Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 2 trappen strippen, herstellen en verven:

2 trappen strippen, herstellen en verven

Ik wil van 2 trappen het tapijt laten verwijderen, het houtwerk indien nodig herstellen en wit laten schilderen. Het gaat om 2 dichte trappen, de een met een kwart draai en de ander met een halve draai (zie foto’s).
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 trappen strippen, herstellen en verven uit heel Nederland:

Trappen schilderen en muren en plafonds

Trappen schilderen/ strippen plaatsen (treden) en muren en plafonds meenemen om het totale beeld compleet te maken. De werkplek is goed bereikbaar.

Trappen voorzien van anti-slip-strippen

Ik zou graag voor onze bedrijf in Almere een offerte aanvragen voor een antislip strip die tegen 1000 keer per dag gebruik tegen kunnen. Het gaat om de de eerste en laatste treden van de trap om zo aan te geven dat er de eerste en laatste trede is. Maten zijn: 14x 220cm 6x106cm 4x119cm 4x110cm met een jaar garantie minimaal

Toilet renoveren en laminaat leggen

Wij willen een aantal zaken in mijn woning laten verwerken. Eerste prioriteit: - Toilet strippen - WC pot vervangen - Wasbak/Fontein monteren - Jet Washer monteren - Vloertegels leggen (circa 1.2 m2) - Wand tegels zetten (circa 7 m2) Het toilet is circa 1 m2. Tweede prioriteit: Laminaat leggen op de trappen en 2 slaapkamers (samen 25 m2). De volgende materialen willen wij zorgen. - WC pot - Wasbak en Fontein - Jet Washer - Tegels - Laminaat Maar wij weten niet hoe/welke extra materialen (bijv. pijpen, lijmen, gereedschappen, et cetera) moeten wij zorgen. Daarom vraag wij hier een advies aan.

Woning strippen

Wij hebben een nieuwe woning aangekocht en gaan deze geheel renoveren. Wij zoeken een vakman die de woning kan strippen als het gaat om: Begane grond - lamelhouten parketvloer (40 m2) - vloertegels (21 m2) en de keuken 1e en 2e verdieping - laminaatvloer (79 m2) - vloerbedekking (6 m2) + trapbekleding van 2 trappen Badkamer 1e verdieping (5 m2) - douchecabine, wasbak, toilet, vloer- en wandtegels Daarna voorbereiding voor de nieuwe keuken doen, wat stuc- en sauswerk. Uitvoering in september. Voor die tijd kan er nog wel in de woning gekeken worden.

Anti-slip strips infrezen in trappen

Om onze trappen veiliger te maken willen we graag rubberen anti-slip strips laten infrezen in de traptreden. Het gaat om twee gedraaide houten trappen met in totaal 28 treden. De gewenste kleur van de strippen is zwart.

Anti-slip strippen op de trap monteren

Nieuwe anti slip strippen op twee trappen monteren, met totaal 30 treden. De trappen zijn een jaar geleden met zeil bekleed. Intussen zijn de huidige strips gescheurd. Wellicht moet er iets anders aangebracht worden. Het liefst heb ik een vakman die van tevoren komt kijken.

Trappen schilderen en voorzien van antislip strippen

Wij hebben een open en een dichte trap. Beide trappen zijn voorzien van vloerbedekking, de open trap aan beide zijden. De vloerbedekking dient verwijderd te worden en dan moeten er antislip strips geplaatst worden en de trappen moeten worden geschilderd.

Sleuven in de trappen frezen

Uiterlijk zaterdag 16 augustus zouden wij graag sleuven in beide trappen laten frezen voor een antislip strippen. Daarna worden beide trappen geschilderd (is geregeld). Volgens mij zijn het 13 treden per trap en het huis is in 2008 gebouwd. Het betreft 1 open en 1 dichte trap. Kunt u mij een prijs geven daarvoor?

Stucwerk of behangen, vloeren leggen, toilet vervangen

Sinds vandaag zijn wij de trotse eigenaren van een eengezinswoning! Aangezien mijn partner en ik allebei niet handig zijn aangelegd, zijn we volledig aangewezen op hulp van anderen. Het huis strippen gaan we zelf doen (behang, vloerbedekking verwijderen, kozijnen schuren, etc). Wat wij verwachten van de vakmannen: * Staand toilet dient vervangen te worden door een hangtoilet en tevens betegeld worden. * Parket dient gelegd te worden in de hal en woonkamer, totaal 50m2. * Muren dienen gestuct en/of behangen te worden. * Eerste verdieping én 2 trappen dienen voorzien te worden van vloerbedekking. * Vinyl op de vloer in de keuken. Alle benodigde materialen zullen wij zelf aanschaffen, echter het gereedschap en de handige mannen ontbreken nog! Wie helpt ons?

Bestaand woonhuis uit ca 1970 volledig ...

Bestaand woonhuis uit ca 1970 volledig renoveren. nieuwe kozijnen plaatsen en dubbel glas plaatsen op beg. grond + 1e etage aan voorzijde. 2 veluxdakramen dubbel glas plaatsen aan achterzijde gehele electra + groepen + aardlek volledige badkamer en keuken plaatsen voorzolder isoleren + afwerken 2 trappen strippn + schilderen volledige huis strippen en stucen