Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor beschadigde houten trap bijwerken en schilderen:

Beschadigde houten trap bijwerken en schilderen

Onze houten trap is bij het afleveren van een koelkast beschadigd, paar stukjes hout eruit, en wij willen dit graag laten herstellen. We gaan ervan uit dat dan de hele trap opnieuw moet worden geschilderd omdat de trap 10 jaar geleden voor het laatst is geschilderd. Verder liggen er van die voetstappen van Heugaveld tapijt op de trap. Kan daaromheen worden geschilderd of moeten deze worden verwijderd en dan weer terug geplakt?
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigde houten trap bijwerken en schilderen uit heel Nederland:

Stormschade aan deurluifel herstellen

Met de recente stormschade is mijn deurluifel kapot gewaaid (zie foto). De schade heb ik opgegeven aan mijn verzekering die onderstaande vragen heeft alvorens ik de werkzaamheden door een bedrijf mag laten uitvoeren. De plastic platen die er tussen horen heb ik niet meer, zijn kapot gewaaid dus als er een geheel nieuwe dus compleet vervangde luifel geplaatst moet worden dan wil ik vragen dat mee te nemen in de antwoorden op de vragen cq offerte zodat ik dat voor kan leggen aan de verzekering. Bij vervanging gaat mijn voorkeur uit naar een houten deurluifel (zie foto's ter voorbeeld). - Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? - Hoeveel uur werk denkt het herstelbedrijf nodig te hebben voor de reparatie? - Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor de reparatie? - Wat kosten deze materialen? - Wat zijn de afmetingen van eventueel beschadigde muren, plafonds of vloeren? - Wat is het btw-percentage?

Offerte voor waterschade op laten maken

Als gevolg van waterschade wil ik graag een offerte voor nieuwe vloeren. Het betreft een massief houten vloer op de begane grond van 55 vierkante meter en overal langs de muren witte opstaande plinten (36 m). De oude houten vloer moet ook verwijderd worden. Daarnaast betreft het een laminaatvloer op de 1e verdieping (55 vierkante meter) en ook hier overal langs de muren witte opstaande plinten (45 m). De huidige beschadigde laminaatvloer moet ook verwijderd worden. Deze ruimte bestaat uit 3 kamers en een overloop. Ik wil graag offertes met goede kwaliteit vloeren (want die liggen er nu ook). De opdracht zou bij voorkeur ook zo snel mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

Door storm beschadigde schutting vervangen

Door de storm moet er een schutting afgebroken worden en afgevoerd. De schutting is uitgevoerd met houten palen en stalen vlechtwerk matten met daar doorheen gegroeid hydra. (klimop). Er moet ook een nieuwe geplaatst worden van ongeveer 23 meter met een deur. Met hardhouten palen of beton met houten schermen van schaaldelen. Het werk is gelegen naast een parkeerterrein zodat het makkelijk is om af te voeren en er opnieuw 1 te plaatsen.

Beschadigde schutting repareren of vervangen

Tijdens de storm van afgelopen week is mijn schutting beschadigd. Het gaat om een houten schutting van 16.5 m lang hiervan zijn zo'n 5 panelen en diverse palen beschadigd, uiteindelijk moet deze wel vervangen worden. De verzekering heeft al aangegeven de schade te vergoeden. Dus graag een offerte voor het herstel hiervan incl afbreken en afvoeren van de beschadigde delen en waar nodig verstevigen van de overige palen. Vermeld de materiaalkosten en arbeidskosten apart graag.

Beschadigde schutting vervangen

Ik zou graag een gehele nieuwe schutting willen laten plaatsen. De schutting moet geplaatst worden bij een hoekwoning. In de bijlage is een schema van de gewenste schutting geschetst met de bijbehorende afmetingen. Ook moet de oude schutting weggehaald en opgeruimd worden. Ik ben benieuwd hoeveel dit all inclusive (materialen & montage kosten) zal kosten. Het gaat om een houten schutting. De huidige deur is ongeveer 80 cm.

Beschadigde schutting metselen

Op dit moment hebben wij een schutting met kokos matten van 10 jaar oud. Wij zitten er aan te denken om de schutting te laten vervangen door metselwerk. De zijkant is 10 meter met een poortdeur en de achterzijde is 22 meter lengte. Wij hebben een ontheffing om tot 3 meter schutting te mogen plaatsen. De poeren dienen dan ook 3 meter hoog te worden met daartussen of houten schuttingsdelen of metselwerk met een andere steen. De tuin is goed bereikbaar.

Houten vloer herstellen, schuren en bewerken

Wij hebben onlangs een kleine brand gehad in onze woonkamer, waardoor de Beuken houten vloer plaatselijk beschadigd is. Het gaat om brandschade aan een aantal planken in de hoek van de woonkamer, die we willen laten herstellen. Vervolgens willen we de rest van de vloer die doorloopt naar de gang opnieuw laten schuren en bewerken. Het beschadigde deel is ongeveer twee vierkante meter, de vloer als geheel zo'n 30 vierkante meter. De vloer is nu gelakt. Kunt u misschien een indicatie geven van de kosten van deze klus? En zou u eventueel op redelijk korte termijn gelegenheid hebben dit te doen? Alvast hartelijk dank.

Beschadigde muur herstellen

Bij het uitbreken van een muurtje zijn we iets te enthousiast te werk gegaan en is er een deel meegekomen wat dus niet de bedoeling was. Ik stuur foto's mee. Er komt een glazen wand in, maar de aanbieder daarvan wilde dat wij zelf eerst de muur zouden verwijderen, vandaar. Het glas kan pas worden ingemeten als de randen weer goed zijn. Het gaat om de beschadigde rand aan één kant, zie foto. En daarnaast het weer netjes maken of vervangen van de houten randen die wat beschadigd zijn.

Beschadigde binnendeur repareren

Een houten binnendeur is beschadigd. Er is een hapje hout uit de deur en de verf is ook beschadigd.

Renoveren van een houten trap

Hard houten trap renovatie: - Beschadigde houten trede en pilaster vervangen /renoveren; - Twee stuks traphekken vervangen / renoveren in stijl originele trap;