Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk:

250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk

Het betreft een nieuwbouwwoning met als oplevering 18 juli. Ik wil de muren van de 3 slaapkamers, gang en woonkamer laten schilderen met een totale oppervlakte van 250 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk uit heel Nederland:

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil graag een puntstuk laten slaan/spuiten in mijn achtertuin voor het beregenen van gazon en borders. Evt. met een beregeningssysteem. Ik heb ook nog geen pomp. Het te besproeien gedeelte beslaat ongeveer 250 m2.

Waterput slaan in Roosendaal

Ik wil graag dat er een waterput wordt geslagen voor de beregening van onze tuin van circa 250 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Warmtepompboiler vervangen

Ik zou graag mijn warmteboiler willen vervangen. Ik heb nu een warmtepompboiler staan op zolder van het merk Stiebel Elton 300L type LWAZ 250. Deze is echter 20 jaar oud en is langzaam met opwarmen van het water. Ik wil een nieuwe warmtepompboiler die snel water opwarmt voor mij en die van een betrouwbare merk is ( zoals Valliant, stiebel eltron). Ik zou graag een pomp willen die het water aanvult zodra die al op de helft is(of een ander oplossing wat er voor zorgt dat er altijd genoeg water is!) Zodat ik nooit zonder warm water kom te zitten. Wij zijn met ze 5 thuis. Het huis is in totaal 150 m2 en we wonen in een rijtjeswoning. De zolder is gelegen op de derde verdieping.

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Ik wil graag dat er een waterput wordt geslagen voor de beregening van onze tuin van circa 250 m2. Eveneens dient er een pomp aangelegd te worden.

Dakbedekking vernieuwen en eerst checken asbest in zit + eventueel isoleren

Goedemiddag, Ik zou graag mijn dak willen laten renoveren. Ik heb een hoekwoning met ongeveer 70 m2 aan leien die ik moet renoveren. Graag zou ik een offerte hiervoor ontvangen: - nieuwe leien plaatsen - verwijderen en afvoeren van de oude leien. Een aparte offerte voor eventueel nieuwe isolatie. Ik weet niet of er asbest op zit. Graag laat ik dit eerst controleren. Ik ben dus opzoek naar iemand die én het asbest kan verwijderen(mocht dit aanwezig zijn) en het controleren hiervan, én het vernieuwen van de leien. Ik eet precies aantal leien die erop zitten: de zijkant heeft 435 leien, de achterkant 200, de voorkant 250. Ik kan foto sturen van het dak. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet.

Badkamer en toilet renovatie

Wij willen onze badkamer en toilet renoveren. Op de begane grond hebben wij een toilet van circa 1 m2 en op de eerste verdieping hebben wij een badkamer van circa 7 m2. We slopen zelf. Sanitair regelen we zelf. In het toilet en de badkamer moet een zandcement dekvloer op de nieuwe vloerverwarming gelegd worden. De afmeting van het toilet is 90 cm bij 125 cm. In het toilet moet een hangend toilet gemonteerd worden op de plaats waar eerst een staand toilet stond. Hier moet ook een fonteintje gemonteerd worden. De toe- en afvoer leidingen moeten in de muur gefreesd worden. Er moet getegeld worden tot het plafond (60x60 tegels). In het plafond moeten spots komen, dus dit moet mogelijk verlaagd worden. Muuroppervlak circa 10 m2. Plafondhoogte circa 250 cm. De afmeting van de badkamer is 210 cm bij 340 cm. In de badkamer moet op de plek waar een bad stond een nieuw inbouwbad met inbouwkraan geplaatst worden. Op de plaats waar een staand toilet stond moet een hangend toilet gemonteerd worden. Er moeten een badkamermeubel met inbouwkraan en spiegel van 100 cm breed en een kolomkast van 160 cm hoog geplaatst worden. Op de plek waar nu een wasmachine aansluiting zit moet een inloopdouche gerealiseerd worden. Hiervoor moet een inbouwdouche gemonteerd worden en een glazen wand geplaatst worden. De toe- en afvoer leidingen moeten in de muur gefreesd worden. Er moet getegeld worden tot het plafond (60x60 tegels). In het plafond moeten spots komen, dus dit moet mogelijk verlaagd worden. Muuroppervlak circa 28 m2. Plafondhoogte circa 250 cm. Plafond loopt aan het einde schuin af tot circa 180 cm. In dit schuine deel willen we een velux dakraam realiseren. Als dit mogelijk is willen we het graag bespreken, anders zullen we dat zelf verzorgen.

Nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2)

we hebben een nieuwbouw woning gekocht, muren behangklaar. Plafond meen ik gipsplaten. m2 is ruim genomen wanden Vierkante meter: 440 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Woning stucen (250 m2)

Sausklaar stucen van bijna alle binnenmuren van onze nieuwbouwwoning, ca 250m2. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Indicatie werkzaamheden eind september. Optioneel ook offerte voor airless latex aanbrengen.

Waterput slaan in een particuliere tuin

We willen graag weten of het voor ons zinvol is een waterput te laten slaan. We hebben een klein weilandje van zo'n 600 m2. Het gras heeft regelmatig water nodig. Daarnaast hebben we een tuin met gazon, in totaal zo'n 250 m2. Besproeien doen we nu met kraanwater en een paar standaard Gardena-sproeiers die we steeds wat verzetten. Is het mogelijk om in ergens het midden 1 put te slaan, en dat water te gebruiken voor de Gardena-sproeiers? Zo ja, kunt u ons zeggen wat dan plm de totale kosten zijn, incl pomp en andere benodigdheden?

Infrarood vloerverwarming plaatsen + leggen pvc of laminaat

Graag laat ik infrarood vloerverwarming plaatsen. Plaatsing als hoofdverwarming in de woonkamer met open keuken en de gang. Afmetingen +/-woonkamer in cm: 430 x 510 100 x 300 x 150 x 250 200 x 200 (in 4 blokken verdeeld). Gang 100 x 400 cm. De beneden vloer in totaal is 5.10 bij 9 m, de ene kant is dan de gang deze is afgescheiden, de andere is keuken met een inhammetje naar de woonkamer. Na de plaatsing van de vloerverwarming laat ik graag ook of laminaat leggen of pvc, wat het beste is. Kunt u dit ook? Dit zou dan om ongeveer 46 m2 gaan.

Partners

Partners van Casius