Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor beschadigde houten trap bijwerken en schilderen:

Beschadigde houten trap bijwerken en schilderen

Onze houten trap is bij het afleveren van een koelkast beschadigd, paar stukjes hout eruit, en wij willen dit graag laten herstellen. We gaan ervan uit dat dan de hele trap opnieuw moet worden geschilderd omdat de trap 10 jaar geleden voor het laatst is geschilderd. Verder liggen er van die voetstappen van Heugaveld tapijt op de trap. Kan daaromheen worden geschilderd of moeten deze worden verwijderd en dan weer terug geplakt?
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigde houten trap bijwerken en schilderen uit heel Nederland:

Houten vloer herstellen, schuren en bewerken

Wij hebben onlangs een kleine brand gehad in onze woonkamer, waardoor de Beuken houten vloer plaatselijk beschadigd is. Het gaat om brandschade aan een aantal planken in de hoek van de woonkamer, die we willen laten herstellen. Vervolgens willen we de rest van de vloer die doorloopt naar de gang opnieuw laten schuren en bewerken. Het beschadigde deel is ongeveer twee vierkante meter, de vloer als geheel zo'n 30 vierkante meter. De vloer is nu gelakt. Kunt u misschien een indicatie geven van de kosten van deze klus? En zou u eventueel op redelijk korte termijn gelegenheid hebben dit te doen? Alvast hartelijk dank.

Beschadigde muur herstellen

Bij het uitbreken van een muurtje zijn we iets te enthousiast te werk gegaan en is er een deel meegekomen wat dus niet de bedoeling was. Ik stuur foto's mee. Er komt een glazen wand in, maar de aanbieder daarvan wilde dat wij zelf eerst de muur zouden verwijderen, vandaar. Het glas kan pas worden ingemeten als de randen weer goed zijn. Het gaat om de beschadigde rand aan één kant, zie foto. En daarnaast het weer netjes maken of vervangen van de houten randen die wat beschadigd zijn.

Beschadigde binnendeur repareren

Een houten binnendeur is beschadigd. Er is een hapje hout uit de deur en de verf is ook beschadigd.

Beschadigde betonnen (zandcement) garagevloer herstellen/egaliseren

Betreft ongeveer 16 m2 garagevloer, de op de foto grijze vlakken zijn oppervlakkige beschadigingen van 0-5 mm diep.

Renoveren van een houten trap

Hard houten trap renovatie: - Beschadigde houten trede en pilaster vervangen /renoveren; - Twee stuks traphekken vervangen / renoveren in stijl originele trap;

Beschadigde parketvloer vervangen

Ik heb waterschade opgelopen in mijn woning. De wasmachine heeft dit veroorzaakt waardoor mijn houten vloer blank stond. De oude vloer moet verwijderd worden en een nieuwe vloer moet erin komen. De oppervlakte is 40 m2. Graag ontvang ik een offerte voor de verzekering, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Beschadigde tuinpoort vervangen

Wegens inbraakschade willen wij graag ons houten tuinpoort laten vervangen. De palen, de poort en de sloten moeten vervangen worden. Het gaat om een enkele deur van 1.5 meter breed en 2 meter hoog.

Houten windveren vervangen door kunststof windveren

Ik wil graag de aanwezige beschadigde windveren aan mijn huis laten vervangen door kunststof windveren. Het gaat om de voorzijde en achterzijde. Ik ben op zoek naar een globale offerte, aangezien ik de maten nog niet weet, of een tijdplanning. Ik heb een foto van het huis bijgevoegd, om een schatting van de werkhoogte te kunnen maken. Het huis is 8 meter breed. NB; telefonisch slecht bereikbaar

Eiken houten vloer opknappen

We willen graag de massief eiken houten vloer in de huiskamer laten opknappen. De vloer is zwevend gelegd en heeft nu een aantal flinke kieren en beschadigde planken. Graag laten wij de vloer schuren, netjes leggen en gespannen en daarna in de olie. De oppervlakte is ongeveer 10 bij 4 meter.De vloer is naar schatting zo'n 15 jaar oud, het huis is van eind jaren '30.

Beschadigde schuurdeur herstellen

Er is inbraakschade aan de schuurdeur achter mijn woning. Er moeten enkele houten delen van de deur worden vervangen en daarna moet de deur weer worden geschilderd.