Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behangen met vliesbehang:

Behangen met vliesbehang

Er moet vliesbehang (3 banen van 60 cm breed en 290 cm hoog) op het midden van een muur aangebracht worden.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen met vliesbehang uit heel Nederland:

Wand met vinylbehang behangen

Ik wil 32 vierkante meter muur laten behangen met vliesbehang. Ik heb zelf al alles in huis. Het gaat hier om een keuken en een woonkamer.

Overschilderbaar vliesbehang aan laten brengen

Ik heb (overschilderbaar) vliesbehang zonder patroon gekocht bij Gamma en zoek iemand die ons halletje en het trapgat kan behangen.

Vliesbehang aanbrengen in mini appartementen

Ik wil graag een aantal wanden laten behangen met vliesbehang, ondergrond is gipsplaat, we zorgen dat de naden dicht gesmeerd zijn en hoeklijnen geplaatst zijn om een strakke afwerking op de hoeken te krijgen. Het gaat om ongeveer 200 m2.

Kale wanden behangen en texen

Behangen van 5 kale wanden, ongeveer 50 vierkante meter behangen met vliesbehang en deze daarna texen. Gipsblokken muren, zitten scheuren in en die moeten dus hersteld worden met het vliesbehang. Graag uiterlijk voor 1 april.

Trapgat behangen en fotobehang op muur

Wij willen graag ons trapgat laten behangen, dit is ongeveer 20 m2. Wij hebben hiervoor vliesbehang. En een muur behangen met fotobehang, dit zijn 4 delen vliesbehang, totaal 368 x 248 cm. De muur zelf is ongeveer een meter korter. Al het behang is al in ons bezit en bij het fotobehang zit al plaksel. Bij het fotobehang is de lijm geleverd. De lijm voor het vliesbehang willen we graag in overleg met vakman aanschaffen.

Nieuwbouw met vliesbehang behangen

Een wand is behangen met vliesbehang maar geeft schaduwen in het licht Over het behang heen stucen zodat het opnieuw behangen kan worden wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Ondervloer, laminaat, plinten en behang aanbrengen

Graag zou ik een ondervloer willen laten leggen, een laminaatvloer en hoge plinten. Daarnaast zou ik ook graag dezelfde kamer willen laten behangen met glad vliesbehang. De muren hebben een afmeting van 2.50 meter hoog, 2.75 meter breed (raamkant met deur erin), 4.83 meter breed over langste zijde, andere zijde 4.35 meter, laatste zijde tegenover raamzijde 3.28 meter (door hoeken). De vloer is zo´n 18 m2. Eventueel met voorwerk, dit gaat om kliklaminaat maar is erg beschimmeld. Mocht u het doen dan graag.

Renovliesbehang en sauzen aanbrengen in de nieuwbouwwoning

Eind mei/ begin juni wordt onze nieuwbouw woning in Haren ( Groningen ) opgeleverd. De woning is 135m2 groot en heeft een wandoppervlakte van 296m2 dat wij willen laten behangen met ( Reno ) vliesbehang. Wij willen graag strakke wanden met zo min mogelijk zichtbare naden. Het geheel zien wij daarna graag gesausd. Graag zien wij reacties tegemoet van bedrijven bij ons in de omgeving die interesse hebben en met een scherpe prijs komen. Wij vinden het prettig recensies te kunnen lezen en wellicht ook een project te bekijken waar dit recent is uitgevoerd zodat wij een beeld hebben bij het geleverde werk. Met vriendelijke groet, Mariska Hadders

Ruimte met vliesbehang laten behangen

Ik wil graag vliesbehang laten behangen in de kleur wit. Oppervlakte van het huis is 65 m2. Ik ken de afmetingen van de muren niet.

Behangen met vliesbehang

Vlies behang, ongeveer 40 m2. Drie wanden in totaal.

Partners

Partners van Casius