw woning kan stucen. Het betreft ongeveer 250 m2 stucwerk en latex in lichtgrijs spuiten.

Muren met latex laten spuiten circa 250 m2

Binnenschilderwerk muren in kleur spuiten. Circa 250m2

Stukadoor voor eerste verdieping woonboerderij

Ik ben de eerste verdieping (schuin dak) van mijn woonboerderij aan het verbouwen. De wanden en plafonds van 4 slaapkamers en de hal moeten worden gestukadoord. Totaal circa 250-300 m2. Er kan direct gestuct worden. Ik heb een aannemer die mee gaat helpen. Deel van het materiaal heb ik al, niet alles. Oppervlakte kamers: - slaapkamer 1: 250 x 560 cm - slaapkamer 2: 300 x 400 cm - slaapkamer 3: 240 x 260 cm - slaapkamer 4: 370 x 370 cm - hal: 100 x 700 cm Op zoek naar een ervaren stukadoor die zijn/haar vak verstaat.

Onderkelderen van een bestaande woning

Ik zoek een aannemer die een bestaande woning kan onderkelderen met gegoten beton. De oppervlakte moet 40 m2 worden met een doorloophoogte van 250 cm. Daarnaast bespreek ik graag de afwerking et cetera met de aannemer.

250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen

Buitenzijde huis en 2 bijgebouwen willen we laten cementeren. Ca 250 m2. Dunne laag zodat reliëf voeg/steen zichtbaar blijft. Deel van voeg van huis is slecht en moet eerst vervangen worden. Wij gaan dit najaar de spouwmuur laten isoleren. Het is namelijk een huis uit de jaren 60 zonder spouwmuurisolatie. Hier wellicht rekening mee houden. Idee is om in vroege voorjaar 2020 dit uit te voeren. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Vervangen elektra jaren 30 woning

Ik zoek iemand om in de gehele woning het elektra te vervangen, inclusief meterkast met extra groepen. Gaat om een woning met 3 etages, oppervlakte is 250 m2.

Binnenschilderwerk groot

In ons pand willen wij 10 Deuren, 250 m2 muren, 12 kozijnen, 144 m2 plafonds, 1 trap laten schilderen.

7 nieuwbouwtuinen afgraven en ophogen

Voor ons nieuwbouw project zoeken wij met de buren iemand die de tuinen kan afgraven en weer ophogen. Ook zouden we graag het oude grond laten afvoeren. Met wat voor soort grond er opgehoogd moet worden, willen we graag advies over. Het gaat om 7 tuinen. Om de tuinen is wel hekwerk, maar het is mogelijk om met machines de tuinen af te graven. Het afgraven kan voor de tuinen tegelijkertijd gebeuren aangezien er nog geen schuttingen tussen de tuinen aanwezig zijn. De breedte tussen de huizen is 5.4 meter. In totaal is de oppervlakte ongeveer 250 - 300 m2. Ik zou een foto kunnen sturen met de afstanden van de achterkant van het huis naar de schuurtjes en het hekwerk.

Dak bedekken met sedum

Wij hebben nu een pannendak dat we graag willen vervangen, isoleren en uiteindelijk met sedum dakbedekking willen afwerken. Hiervoor ontvangen we graag een offerte of maken we graag een afspraak om vervolgens een offerte te maken. Totale oppervlak circa 250 m2.

Gemeenschappelijke waterbron in de tuin slaan met een puls

Wij willen een gemeenschappelijke waterpuls laten slaat ten behoeve van de tuin. Inclusief pomp en toebehoren. De bodem bestaat uit klei op veen met diepere en ondiepere zandopduikingen. Het is van belang dat de waterbron ijzervrij is. Onze woonsituatie is 2 onder een kap en de tuinen grenzen derhalve voor en achter aan elkaar. De tuin is ongeveer 250 m2

Partners

Partners van Casius